| Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja | |
|
+3cro.chopper scorpion Crusader 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Crusader man
Broj postova : 315 Godina imam : 56 Prebivalište : Kumanovo, Makedonija Vozim : Dragstar 1100 Classic Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja sub 16 kol 2008, 05:56 | |
| Pa ovako, da pocnem,... 21 Aug. krecem iz Kumanova rano ujutru, usputna stajanja i tankanja po Srbiji, kratkotrajna. Prvo ozbiljnije stajanje planiram u Slavonskom Brodu,(Trebam si nabaviti Hrvatsku SIM karticu, roaming me ubija ...) gde bih imao sansu da vidim nekog sa foruma, citam da ih je dosta u Brodu. Nakon par sati u SB-u, produzavam za Zagreb gdje planiram nociti. U Zagrebu bih trebao biti negde popodne, takodje planirano picence i upoznavanje vesele druzine sa foruma. Neznam gde gi bilo bolje za zakazat, Route ili Santos, dajte sugestiju. U oba slicaja cu se sigurno izgubiti tako da bi vodic bio pozeljan. Sledeceg cu jutra produziti za Pag i bicu tamo do 31. Aug. U toku odmora, planirao sam skociti do Bilica (Najverovatnije 23 ili 24 Aug.) i naravno veliki party u Puli. Bice tu jos zilion manjih voznjica, (sva mijesta izmedju Splita i Rijeke) nikako ne vidim sebe na plazi (Ulja za suncanje i ostalo..) U proteklih pet godina (Djibouti, Afganistan, Iraq) sam popusio toliko sunca da mi je dovoljno za deset zivota. Sada hocu vetar u lice, rijeke piva i bruku zena oko mene.. :harley: Makina ce biti manje-vise ista osim dugog sica koji je najnovija izmena, tako da ako negde vidite parkiranog Crusadera, (Prepoznatljiv je, pogledajte avatar) proverite najblizi sank i pridruzite mi se na koje picence. Ako ga ne vidite, velike su sanse da cete ga cuti posto je bucan do ludila... Stavicu sliku kad stignem u Kumanovo, jos uvijek sam u Afganistanu. Postacu i broj moba cim ga pre dobijem, nadam se da ce mi Deep ili neko drugi iz SB-a moci nabaviti jos pre nego sto dodjem tamo da bih usparao na vremenu. Toliko za sada, hvala unapred onima koji ce poslati broj moba na PP radi bolje komunikacije. Dajte sugestiju za mijesto susreta u Zg-u | |
|
| |
scorpion man
Broj postova : 206 Godina imam : 44 Prebivalište : 3333 Vozim : 3333 Na forumu od : 19.01.2008
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja sub 16 kol 2008, 14:34 | |
| Ovisno di misliš spavati tu bi bilo dobro da se nađeš sa ekipom,javi ako hoceš pa ti mogu pitat za smjestaj!!!!!! | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja sub 16 kol 2008, 14:39 | |
| - scorpion je napisao/la:
- Ovisno di misliš spavati tu bi bilo dobro da se nađeš sa ekipom,javi ako hoceš pa ti mogu pitat za smjestaj!!!!!!
scorpion pozna makedoniju ko svoj džep,, ali bu pala spika ???? a scorpion kaj veliš? | |
|
| |
scorpion man
Broj postova : 206 Godina imam : 44 Prebivalište : 3333 Vozim : 3333 Na forumu od : 19.01.2008
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja sub 16 kol 2008, 14:47 | |
| da poznam i jezik i obicaje a i Kumanovo sam prošal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Treba gotoprimstvo vratiti!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja sub 16 kol 2008, 14:49 | |
| - scorpion je napisao/la:
- da poznam i jezik i obicaje a i Kumanovo sam prošal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Treba gotoprimstvo vratiti!!!!!!!!!!!!!!!! nisam uopće sumnjal u tebe | |
|
| |
scorpion man
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja sub 16 kol 2008, 14:56 | |
| Nekih 18km od ZG je susret Hollister MC Croatia mother chapter Zagreb 22.-24.08.2008. 13th WILD ONE WEEKEND hipodrom Mokrice kod Oroslavja info: 098/288-809 Max 091/788-3917 Dudo Pošto je to jedan od boljih susreta na koji obavezno idem a u kampu nema pucanja i ostalih izdrkavanja nakon pica u Routu 66 zapalit do gore sa vodicem kampirat besplatno popit jos koju itd........ | |
|
| |
Crusader man
Broj postova : 315 Godina imam : 56 Prebivalište : Kumanovo, Makedonija Vozim : Dragstar 1100 Classic Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja sub 16 kol 2008, 15:14 | |
| Hvala na ponudi, spavanje je vec obezbedjeno. Cilj posta je sakupiti sto vise web frendova na jednom mijestu kako bi se licno upoznali a bogami i zalili prijateljstvo. Dajte neku sugestiju gde bismo se mogli naci, nesto sto odgovara sto vecoj grupi sa foruma. Drago mi je da cu sresti nekog sto je vec bio dole kod nas, a pogotovo u Kumanovu. Donecu i zivi dokaz da se rakija pravi i od grozdja . Dokaz mozemo provjeriti na licu mijesta ili mozete cuvati za neko naredno druzenje forumasa. (Bilo je vec neke napomene za kraj Augusta, kako stoje stvari po tom pitanju?) Skoro sam stekao utisak da je ekipa sa foruma malo stidljiva kad se radi o upoznavanju, dajte sad malo akcije po ovom pitanju, gde je duh druzenja i zabave? | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja sub 16 kol 2008, 15:19 | |
| - Crusader je napisao/la:
- U toku odmora, planirao sam skociti do Bilica (Najverovatnije 23 ili 24 Aug.) i naravno veliki party u Puli. Bice tu jos zilion manjih voznjica, (sva mijesta izmedju Splita i Rijeke) nikako ne vidim sebe na plazi (Ulja za suncanje i ostalo..)
U svakom slučaju ako dođeš u Bilice ili budeš u kakvom proputovanju kroz Šibenik, obavezno se javi za . 24.08. je nedjelja i nemaš šta viditi u Bilicama osim mamurluka, spremanja stvari i odlaska kud koji - mili moji.
Zadnja promjena: dragger; sub 16 kol 2008, 15:28; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
scorpion man
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja sub 16 kol 2008, 15:23 | |
| Onda Zagreb Route 66 tam se najviše ljudi okupi,uostalom nek se izjasne ostali koji misle doci! | |
|
| |
Crusader man
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja sub 16 kol 2008, 15:25 | |
| - Citat :
- Nekih 18km od ZG je susret Hollister MC Croatia mother chapter Zagreb
22.-24.08.2008.
13th WILD ONE WEEKEND hipodrom Mokrice kod Oroslavja
info:
098/288-809 Max 091/788-3917 Dudo
Pošto je to jedan od boljih susreta na koji obavezno idem a u kampu nema pucanja i ostalih izdrkavanja nakon pica u Routu 66 zapalit do gore sa vodicem kampirat besplatno popit jos koju itd........ Video sam post tek kad sam zavrsio sa odgovorom... Moze se odigrati Oroslavlje, svakako sam htio ici za Bilice u to vrijeme, daljina mi je manje vise ista a cuo sam i puno lijepih rijeci za susrete Holistersa. Dogovoricemo se o tome kad se vidimo, svakako... Ja sam inicijalni susret planirao za 21 August, tada inace stizem u Zagreb a 22 Aug. bih trebao stici na Pag, apartmani su vec uplaceni. Zbog ekipe moram biti tamo kao sto sam unapred dogovorio, a posle toga (23 Aug-31 Aug) sam slobodan ko ptica u letu. :harley: | |
|
| |
scorpion man
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja sub 16 kol 2008, 15:33 | |
| taj vikend traje susret a decki imaju svoj clubhouse koji svaki dan radi pa uvijek možemo nekaj iskombinirat nekak se budemo dogovorili!!!!!!!!! | |
|
| |
Crusader man
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja sub 16 kol 2008, 15:49 | |
| To dragger: Vec smo dogovorili, imas odgovor na PP To scorpion: Route 66 zvuci dobro, hajmo vidjet sta ostali misle o tome, lako je za dogovor kad ima volje za to | |
|
| |
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja ned 17 kol 2008, 12:34 | |
| a kad dođeš do pule ja te doćekam pa ti pokažem malo grad pa piće pa .... | |
|
| |
Crusader man
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja pet 22 kol 2008, 10:35 | |
| Ovako, juce stigao u Hr. i svratio do Slavonskog Broda i video Deepa koji je mene i moje drustvo srdacno docekao i pocastio. Imali smo priliku malo procaskati oko najvažnijih stvari u životu, o motorima, zna se. Dosao je i deo njegove ekipe, sjedeli smo malo i stvarno sam uzivao. Pozdrav Čapljama! Jutros sam se čuo sa Scorpionom i cekam da me pokupi iz Zagreba pa idemo do Santosa, gde ču imati prilike upoznati njega i jos nekog od ekipe, nadam se. Bicemo tamo neko vrijeme, tako da bi bilo super ako jos neko moze svratiti. Posle toga produzavamo za Novalju, gde ču biti u narednih deset dana. Vec imam i Hrvatski mob pa ako tko želi može nazvati 095 898 1140 Ivica Pozdrav svim clanovima foruma... | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja pet 22 kol 2008, 14:17 | |
| dočekali Ivicu iz Kumanova u moto baru Santos koji je došao u društvu supruge,šogora i njegove supruge,(scorpion,kamba,klesso,štefica i ja) , ugodnih dva sata druženja uz čašicu razgovora i obečanje za ponovno viđenje u nedjelju 31.08. u Santosu na grahu i partyu za Kamikazu, mala napomena : piće dobrodošlice (rakija) za nedjelju je došlo iz makedonije kao dar od Ivice ili ti Crusadera. Crusader će biti na moto susretu u Puli te je upoznat da samo traži našu zastavu tako da se upoznate s njime. hvala svima koji su se odazvali i omogučili ovaj mali doček,posebno našem scorpionu koji je sve to organizirao. - sretno Crusader i uživajte u lijepoj našojpar foto zapisa: uživo bajk izgleda pre hebeno... | |
|
| |
scorpion man
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja pet 22 kol 2008, 14:31 | |
| Nisam ja niš organiziral sam sam im pomogal da nađu put da i ja popijem kavicu i to je to, negdje okolo vani i ja sam doživio slicne stvari koje ti puno znace kad si na nepoznatom terenu. Fuckaš ti karte i GPS to je niš u usporedbi kad te domaci covijek vodi po svojem mjestu!!!!!!!!!!!! Eto u kratko,o takvim stvarima inace ne pišem to treba jednostavno radit | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja pet 22 kol 2008, 15:42 | |
| bilo bas ugodno druzenje. Osim sto su me rashebali sa 155km/h!!! Crusaderu i ekipi ugodan provod i boravak u RH, a ostali :santos: krajem mjeseca. 2Izzy i cuvarici bubrega: jelda, samo sam vam dao do znanja da sam vas vidio, pozdravio po Mr. Bean i otpicio u zalazak sunca.... Ja sam mislio da i vi picite prema Santosu, ali ... LP :srednji: | |
|
| |
scorpion man
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja pet 22 kol 2008, 15:49 | |
| Oni krenuli put Slavonije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja pet 22 kol 2008, 23:35 | |
| - klesoo je napisao/la:
- bilo bas ugodno druzenje. Osim sto su me rashebali sa 155km/h!!!
Crusaderu i ekipi ugodan provod i boravak u RH, a ostali :santos: krajem mjeseca.
2Izzy i cuvarici bubrega:
jelda, samo sam vam dao do znanja da sam vas vidio, pozdravio po Mr. Bean i otpicio u zalazak sunca.... Ja sam mislio da i vi picite prema Santosu, ali ... LP :srednji:
:P :P :P :P :P :P :P ....a moja čuvarica popiz.ila; "Šta nam je onaj lik pokazao????!!!!" hmmmm, mislim; KLE, netko mršav, lud...to može biti sam jedan čovjek... :joker: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja ned 24 kol 2008, 07:25 | |
| digitalni zapis Ivicinog prolaska kroz Slavonski Brod - |
|
| |
Crusader man
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja čet 28 kol 2008, 14:05 | |
| Napokon sam nasao komp, ovom prilikom bin želio zahvaliti Scorpionu, Cro-u i ostalima sa Zagrebackog dijela foruma koji su nas sačekali i omogucili nam par prijatnih sati u Santosu. To Scorpion: Na Zrču sve radi, dobijas dokumentirane zapise na digitalcu u nedelju u Santosu Slike sa putovanja ču zakačiti na sajt prvom prilikom, bit će ih puno. Sutra krećem za Pulu, nadam se da će i tamo biti nekog sa foruma. To be continued... | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja čet 28 kol 2008, 14:23 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja | |
| |
|
| |
| Kumanovo-SB-Zagreb-Novalja | |
|