custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Kawasaki Vulcan iz USA ned 05 srp 2015, 11:46 | |
| Za Suzuki ti je naibolje Italija ili Njemačka | |
|
breed cro chopper forum
Broj postova : 512 Godina imam : 45 Prebivalište : Rijeka Vozim : Kawasaki VN2000 Na forumu od : 14.08.2008
| Naslov: Re: Kawasaki Vulcan iz USA ned 05 srp 2015, 14:06 | |
| Kawasaki za motore iz Amerike ne daje COC. Dakle, procedura je ista. Motor prvo kod "odgovornih" za dobivanje "preporuke za registriranje vozila". U Hrvatskoj to radi laboratorij pri fakultetu kao što sam naveo prije. Dakle, troškovi između motora iz Europe ili Amerike imaju razliku cca 2000 Eura u koristi motora iz Europe.
| |
|
mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Kawasaki Vulcan iz USA ned 05 srp 2015, 14:55 | |
| - breed je napisao/la:
- ...Nevjerovatno koliko država uzima i pojedinci ništa ne radeći. Naravno, ovaj motor više zagađuje okoliš od svih tih FAP-ova i TAM-ova na našim cestama.
Nevjerovatno, dakle totalno u zdrav mozak ..hehehe netreba te to čudit, u CVH radi hrpa uhljeba koja si nezna niti nos obrisat a kamo li mućnut svojom glavom... pazi sad!... u Mazdu 5 koja ima Euro5 normu sam ugradio plin, toliko propagirani eko osvješteni i svrstali su me u najveće zagađivače!!! znači u one kojima Euro norma nije utvrđena... objašnjenje telaca je bilo da auto troši 15% više goriva i time zagađuje više!?!?! ..dok u Europi dobivaš sve benificije na osnovu ugradnje ovdje kod naših sve gubiš!... .. samo sam ti htio karikirati koji to tamo idioti rade i koliko su u stanju od logičnog napraviti komplicirano i na račun toga pobrati lovu... ka ta stro fa!! | |
|
blackcode man
Broj postova : 54 Godina imam : 40 Prebivalište : Bihać, BiH Vozim : Kawasaki Vulcan 1600 Nomad Na forumu od : 27.12.2011
| Naslov: Re: Kawasaki Vulcan iz USA ned 05 srp 2015, 17:32 | |
| Hvala ljudovi jedva čekam da mi sutra jave, sad sam čak uspio da stupim u kontakt sa šefom carine, kaže da mi trebaju svi papiri od motora, ali nažalost ja ga još nisam kupio, pa ću zamoliti sadašnjeg vlasnika da mi to iskopira sve da pošaljem da vidim. Spominje mi čak da bi bilo poželjno da imam račun od motora i da treba Ugovor o kupoprodaji biti Američki, a ovaj što ga je kupio iz Amerike ima samo Ugovor o kupoprodaji sklopljen ovdje kod nas na iznos od oko 2.600 €. Više ni sam nisam pametan. No, sutra javim kako prođe to ovo kod nas za BiH. Hvala na odgovorima braćo bajkeri EDIT: Nadam se da imate dobra iskustva sa Kawasaki Vulcan 1600 Classic 2007, ja koliko sam čitao po ostalim forumima kažu da je to odlična krstarica i da je jako pouzdan motor, a sada ja Intruderovac ispast ću izdajica Suzukia, pa se nadam da se neću pokajati ako sve prođe kako treba | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Kawasaki Vulcan iz USA | |
| |
|