|
|
| Kawasaki Vulcan S | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Skillz man
Broj postova : 28 Godina imam : 41 Prebivalište : Primorsko goranska Vozim : Kawasaki Vulcan S Na forumu od : 22.03.2012
| Naslov: Kawasaki Vulcan S sri 05 kol 2015, 21:57 | |
| Za razliku od kolege forumasa ciji je crni, moj je bijeli. Takoder ABS. Kad sam trazio da ga kupim, svi u Rijeci su rekli da ih nema vise do kraja 8.mjeseca. Nasao jednog u Labinu, zadenjeg u Europi Razlika izmedu 250 i 650 je nebo i zemlja. Trebalo mi je neko vrijeme da se naucim i na drugacije okretaje motora, posto sam raniji motor vozio u nizim okretajima, ovom ocito to ne pase, jer ispod 2000 okretaja malu "cupka" na gasu. Kazu zbog 2 cilinda... No dobro, zanemarivo u biti kad se naviknes na vise ga sibat. Sic je vrlo udoban, jedino za suvozaca malo nezgodno posto nema iza naslon pa se mora drzat zena za mene jer sam je jednom skoro izgubio kad sam dodao gas Kad smo kod ubrzanja, stvarno moze potegnut. Siba bez problema; preticanje u istoj brzini? Moze! Potrosnja: vodim evidenciju i do sada mi nije preslo 5 litara po rezervaru nikako. Sveukupna potrosnja mi je 4,4 do sada, presao preko 2300 km u mjesec dana. Makismum sam isao do 135 km/h. Frka me malo vise od toga vozit Evo cim mi se dropbox instalira cu metnut par slikica... | |
| | | Skillz man
Broj postova : 28 Godina imam : 41 Prebivalište : Primorsko goranska Vozim : Kawasaki Vulcan S Na forumu od : 22.03.2012
| Naslov: Re: Kawasaki Vulcan S čet 06 kol 2015, 00:07 | |
| | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Kawasaki Vulcan S čet 06 kol 2015, 09:29 | |
| lijepo, lijepo.. svidjam ..a sd samo uzivajte.. i staviti neki nasloncic ne bi trebao biti preveliki problem | |
| | | Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| | | | Skillz man
| | | | Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
| Naslov: Re: Kawasaki Vulcan S čet 06 kol 2015, 23:25 | |
| Dovuci se negdje na pijaču pa će se možda i nešto saznat. | |
| | | bogovicivan man
Broj postova : 35 Godina imam : 42 Prebivalište : Ludina Vozim : Kawasaki Vulcan S Na forumu od : 07.06.2015
| Naslov: Vulkan kolega.... pon 10 kol 2015, 15:39 | |
| Motor je mrak bez obzira na boju.. Ja ću sa svojim za par dana 2 mj od kad ga imam i na 6500km sam i samo brojim. Kako i sam kažeš, "normalne" vožnje ne troši puno a ide ko lud. Ev ti ideja za naslon. nije bajna al draga kaže da je udobno i služi svrsi i više od očekivanog. btw i puno sretnih km... nadam se da se negdje sretnemo na cesti.. | |
| | | Skillz man
| Naslov: Re: Kawasaki Vulcan S pon 10 kol 2015, 20:11 | |
| | |
| | | DonQuijote man
Broj postova : 180 Godina imam : 61 Prebivalište : Zgb Vozim : Honda CBF Na forumu od : 05.06.2016
| Naslov: Re: Kawasaki Vulcan S čet 11 kol 2016, 11:17 | |
| To mi je jedan od mogućih izbora ako bude sreće pa kapne neka lovica. Uzeo bi mat crnoga ako uspijem pronaći. Sada je već prošla godina od upisa. Kako si zadovoljan? Pogledao sam dimenzije i jedino što bi me moglo odbiti je što mi se čini malo malen motor. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kawasaki Vulcan S | |
| |
| | | | Kawasaki Vulcan S | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|