|
|
| iz Zagreba u Umag prećicom kroz Vukovar | |
|
+18cro.chopper Safet(y) Tarze lukylipik Kingman Easy rider debeli140 magna Mr. Mrgud Genesis051 Zlac gaso999 palomas vroc-bobi crocopzmaj TommyZG zed12 besmrtni 22 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
boris man
Broj postova : 48 Godina imam : 54 Prebivalište : jaska-volavje Vozim : xvs 950 Na forumu od : 20.02.2008
| Naslov: Re: iz Zagreba u Umag prećicom kroz Vukovar čet 15 svi 2014, 23:14 | |
| Odličan putopis (vidi se da si pazio na satovima hrvatskog i čitao lektiru)...
P.S. posebno mi se sviđa onaj dio o Mušici! | |
| | | Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
| Naslov: Re: iz Zagreba u Umag prećicom kroz Vukovar pet 16 svi 2014, 03:34 | |
| - besmrtni je napisao/la:
- .... i ovaj mi je put dokazao ono što već duže vrijeme primjećujem kod sebe a to je da više volim negdje ići nego negdje doći, tj nevidim se u cjelodnevnim odmorima i pijankama na susretima ,sve teže podnosim vožnju nakon pijanke valjda zbog Eskimskog enzima,nego više volim samo putovanje do mjesta...
Mislim da si mi pomogao ovim. Moram poraditi na planu za ovu godinu, tj. kako da si priuštim poneku ovakvu vožnju. Cijelo vrijeme se osjećam kao svemirac, jer ne znam još puno takvih. Svi koje poznajem voze se najdalje do nekog susreta i natrag. A budžet se mjeri u pivima. Želim nešto promijeniti, ako već na to ne mogu nagovoriti nikog drugog, mogu se i ja otisnut malo u solo motociklizam. Jerbo s ovim kako je to išlo do sad i nisam previše sretan. - besmrtni je napisao/la:
- ...ključ leži u jednostavnosti i skromnosti a to je najbolje rekao naš Tarze,pa ga citiram
Nisu putovanja skupa nego su ljudi komfornisti koji žive u konzumerističkom društvu.... Imao si sreće da ti staramajka živi na dobroj poziciji za ovaj tvoj poduhvat, inače bi skoro pol budžeta otpalo na noćenje. Razmišljam sad kako ću ja to izvest, moja stara ne živi daleko. Šator je rješenje. Mislim, zašto ga se ne bi moglo razapet negdje gdje se čovjek zatekne? Malo samo skreneš, nađeš neku livadu ili voćnjak i razapneš wigwam do jutra. Možda ove godine i neću na Dalmatinu-Istrijanu. Ovako nešto bi mi bilo draže. (želim konkurirati ovom putopisu ) | |
| | | freebee man
Broj postova : 480 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb/Sibenik Vozim : Aquila GV 250 EFI Na forumu od : 03.10.2012
| Naslov: Re: iz Zagreba u Umag prećicom kroz Vukovar pet 16 svi 2014, 08:19 | |
| Bas lijepa ruta. Da si imao jos 200 kn i Dubrovnik bi pao | |
| | | Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: iz Zagreba u Umag prećicom kroz Vukovar pet 16 svi 2014, 12:35 | |
| - Kicho je napisao/la:
- besmrtni je napisao/la:
- .... i ovaj mi je put dokazao ono što već duže vrijeme primjećujem kod sebe a to je da više volim negdje ići nego negdje doći, tj nevidim se u cjelodnevnim odmorima i pijankama na susretima ,sve teže podnosim vožnju nakon pijanke valjda zbog Eskimskog enzima,nego više volim samo putovanje do mjesta...
Mislim da si mi pomogao ovim. Moram poraditi na planu za ovu godinu, tj. kako da si priuštim poneku ovakvu vožnju. Cijelo vrijeme se osjećam kao svemirac, jer ne znam još puno takvih. Svi koje poznajem voze se najdalje do nekog susreta i natrag. A budžet se mjeri u pivima.
Želim nešto promijeniti, ako već na to ne mogu nagovoriti nikog drugog, mogu se i ja otisnut malo u solo motociklizam. Jerbo s ovim kako je to išlo do sad i nisam previše sretan.
- besmrtni je napisao/la:
- ...ključ leži u jednostavnosti i skromnosti a to je najbolje rekao naš Tarze,pa ga citiram
Nisu putovanja skupa nego su ljudi komfornisti koji žive u konzumerističkom društvu.... Imao si sreće da ti staramajka živi na dobroj poziciji za ovaj tvoj poduhvat, inače bi skoro pol budžeta otpalo na noćenje. Razmišljam sad kako ću ja to izvest, moja stara ne živi daleko.
Šator je rješenje. Mislim, zašto ga se ne bi moglo razapet negdje gdje se čovjek zatekne? Malo samo skreneš, nađeš neku livadu ili voćnjak i razapneš wigwam do jutra.
Možda ove godine i neću na Dalmatinu-Istrijanu. Ovako nešto bi mi bilo draže.
(želim konkurirati ovom putopisu ) Kićo, ja imam sličan problem jer sam veliki individualac koji voli ljude. Nespojivo. Dakle, ne jebem nikoga dva posto, ono što ja zacrtam to ću i napraviti - s jedne strane - a s druge strane obožavam ljude i volim upoznavanja, druženja i sl. No, godine čine svoje i primjećujem da zadnjih par godina kad sam večer prije bio u velikoj cugi onda se dva dana ne mogu oporaviti, posebno želudac. Putovanja obožavam i sve bih dao za njih, volio bih putovati sa istomišljenicima ( kao što je Jack naprimjer ) ali to je jednostavno skoro pa nemoguće, svatko ima svoje obaveze. Meni se općenito moto susreti ne dopadaju posebno jer iako volim i žestoku glazbu veći sam ljubitelj Springsteena, U2 i slično, znači globalna ljubav a ne mržnja i bunt Opet, choppere obožavam iako znamo da za puno manje novce mogu cestovni bike kupiti ( i enduro isto ) ali puno toga oko te kulture me ne zanima. Kao što je nekad davno bila tema ovdje na forumu - bili radije ulagao u motor ili u putovanja - meni je bespredmetno uopće odgovarati na takvo što. Da ne zvučim sad kao nekakav "new-age" prodavatelj magle - al' život je kratak, prebrzo prođe i upoznavši mnoge stare ljude skoro na samrti diljem svijeta svi isto žele - da su slijedili svoje snove, putovali i sl. stvari. Nitko nije spominjao nikakve nekretnine i ostale stvari. Meni je jasno da nije svatko od nas isti ali ja znam što je meni bolje. Zato, Besmrtni, keep goin' on! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: iz Zagreba u Umag prećicom kroz Vukovar pet 16 svi 2014, 12:38 | |
| A dobro kad ćemo do Vukovara prek Brna? |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: iz Zagreba u Umag prećicom kroz Vukovar | |
| |
| | | | iz Zagreba u Umag prećicom kroz Vukovar | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|