| Zagreb - Barcelona | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Zagreb - Barcelona uto 01 tra 2014, 22:47 | |
| Imam neku (možda suludu) ideju zapalit ovo ljeto bajkom do Barcelone. Google maps daje negdje 27 sati puta od Zagreba do Calelle (kraj Barcelone gdje mi kolega s posla ima vikendicu) sa Avoid Toll i Avoid Highway opcijom. Po meni bi za to trebalo barem tri dana puta tam i tri natrag.
Jel netko bio bajkom tamo dolje?
|
|
| |
Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona sri 02 tra 2014, 11:06 | |
| Znam da nismo svi isti ali ne vidim što je tu suludo. Ja bih sa 250 išao oko svijeta bez beda a di ti sa takvom motorčinom nebi mogao đir do Barcelone. Pis of kejk Samo gledaj da ne spavaš na mjestima gdje se motori ne čuvaju i sl. jer to su prilično divlje zemlje, ima pljački i sl. A za sve ostalo samo gas. Ako i dalje misliš da je to nešto veliko ili opasno pogledaj ovo https://cro-chopper.forumcroatian.com/t14860-kymco-nas-vodi-u-eu-sa-skuterom-od-50ccm-preko-cijele-euroA i to nije nešto posebno, bar meni. Bez zajebancije. | |
|
| |
Easy rider cro chopper forum
Broj postova : 1021 Godina imam : 63 Prebivalište : World wide Vozim : Gold Wing, Piaggio X10 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona sri 02 tra 2014, 13:39 | |
| Super đir. Kad već tamo imaš opciju za boravak kod frenda nemaš što razmišljati !! I kao što Tarze kaže, pazi na motor po noći | |
|
| |
vroc-bobi cro chopper forum
Broj postova : 1317 Godina imam : 56 Prebivalište : dalmacija Vozim : M1800R / nocni bijes , K1600GT SE Na forumu od : 09.10.2011
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona sri 02 tra 2014, 14:20 | |
| Rule Twenty: Do whatever the hell you want. Who cares? | |
|
| |
martinx cro chopper forum
Broj postova : 1107 Godina imam : 59 Prebivalište : Amsterdam Vozim : VN900 custom Na forumu od : 28.11.2012
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona sri 02 tra 2014, 15:39 | |
| Pa nije covjek pitao za dozvolu, vec za savjete i eventualna iskustva. Ja sam u Njemackoj naletio na F1 hotel i ostao sam odusevljen. Soba skromna i jednostavna, cijena jos bolja. Mislim da ima taj lanac hotela i u Italiji i Francuskoj. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona sri 02 tra 2014, 19:40 | |
| | |
|
| |
Tarze cro chopper forum
Broj postova : 781 Godina imam : 41 Prebivalište : Dalmacija Vozim : Kymco Zing chopper ; Vespa PX Na forumu od : 22.07.2012
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona sri 02 tra 2014, 20:36 | |
| - Ture je napisao/la:
- martinx je napisao/la:
- Pa nije covjek pitao za dozvolu, vec za savjete i eventualna iskustva.
Ma da. U stvari to. Možda netko ima iskustva i misli da je možda suludo putovat sam, posjetiti neki bar ili hotel i slično. Možda post izgleda ko od nekog trtaroša, no ja to stvarno nisam. Pa imam zlatni MasterCard Hahahha, predobro Za sve ostalo tu je Master Card Pogledaj na forum motori hr, tamo ima puno više vozača ( različitih profila ) pa možda ima netko tko bi išao s tobom. Uglavnom, ono što su meni iskusniji govorili je ono što sam i tebi rekao - predivna cesta ali pazi na sebe, posebno po Španjolskoj. Puno puta sam imao čuti o pljački putnika i sl. pizdarijama. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona sri 02 tra 2014, 20:47 | |
| - Tarze je napisao/la:
Puno puta sam imao čuti o pljački putnika i sl. pizdarijama. Pa dobro neću nikog pljačkat ili mu prodavat ciglu ko u starim danima ispred kina Bratstvo u Dubravi Šalim se. Thx na savjetima. |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona pet 18 tra 2014, 20:10 | |
| vidim da nisi dobio savijet kakav trebaš... gle, važan ti je motor, ostalo je nebitno... nisam siguran da s svojim možeš na takav put... ipak je to daleko, i pomalo sliči na ironbutt... imaš bolje opcije, recimo avionom preko Minhena za Barcelonu, tako sam ja išao... ono, počni sa manjim turama, i polako skupljaj iskustvo | |
|
| |
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona sub 19 tra 2014, 15:18 | |
| | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona uto 22 tra 2014, 08:16 | |
| @ Bosqeto da :-P sjecam se kada su mi potpuno dobronamjerno govorili da sam lud... dobar servis, strpljenje, i vozi :-) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona uto 22 tra 2014, 08:38 | |
| Evo, mislim da sam utanačio rutu (skoro). Google maps kaže 31 sati vožnje, dakle minimum dva ili tri spavanja, jer bi htio i nešto vidjeti usput a ne samo prozujati. Za nazad još nisam siguran. Možda istom rutom, možda malo dublje u Francusku, ak naleti koja Francuskinja |
|
| |
Easy rider cro chopper forum
Broj postova : 1021 Godina imam : 63 Prebivalište : World wide Vozim : Gold Wing, Piaggio X10 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona uto 22 tra 2014, 14:36 | |
| Odlično !! Koliko km? | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona uto 22 tra 2014, 16:39 | |
| 1700. Jedan mali iron butt. Resim ja to za jedan dan | |
|
| |
Tarze cro chopper forum
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona uto 22 tra 2014, 17:16 | |
| Ovo je super đir. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona uto 22 tra 2014, 18:08 | |
| Hehe. Ne sumnjam. No poanta je u putovanju a ne u kilometraži Mislim da ću napraviti target za ovaj festival http://www.barcelona-tourist-guide.com/en/events/sant-joan/feast-sant-joan.html Znači okvirno polazak u petak 20.06 a povratak u nedjelju 30.06, no možda i ostanem koji dan dulje. Ovisi o vremenu i ak nađem nekaj jeftino negdje na Azurnoj obali. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zagreb - Barcelona | |
| |
|
| |
| Zagreb - Barcelona | |
|