| DragStar 650XVS by Besmrtni | |
|
+29TommyZG Karlo Kicho red chris Vilko webrider TOMO86 bero73 Sime lukylipik mrljo#2 izigoing Safet(y) magna martinx cro.chopper Drifter gaso999 pinky Rocker-C Mr. Mrgud custom rider zlatkobuci@ne.hr Vladek Bosqeto Lars_Viking Medevelin darko68 besmrtni 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
zlatkobuci@ne.hr man
Broj postova : 152 Godina imam : 40 Prebivalište : zagreb Vozim : xvs 650 Na forumu od : 24.11.2011
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni pon 10 vel 2014, 21:37 | |
| | |
|
| |
Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni pon 10 vel 2014, 22:00 | |
| | |
|
| |
izigoing cro chopper forum
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni uto 11 vel 2014, 09:27 | |
| bas je dobar! sta jos cekas od renzza? problem s prtljagom si rijesio.. kako? samo s ovim rackom? nemas suvozača/suvozačicu na putovanju? | |
|
| |
besmrtni man
Broj postova : 325 Godina imam : 48 Prebivalište : Zagreb Vozim : kad god stignem... Na forumu od : 22.02.2013
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni uto 11 vel 2014, 14:08 | |
| - izigoing je napisao/la:
- bas je dobar!
sta jos cekas od renzza? problem s prtljagom si rijesio.. kako? samo s ovim rackom? nemas suvozača/suvozačicu na putovanju? 1.Fala puno... 2.Čekam dva rada od Renzza, customizirana po mojoj želji ... 1x solo bag na zadnjoj vilici ispred kardana nešto slično ovome s time da je u mojoj opciji nije boca za bengu nego termos boca od chroma s duplom stjenkom i održavanjem napitka do 12 h toplim ili hladnim 1 x veća putna torba za rack vrlo slična ovoj ali dosta veća i naravno obje su od boje i materijala kao sjedalo prilagođeno toćno za rack za brzo skidanje i postavljanje te s dva remena koji se izvlače te postaje ruksak za lakši transport jer nisam htio ručku naravno na čičak dolazi i rest za leđa za duža putovanja ova velika torba će biti samo za veće i duže ture i uglavnom neće biti na motoru osim za put dok bočna ostaje najvjerovatnije cijelo vrijeme ... 3. Nemam suvozača/icu ... i filozofija mi je: tko se hoće voziti na motoru neka si ga kupiSupruga ima svoje hobije i točke interesa a ja svoje... Ljubavnice nemam jer mi je i ova doma previše... A mudonje mi nepada napamet vozati okolo... Uglavnom sam samotnjak jer sam tako najslobodniji, a i nemoram se prilagođavati jer i moje vožnje su doslovno takve da tek na raskrižjima odlučim lijevo ili desno .... Naravno da ne prezam ni od grupne vožnje volim društvo ali volim i samoću... | |
|
| |
izigoing cro chopper forum
Broj postova : 733 Godina imam : 39 Prebivalište : Split / Dugopolje Vozim : HD Low Rider S(T) Na forumu od : 18.08.2012
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni uto 11 vel 2014, 14:25 | |
| super super!! to je ono sta i ja zelim.. nikako mi bisage ne pašu... koliko mi se ne sviđaju govori i činjenica da ih imam ima godinu dana.. nove heldove..i nikako napravit nosače čak mi nije problem ni rusak.. al.. meni je "problem" (za prtljagu) sta cura voli ic s menom..pa mi tail bag ne igra osim kad sam idem.. a imat i bisage i tail bag mi je neisplativo... dugo sam gledao ovo uzet.. jako mi se sviđa.. http://www.vikingbags.com/large-black-back-rest-motorcycle-tail-bag-1499-prd1.htm ako nije neka tajna..koliko ce te doc ta bala bočna i tailbag? jos se važem.. izbacit curu ili bisage | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| |
| |
mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni uto 11 vel 2014, 14:48 | |
| ..neznam kako mi promaklo, no eto sad vidjeh makino-endžin k'o grom a o uvodu da ne pričam, temeljito i iscrpno! | |
|
| |
besmrtni man
Broj postova : 325 Godina imam : 48 Prebivalište : Zagreb Vozim : kad god stignem... Na forumu od : 22.02.2013
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni uto 11 vel 2014, 15:08 | |
| - izigoing je napisao/la:
- ako nije neka tajna..koliko ce te doc ta bala bočna i tailbag?
ustvari je tajnaako ste pratili na početku napomenuo sam da rješavam preradu na način kako sam ja to uspio organizirati nije uvijek novac platno sredstvo ja sam imao ideju našao sam kvalitetne ljude koji su bili zainteresirani za projekt i zajedno smo to proveli u djelo i eto... znate onu staru tko umije njemu dvije treba malo truda i volje a sreća prati hrabre ( a i budale i pijance ) ali da napomenem nitko neće raditi gratis i svi su podmireni tako da nisam tražio milostinju... ali nebitno ionako netreba to biti na oglasnoj ploči P.S. mnogi me na ovom forumu smatraju bahatim likom punim para jer imam stav i lijep motor kojeg stalno prerađujem... oni koji me pak i poznaju osobno znaju da je to totalno suprotno jer nemam para a upravo to što sam odrastao bez love me naučilo kako s lovom racionalno raspolagati a sve ostalo rješavati djelima, stavom i sposobnostima stečenim kroz život uf ode off
Zadnja promjena: besmrtni; uto 11 vel 2014, 15:19; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni uto 11 vel 2014, 15:13 | |
| DragStar je moja stara ljubav i njega posebno gotivim, tvoja prerada je u stilu Thunderbike,pa mi tu nekako ne idu WW gume, one su mi vise za klasiku,ali opet to je moje misljenje inace cijela shema sa Tomicem,ovi novi radovi,svidja mi se izuzev ove kozne torbe koja je mocna, ali vise za bobber djir i ne ide mi uz Thunderbike preeradu | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| |
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni uto 11 vel 2014, 15:25 | |
| - Bosqeto je napisao/la:
izuzev ove kozne torbe koja je mocna, ali vise za bobber djir i ne ide mi uz Thunderbike preeradu
da ali rekoh želim voziti i putovati tako da mora biti kompromisa tako i torba ni meni ne paše ali nemogu biti danima u jednoj odjeći na putu a bočna također malo mi je nepraktično bez ičega nemogu si ni pivu kupit u dućanu i stoga ispade ovo tako da se nadam da ga ipak neće nagrditi previše | |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni sub 22 vel 2014, 20:05 | |
| gospodin Renzzo se upravo javio solo bag je gotov i prednji blatobran je također već gore još se čeka suhi dan za finalnu probnu vožnju i ugađanje dizni već se radi par sitnica,finiširanje i putna torba za solo rack i preuzimanje možda već za vikend | |
|
| |
Lars_Viking cro chopper forum
Broj postova : 1379 Godina imam : 36 Prebivalište : Matulji Vozim : Kawa VN 800 Na forumu od : 09.06.2012
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni sub 22 vel 2014, 20:48 | |
| Lijepo, lijepo. Čekamo kompletirano | |
|
| |
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| |
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni pon 24 vel 2014, 09:22 | |
| ma biti će brzo
a moj Bosqe jedva čekam da i tebe upoznam više jednom, da se negdje sretnemo, pa da tvoja Divljakuša i moj Drago zapjevaju u duetu negdi niz drum, izmamimo suzu sjetnu muškim promatračima a djevama orosimo prepone | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni pon 24 vel 2014, 09:26 | |
| ajd više to zgotovi , pa lepo doleti sim da vidim to uživo | |
|
| |
darko68 cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 56 Prebivalište : Rovno 23 Vozim : Yamaha dragstar 1100 piagio fly Na forumu od : 11.01.2012
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni pon 24 vel 2014, 13:10 | |
| | |
|
| |
Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni pon 24 vel 2014, 17:25 | |
| Bajk je odlično ispa. Nikako nemoj ga ciloga matirati.. ugušit češ ga! Sve je za 5. Ostavi ga takvoga kako je!!! Još jednom, imaš prekrasan bike! Sritno i uživaj..... | |
|
| |
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni pon 24 vel 2014, 17:53 | |
| | |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni pet 21 oľu 2014, 20:21 | |
| evo izrađeno po mojoj ideji i nacrtu uz stručnu potporu gospodina Renzza tailbag koji se montira na prije izrađeni posebni solo rack postavlja se za cca 5 do 10 sekundi rađen u stilu sjedala od dvije vrste kože ima podršku za lumbalni dio podesiv na čičak... pripremljene alke sa obje strane za dodatno vezanje prtljage bočno i na torbu... unutar torbe izrađena armatura u cjelosti i torba je uvijek ista prazna ili puna... skidanje za manje od 5 sekundi ... zatim se izvlače naramenice i nosi kao ruksak da ne cukaš u ruci jer je nespretno u slučaju dužeg hoda i sl... nažalost još nisam stigao namontirati i poslikati bočni bag na vilicu | |
|
| |
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni pet 21 oľu 2014, 20:27 | |
| svidja mi se ovaj detalj koji povezuje sic i torbu jako prakticno i svrsishodno vizuelno se ne uklapa,to smo konstatirali ali u svrhu putovanja svakako potrebno i dobrodoslo i bez toga se ne moze pa tako i ja,stari mrzitelj bisaga.skidam svoje sa tavana skupa sa nosacima, te ih montiram pred kretanje na dalji put skupa sa rollbagom | |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni sub 22 oľu 2014, 13:34 | |
| trebam pomoć malo se zakompliciralo jer bočna solo torbica nije ispala po mjeri kako smo se nadali a i došlo je do dodatnog problema oko postavljanja jer dva vijaka na koje smo to planirali staviti su nosači od kardana (kilo kjluč stezanje) koji se nebi baš smijeli upotrebiti onako kako sam si ja to zamislio pa je problem oko postavljanja iste utoliko veći što sad Tomić više stvarno nema vremena to napraviti u kraćem roku jer mu je garaža pretrpana motorima i čovjek radi dan noć pa nema smisla da se bakće oko ovakve stvari znači trebam kompetentnu osobu kaj bi mi to mogla odraditi u kraćem roku da mogu napokon na regu i hit the road treba ovo staviti tu nebih nikoga gnjavio s ovim ail ja nemam materijal niti alat kako bih to odradio stoga preporuka molim problem je malo specifičan zbog oblika rame ali dalo bi se rješiti | |
|
| |
Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni sub 22 oľu 2014, 13:47 | |
| Kucelj ak ima vremena. Kada se dogovorite on ti napravi krom nosac kak si ga zamislio dok cekas. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni sub 22 oľu 2014, 14:03 | |
| Registriraj motor. Mozes i bez toga. A onda odi do kambe .... | |
|
| |
besmrtni man
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni sub 22 oľu 2014, 14:19 | |
| ok nabavio broj od Kucelja a do Kambe je nešto teže doći ali imam ljude koji znaju ljude tako da budem i do njega nekako došao ako mi ne zdimi na prastari kontinent kao lani kad sam ga trebao ako ima još ko samo recite idem po redu pa ko prije bude mogao ili koji mi je bliže | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: DragStar 650XVS by Besmrtni | |
| |
|
| |
| DragStar 650XVS by Besmrtni | |
|