|
|
| pomoc oko kupovine prvog choppera | |
|
+12mavo Acyd Vladek magna Easy rider Safet(y) Lars_Viking El Nino Tarze Bosqeto cro.chopper Tin333 16 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera ned 15 pro 2013, 09:26 | |
| heheehe kume evo suzuki intruder 1400vs, kupis nema dalje. ima jedan kod mene hhehehehheeehehe |
| | | Tin333 cro chopper forum
Broj postova : 6 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : još niš Na forumu od : 13.12.2013
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera pon 16 pro 2013, 14:14 | |
| kao sto sam i mislio, neki favoriziraju jedno, drugi drugo.. I slazem se sa el ninom za ovo oko harleya.. Neko je pitao za opremu... imam svu opremu(jakna, bubreznjak, rukavice, inegralku, jet kacigu...) a pitanje za novce... lova nije problem, pošto love nema... imam kolko daju u banci... starog kredita za adaptaciju stana imam jos jednu ratu i odma dizem novi bilo bi mi cudno bez kredita, naviknuo sam se... Evo par linkova kaj su mi interesantni: http://www.njuskalo.hr/chopperi/kawasaki-vn-800-805-cm3-oglas-9328712 http://www.njuskalo.hr/chopperi/kawasaki-vulcan-vn-800-cm3-oglas-9516135 .... i el nino, prekini dizat cijenu http://www.njuskalo.hr/chopperi/kawasaki-vn-800-805-cm3-zamjena-oglas-7633616 http://www.njuskalo.hr/chopperi/yamaha-dragstar-650-classic-650-cm3-oglas-6492905 http://www.njuskalo.hr/chopperi/yamaha-drag-star-650-oglas-8274660 ...ova prva yamaha mi je malo preskupa pa ak bi isla cijena dole je u igri, moram nazvat.... a i yamaha ima u oglasniku jos dosta dobrih.... | |
| | | mihagor1 man
Broj postova : 192 Godina imam : 54 Prebivalište : Slavonija - Dalj Vozim : Yamaha Dragstar XVS 1100A VP16 Na forumu od : 14.02.2010
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera pon 16 pro 2013, 17:51 | |
| Ove godine gotovo bez ikakvog vozačkog iskustva, iskustvo samo to što sam položio prije dvije godine, nakon premišljanja i pecanja xvs 650, vn 900 ili shadow 750 uletio sam i na kredu kupio Yamaha 1100 clasic, 2007 g. sa 12000 km, nakon što je drugi kredit istekao. Ove godine od 7 mj. prošao oko 6000 km sa osmijehom na licu. Sretno s potragom. | |
| | | Kingman cro chopper forum
Broj postova : 541 Godina imam : 49 Prebivalište : Sesvete Vozim : GSX 1400 Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera pon 16 pro 2013, 22:11 | |
| Kupi najjači motor koji možeš, za što manje para | |
| | | mavo cro chopper forum
Broj postova : 1573 Godina imam : 50 Prebivalište : Sisak Vozim : bmw Na forumu od : 16.02.2009
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera pon 16 pro 2013, 22:58 | |
| - Kingman je napisao/la:
- Kupi najjači motor koji možeš, za što manje para
Slažem se. Bez obzira na iskustvo kupi čim veći možeš da se za godinu, dvije ne moraš patiti s prodajom i kupovinom večeg. A iskustvo stekneš vožnjom bio on slabiji ili jači, ti si taj koji dodaje gas. | |
| | | Tin333 cro chopper forum
Broj postova : 6 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : još niš Na forumu od : 13.12.2013
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera sri 18 pro 2013, 11:03 | |
| Mislim da cu vn-a uzeti... Taj motor zelim i mislim da ako kupim neki drugi ne bi bio skroz zadovoljan jer mi nije to to kaj zelim.. Dajte mi samo recite vase misljenje o ovima sa linkova ako ko uhvati vremena... | |
| | | Easy rider cro chopper forum
Broj postova : 1021 Godina imam : 63 Prebivalište : World wide Vozim : Gold Wing, Piaggio X10 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera sri 18 pro 2013, 11:54 | |
| - Tin333 je napisao/la:
- Mislim da cu vn-a uzeti... Taj motor zelim i mislim da ako kupim neki drugi ne bi bio skroz zadovoljan jer mi nije to to kaj zelim..
Dajte mi samo recite vase misljenje o ovima sa linkova ako ko uhvati vremena... Dok sam ne pogledaš u živo teško je davati neke komentare. U svakom slučaju ako do sada nisi kupovao polovni motor bilo bi dobro da uzmeš sa sobom nekoga tko se razumije u motocikle. Uredna servisna knjižica bi trebala biti garancija dobrog (ili barem solidnog) održavanja i pređene kilometraže (kilometraža se može provjeriti i na tehničkom pregledu).Usporedi datume sa pojedinih servisa (trebali bi biti barem na godišnjoj bazi) te godišnju pređenu kilometražu.Ne bi smjelo drastično varirati. Pitaj vlasnika ako ima račune sa servisa (ja sam npr. kod prodaje Intrudera sve račune sa servisa uredno proslijedio kupcu sa ovjerenom knjižicom). Svakako treba obratiti pažnju ako ima tragova eventualnih padova (zavirit *odozdo*, odnosno na površine koje nisu vidljive dok motor stoji na nogaru). Stanje sica i njegova istrošenost ti mogu puno reći o pređenoj kilometraži....itd,itd... Probaj procijeniti eventualne buduće troškove : registracija,stanje guma, potrebni servis, eventualni sitni popravci... Dodatna oprema također nije jeftina, pa i to treba ukalkulirati u traženu cijenu ili u eventualne naknadne troškove. I na kraju,možda ne presudno, ali po mojem mišljenju dosta važno, treba procijeniti i samog vlasnika (to već spada u psihologiju!!). Npr.samo letimični pogled na urednu garažu već puno govori o odnosu vlasnikan prema osobnim stvarima,tehnici, pa tako i prema autu ili motoru !! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera sri 18 pro 2013, 17:54 | |
| |
| | | Easy rider cro chopper forum
Broj postova : 1021 Godina imam : 63 Prebivalište : World wide Vozim : Gold Wing, Piaggio X10 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera sri 18 pro 2013, 19:34 | |
| | |
| | | rikitumba man
Broj postova : 285 Godina imam : 61 Prebivalište : split Vozim : kawasaki en 500 Na forumu od : 07.05.2013
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera sri 18 pro 2013, 19:42 | |
| Ja svoj motor kupio na ovaj naćin. Više od dvije godine gledao oglase i čekao kad će se pojaviti neki en 500 u blizini , Kad se pojavio ,cijena bila prihvatljiva samo sam nazvao prodavaća da mi ga doveze i otišao s njim potpisat ugovor jer to je bilo ono što sam htio a sve se da sredit (sreća moja pa ništa nije trebalo ali bio sam na to spreman) I nisam se pokajao jer vozim ono što sam želio. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera sri 18 pro 2013, 19:49 | |
| uhuh, ti popravci mogu biti vraški skupi...
|
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera sri 18 pro 2013, 19:59 | |
- Mislim da cu vn-a uzeti... Taj motor zelim i mislim da ako kupim neki drugi ne bi bio skroz zadovoljan jer mi nije to to kaj zelim..
Dajte mi samo recite vase misljenje o ovima sa linkova ako ko uhvati vremena... samo preporuka nekoga tko pozna vlasnika (a da si nisu dobri prijatelji), sve ostalo je mačak u vreći. | |
| | | El Nino man
Broj postova : 231 Godina imam : 38 Prebivalište : Čakovec Vozim : HD FLSTC Na forumu od : 25.08.2012
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera sri 18 pro 2013, 20:49 | |
| Nebum vise dizao cijenu Dignuo sam kad ga nitko nije htio za 29... Meni prilika propala. Al dogovorimo se. Moj motor je bez i jedne mane, nisam na nicemu stedio, stavio najbolje gume, lanac,... Odrzavao ga je covjek koji je promjenio i prosao 50-tak auta uglavnom americkih, motora svih vrsta, i kad on kaze motor je tip top, onda je to to. Mozete dovesti koga hocete na pregled. Ako ga i ne prodam, svejedno mi je jer znam da je u vrhunskom stanju, a ja necu potrosit dodatnih kn da ubodem nekog Harleya... | |
| | | Drifter cro chopper forum
Broj postova : 1541 Godina imam : 52 Prebivalište : Zagreb Vozim : HD Ironhead 1972., HD Road King 107 Na forumu od : 28.09.2012
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera čet 19 pro 2013, 11:20 | |
Dajte mi samo recite vase misljenje o ovima sa linkova ako ko uhvati vremena... El Nonov mi se cini super a sto se tice odrzavanja ja sam bas napravio servis na svom VN-u (1500) - izmjena ulja, filter, izmjena ulja hidraulicnog kuplunga, izmjena ulja u kocnicama, kontrola diferencijala i rashladne tekucine, kompletan servis prednje vilice s novim semeninzima i uljem, mala prerada auspuha, popravak coka (jedan dio pukao) i jos par sitnica koje sam trazio da se naprave i pogledaju.....sve zajedno na racunu s PDV-om 1350kn - nemres puno jeftinije od toga proci u garazi racunajuci samo dijelove i potrosni materijal. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: pomoc oko kupovine prvog choppera | |
| |
| | | | pomoc oko kupovine prvog choppera | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|