|
|
| Pitanje oko prvog choppera | |
|
+7nikomil1 ica magna Lars_Viking vroc-bobi Ivan-Shadow Deda Mraz 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Pitanje oko prvog choppera sri 24 tra 2013, 11:18 | |
| Sic od dragice prerađen za RR spydera je na prodaju. Treba ga dati presvući, spužva je OK. Kod ugradnje treba navariti jedan flah da se ima gdje zakaćiti i probušiti jednu rupu za vezanje na zadnji blatobran. Bez bisaga ne izgleda kako treba, ali te pomakne dodatnih 3-4 cm unazad i 2-3 cm ugore pa niti krakovi ne smetaju.
|
| | | Deda Mraz man
Broj postova : 44 Godina imam : 37 Prebivalište : Rijeka Vozim : N/A Na forumu od : 23.04.2013
| Naslov: Re: Pitanje oko prvog choppera pet 03 svi 2013, 12:04 | |
| Frendica mi veli da joj dečko prodaje ovo: http://www.njuskalo.hr/moto-agregati/yamaha-virago-250-oglas-7634253 Sad si gledam, ako uzmem ovo, rastavim sve do kraja, očistim ramu, prefarbam, rastavljanje, čišćenje i sastavljanje mašine da vidim da li radi, sređivanje felgi, malo po malo, vremena se ima za šarafljenje jer je to gušt, bacim oko u kakvom je vilica stanju, opet pročistim, prekromiram ako je potrebno, dam ili napraviti rezervar ili skoknem po njega u Italiju na neki auto otpad ili dam tetku autolimaru da ga napravi, itd itd... Posla bi bilo masu i previše, ali mislim da bi vrijedilo utući i vremena i volje ako bi produkt na kraju ispao kako treba i isplativ. Tu dolazimo do dijela gdje mi treba Vaš savjet. Upustiti se u tako nešto ili ne? Puno mi je jeftinija opcija nego kupovina novog / polovnog, a dijelovi se u Italiji barem nabave za bagatelu na auto otpadima. Napomena: šarafljenje, rastavljanje i sastavljanje i čačkanje mi spada pod relaksaciju od svakodnevnog stresa, pa to nije neka bedara. | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Pitanje oko prvog choppera pet 03 svi 2013, 12:10 | |
| ja ne bih ulazio u ovu kombinaciju | |
| | | Deda Mraz man
Broj postova : 44 Godina imam : 37 Prebivalište : Rijeka Vozim : N/A Na forumu od : 23.04.2013
| Naslov: Re: Pitanje oko prvog choppera pet 03 svi 2013, 12:12 | |
| Ne? Može malo detaljnije samo ako nije frka? Što više detalja to bolje. :P | |
| | | nikomil1 man
Broj postova : 326 Godina imam : 45 Prebivalište : Skopje Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6 Na forumu od : 18.01.2011
| Naslov: Re: Pitanje oko prvog choppera pet 03 svi 2013, 13:54 | |
| - Bosqeto je napisao/la:
- ja ne bih ulazio u ovu kombinaciju
Niti ja. Umesto u voznju proci ce ti vreme u srafenju i sta si dobio ? Postanes servisr a ne vozis se | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanje oko prvog choppera | |
| |
| | | | Pitanje oko prvog choppera | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|