|
|
| savjet | |
|
+11Vladek Hellcat Rocker-C Rukfa™ Bosqeto lord Jastreb magna johnny_v4 Scratchy1 dmajda 15 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Hellcat man
Broj postova : 211 Godina imam : 47 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki VN 800 Na forumu od : 09.04.2009
| Naslov: Re: savjet uto 04 pro 2012, 11:29 | |
| Dragi druže Merla, opet si promašio ceo fudbal, poanta mog posta je bilo nešto sasvim drugo. Čovjek ne zna ni sam što želi, a na ovakav način neće ni saznati, jer svatko na ovom forumu ima neki bitniji ili manje bitniji razlog zašto je ovaj motor bolji od ovog ili onog, a i sam znaš da možemo teoretizirati dali je bolja mašina od yamahe, honde, pizde materine, a u praksi majstori sa slabijim mašinama znaju izvlačiti više i bolje voze nego baje sa preko 1000 ccm. Kad kolega odluči sam sa sobom dali će pišati ili srati, onda umjesto traženja ovakvih savjeta po forumima, neka proba sjesti na dotični motor, i odluči sam. Ovako ga se samo zbunjuje. Može? | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: savjet uto 04 pro 2012, 11:48 | |
| - Hellcat je napisao/la:
- Dragi druže Merla, opet si promašio ceo fudbal, poanta mog posta je bilo nešto sasvim drugo.
Čovjek ne zna ni sam što želi, a na ovakav način neće ni saznati, jer svatko na ovom forumu ima neki bitniji ili manje bitniji razlog zašto je ovaj motor bolji od ovog ili onog, a i sam znaš da možemo teoretizirati dali je bolja mašina od yamahe, honde, pizde materine, a u praksi majstori sa slabijim mašinama znaju izvlačiti više i bolje voze nego baje sa preko 1000 ccm.
Kad kolega odluči sam sa sobom dali će pišati ili srati, onda umjesto traženja ovakvih savjeta po forumima, neka proba sjesti na dotični motor, i odluči sam. Ovako ga se samo zbunjuje.
Može?
Ne može. da si se potrudio pročitati prvi post, pitanje je bilo o drag staru 650, da li je dovoljno jak, ili neki drugi motor u tom rangu. kasnije prepucavanje o tome koji motor je bolji, honda yamaha ili suzuki je offtopičarenje koje može i ne mora biti sankcionirano. znači druže hellcat, ti si taj koji je promašio celi fudbal. drugo: tvoja izjava da se javi da li će "pišati ili srati" je vrlo nekorektna, jer je on postavio vrlo korektno pitanje, i tražio savjet u vezi određenog motora/vrste motora, savjet od ljudi koji voze taj motor. rasprava je konkretna i korektna, osim što se uvijek neko nadje uvrijeđen "a zašto je tvoj motor bolji od mog?" ali i takvi postovi mogu pomoći u nedoumici oko izbora. kužiš? može? | |
| | | Jastreb cro chopper forum
Broj postova : 1167 Godina imam : 58 Prebivalište : München Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18 Na forumu od : 17.07.2008
| Naslov: Re: savjet uto 04 pro 2012, 12:47 | |
| - Citat :
- drugo: tvoja izjava da se javi da li će "pišati ili srati" je vrlo nekorektna, jer je on postavio vrlo korektno pitanje, i tražio savjet u vezi određenog motora/vrste motora, savjet od ljudi koji voze taj motor. rasprava je konkretna i korektna, osim što se uvijek neko nadje uvrijeđen "a zašto je tvoj motor bolji od mog?" ali i takvi postovi mogu pomoći u nedoumici oko izbora.
kužiš? Svaka ti cast ovo si tako ljepo odgovorio , cak sam se i ja nasao prozvan pod ovim ,, pisat ili srat '' jer cesto mijenjam misljenja i ovdi svama laprdam , jer ni sam neznam za koji bi se motor odlucio , opce nije toliko novac u pitanju koliko moja neudlucnost ili neiskustvo ... Smatram isto tako za tog covjeka koji se dvoumi izmedju Dragstara 650 i Suze , ne samo o snagi i kvaliteti vec i o odrzavanju .... i zato neka ne pametuju oni koji nemaju razumijevanja za to .... | |
| | | Hellcat man
Broj postova : 211 Godina imam : 47 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki VN 800 Na forumu od : 09.04.2009
| Naslov: Re: savjet uto 04 pro 2012, 12:54 | |
| - dmajda je napisao/la:
- Posto obozavam copere a financije mi ne dozvoljavaju ispunjenje žela molio bi za malu pomoč. Naime mora se zadovoljit s motorm od 600-750ccm, pitanje yamaha draksrar 650 ili neki turing ja bi yamahu al se bojom da je preslaba za putovanja jer moja žena i ja imamo oko 180 kg zive vage pliz neki savjet hvala
Momci pročitatio crveno, pa onda još jednom sve ispočetka, može Nemam ja ništa protiv da čovjek pita, ali teško da će ovdje dobiti suvisli odgovor, samo može izvući krive zaključke... na žalost | |
| | | dmajda cro chopper forum
Broj postova : 8 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : za sad nista Na forumu od : 02.12.2012
| Naslov: Re: savjet uto 04 pro 2012, 13:18 | |
| Hvala na svemu al nism imao namjere da se svdimo i prepucavamo samo sam hto nesto saznat jer je to ogroman novac za mene pa se ne bi hto zaletit.Kao sto rekoh nakon dugo godina ponovo se vračm na motor i sad ka ga kupim to je to.Srce vuče na čopera i zato tolka nedoumica. | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: savjet uto 04 pro 2012, 13:41 | |
| - dmajda je napisao/la:
- Hvala na svemu al nism imao namjere da se svdimo i prepucavamo samo sam hto nesto saznat jer je to ogroman novac za mene pa se ne bi hto zaletit.Kao sto rekoh nakon dugo godina ponovo se vračm na motor i sad ka ga kupim to je to.Srce vuče na čopera i zato tolka nedoumica.
Ma nista se ne brini, nisu to svadje, to su obicna prepucavanja kakvih svugdje ima. mislim da je Vladek vec odgovorio ( nisam siguran ). Poanta je da se chopper/cruiser kupuje i vozi srcem. Druge vrste motora su udobnije, brze, upravljivije..meni, osobno, obzirom na stil voznje i kilometrazu bi vise pasao neki sport tourer ili maxi enduro, ali jednostavno se ne vidim na tom motoru, i zato jos uvijek vozim to sto vozim... Poanta: ako kupis choppera lako moguce da ce ti, povremeno, faliti snage, udobnosti, voznosti, ali srce ce ti biti na mjestu ( bar neko vrijeme). ako kupis nesto drugo, vecina toga ti nece faliti, ali pitanje je koliki ce ti to biti osobni gust... | |
| | | DavorS man
Broj postova : 428 Godina imam : 41 Prebivalište : Zagreb Vozim : Venox Na forumu od : 29.05.2011
| Naslov: Re: savjet uto 04 pro 2012, 17:09 | |
| - merla je napisao/la:
- dmajda je napisao/la:
- Hvala na svemu al nism imao namjere da se svdimo i prepucavamo samo sam hto nesto saznat jer je to ogroman novac za mene pa se ne bi hto zaletit.Kao sto rekoh nakon dugo godina ponovo se vračm na motor i sad ka ga kupim to je to.Srce vuče na čopera i zato tolka nedoumica.
Ma nista se ne brini, nisu to svadje, to su obicna prepucavanja kakvih svugdje ima. mislim da je Vladek vec odgovorio ( nisam siguran ). Poanta je da se chopper/cruiser kupuje i vozi srcem. Druge vrste motora su udobnije, brze, upravljivije..meni, osobno, obzirom na stil voznje i kilometrazu bi vise pasao neki sport tourer ili maxi enduro, ali jednostavno se ne vidim na tom motoru, i zato jos uvijek vozim to sto vozim...
Poanta: ako kupis choppera lako moguce da ce ti, povremeno, faliti snage, udobnosti, voznosti, ali srce ce ti biti na mjestu ( bar neko vrijeme). ako kupis nesto drugo, vecina toga ti nece faliti, ali pitanje je koliki ce ti to biti osobni gust... Potpisujem, vozim Venox, vozim nekad i zenu na njemu, nekad me polomi i u ramenima i krizima, dodjem nekad u napast kupiti naked ili enduro, ali... srce neda, nije isto, j..b.s malo bolova, ponekad frustracije, kad u 90% slucajeva ispod kacige izgledas kao Jocker | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: savjet uto 04 pro 2012, 18:27 | |
| - merla je napisao/la:
- dmajda je napisao/la:
Ma nista se ne brini, nisu to svadje, to su obicna prepucavanja kakvih svugdje ima. mislim da je Vladek vec odgovorio ( nisam siguran ). Poanta je da se chopper/cruiser kupuje i vozi srcem. Druge vrste motora su udobnije, brze, upravljivije..meni, osobno, obzirom na stil voznje i kilometrazu bi vise pasao neki sport tourer ili maxi enduro, ali jednostavno se ne vidim na tom motoru, i zato jos uvijek vozim to sto vozim...
Poanta: ako kupis choppera lako moguce da ce ti, povremeno, faliti snage, udobnosti, voznosti, ali srce ce ti biti na mjestu ( bar neko vrijeme). ako kupis nesto drugo, vecina toga ti nece faliti, ali pitanje je koliki ce ti to biti osobni gust... e ovo si izelaboriro,svaka cast nema se sta ni oduzeti ni dodati | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: savjet uto 04 pro 2012, 20:07 | |
| - Bosqeto je napisao/la:
- merla je napisao/la:
- dmajda je napisao/la:
Poanta: ako kupis choppera lako moguce da ce ti, povremeno, faliti snage, udobnosti, voznosti, ali srce ce ti biti na mjestu ( bar neko vrijeme). ako kupis nesto drugo, vecina toga ti nece faliti, ali pitanje je koliki ce ti to biti osobni gust... e ovo si izelaboriro,svaka cast nema se sta ni oduzeti ni dodati već sam mislio packe djeliti no uvjek netko razborit smiri situaciu | |
| | | fire fox man
Broj postova : 363 Godina imam : 52 Prebivalište : PGŽ Vozim : trenutno ništa Na forumu od : 05.08.2012
| Naslov: Re: savjet ned 09 pro 2012, 08:32 | |
| Mislim da u ZG postoji renta- motocikli ,ako se dobro sjećam čak su se i na ovom portalu reklamirali. Možda oni imaju u ponudi nešto od onoga što tebe interesira.Probaš dan-dva jednoga pa dan-dva drugoga, cijene su bile cca 600,00 kn dan. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: savjet | |
| |
| | | | savjet | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|