|
|
| ima li gdje za kupiti kilo kljuc za zbice za DragStar-a | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: ima li gdje za kupiti kilo kljuc za zbice za DragStar-a pon 03 ruj 2012, 11:39 | |
| bas nesto razmisljam prekontrolirati zbice pa me zanima da li se gdje moze nabaviti kilo kljuc pa da to fino pozatezem i prekontroliram kako uopce ide ova kombinacija, odnosno da li se to kako treba na kraju moze izvesti samo u ovlastenom servisu unaprijed hvala svima | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: ima li gdje za kupiti kilo kljuc za zbice za DragStar-a pon 03 ruj 2012, 13:00 | |
| za centriranje kotaca ti nece puno pomoci kilokljuc, zato sto nisu sve zbice jednako zategnute! Treba malo vjezbati, najbolje uz nadzor strucnjaka i nema problema... Ja sam pokusao sam pa nije islo, a frend novi obruc i nove zbice (rijec je o biciklu) preslozi za 15min! | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: ima li gdje za kupiti kilo kljuc za zbice za DragStar-a pon 03 ruj 2012, 13:53 | |
| - klesoo je napisao/la:
- a frend novi obruc i nove zbice (rijec je o biciklu) preslozi za 15min!
... pa tp mi treba, neki dan me udario auto na biciklu (i pobjegao), sad mi je zadnji kotač malo ujeban ... ... znači da te zvrcnem za dogovor ! | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: ima li gdje za kupiti kilo kljuc za zbice za DragStar-a pon 03 ruj 2012, 13:59 | |
| To je vrlo delikatan posao, za kojega treba jako puno iskustva i strpljenja. Najbolje je da to obavi netko dovoljno stručan, jer rezulati mogu biti poražavajući, a felga može ispasti jajolikog oblika. | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: ima li gdje za kupiti kilo kljuc za zbice za DragStar-a pon 03 ruj 2012, 14:26 | |
| - lukylipik je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- a frend novi obruc i nove zbice (rijec je o biciklu) preslozi za 15min!
... pa tp mi treba, neki dan me udario auto na biciklu (i pobjegao), sad mi je zadnji kotač malo ujeban ...
... znači da te zvrcnem za dogovor ! nikakav problem, decki su profici... ako ti je sjeban obruc, onda nema spasa, mora ici drugi! I naravno, neces kupiti neki skupi, vec neku jeftinjaru | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: ima li gdje za kupiti kilo kljuc za zbice za DragStar-a pon 03 ruj 2012, 20:30 | |
| ... inače u Zaprešiću ima vrhunski "špajler"; mislim da se zove Tomo, član je MK Ban; podrobnije informacije treba tražiti preko Mede! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ima li gdje za kupiti kilo kljuc za zbice za DragStar-a | |
| |
| | | | ima li gdje za kupiti kilo kljuc za zbice za DragStar-a | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|