|
|
| gdje kupiti sic sa federima? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: gdje kupiti sic sa federima? sub 13 kol 2011, 16:15 | |
| znaci ako neko zna samo da prijavi gdje kupiti sic sa federima,ona fora kao na bobberima [img] [/img] | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: gdje kupiti sic sa federima? sub 13 kol 2011, 19:11 | |
| upravo jedan radim a umjesto federa koristit ću amortizere od bicikla. | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: gdje kupiti sic sa federima? ned 14 kol 2011, 11:58 | |
| - maxart je napisao/la:
- upravo jedan radim a umjesto federa koristit ću amortizere od bicikla.
po tebi posto si u tom điru koliko bi izasao jedan sic,oblozen,urađen sa federima,znaci sve gotovo samo da se namontira? | |
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: gdje kupiti sic sa federima? ned 14 kol 2011, 12:17 | |
| postoje varijacije od 500- 1000 kn ,dali je samo sjediste, dali se vare nosaći ili šarafi na postojeće rupe na okviru | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: gdje kupiti sic sa federima? ned 14 kol 2011, 12:51 | |
| Svi vec znamo da su ukusi varjabilni, no da kazem svoj komentar baziran na iskustvu, odnosno probao sam/vozio sam H-D Cross Bones sa sjedistem sa oprugama i nista mi se nije svidjelo, truckav je i "ljuljav" maksimalno, odnosno na test voznji Cober je prvi probao i rekao da je sic bez veze, a ja sam mu odgovorio da se*e i da pojma nema, no kada sam i ja probao, shvatio sam da je Cober bio u pravu. Zato - oprez i ako mozes prvo testiraj/probaj nekako. | |
| Naslov: Re: gdje kupiti sic sa federima? ned 14 kol 2011, 13:37 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Svi vec znamo da su ukusi varjabilni, no da kazem svoj komentar baziran na iskustvu, odnosno probao sam/vozio sam H-D Cross Bones sa sjedistem sa oprugama i nista mi se nije svidjelo, truckav je i "ljuljav" maksimalno, odnosno na test voznji Cober je prvi probao i rekao da je sic bez veze, a ja sam mu odgovorio da se*e i da pojma nema, no kada sam i ja probao, shvatio sam da je Cober bio u pravu. Zato - oprez i ako mozes prvo testiraj/probaj nekako.
u pravu si ako motor sa ovjesom stavimo oruge koje rade to je poput nemirnog mora gubi se osjećaj sigurnosti, no zato se svakom pojedinom modelu drugaćije pristua kod svake prerade bilo ćega na motoru .Zato postoje razlike od prerade do prerade i dorade koja bitno ne utjeće na vožnju | |
| Naslov: Re: gdje kupiti sic sa federima? ned 14 kol 2011, 19:49 | |
| - maxart je napisao/la:
- emirharley je napisao/la:
- Svi vec znamo da su ukusi varjabilni, no da kazem svoj komentar baziran na iskustvu, odnosno probao sam/vozio sam H-D Cross Bones sa sjedistem sa oprugama i nista mi se nije svidjelo, truckav je i "ljuljav" maksimalno, odnosno na test voznji Cober je prvi probao i rekao da je sic bez veze, a ja sam mu odgovorio da se*e i da pojma nema, no kada sam i ja probao, shvatio sam da je Cober bio u pravu. Zato - oprez i ako mozes prvo testiraj/probaj nekako.
u pravu si ako motor sa ovjesom stavimo oruge koje rade to je poput nemirnog mora gubi se osjećaj sigurnosti, no zato se svakom pojedinom modelu drugaćije pristua kod svake prerade bilo ćega na motoru .Zato postoje razlike od prerade do prerade i dorade koja bitno ne utjeće na vožnju sada si mi dao pravi odgovor,a Emir prenio iskustvo koje sam i pretpostavljao! sjedalo nije zanimalo mene,vec imam jarana koji bi pravio bobbera pa sam mu rekao istraziti to sjediste preko ekipe ovdje! hvala vam obojici | |
| Naslov: Re: gdje kupiti sic sa federima? ned 14 kol 2011, 19:50 | |
| iako moram dodati sic mi je vizuelno dobar fazon,ali vjerujem da je u voznji precucav | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: gdje kupiti sic sa federima? | |
| |
| | | | gdje kupiti sic sa federima? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|