| Gdje kupiti kvalitetne bisage? | |
|
+12Karlo Matovilka lukylipik medo Rocker One Night Stand Zmija mbani83 magna dragger swileni clansman 16 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
clansman man
Broj postova : 33 Godina imam : 43 Prebivalište : Okolica Vrbovca Vozim : VN900 Custom Na forumu od : 17.01.2011
| Naslov: Gdje kupiti kvalitetne bisage? uto 25 sij 2011, 13:54 | |
| Pozdrav svima, ovo je moj prvi 'pravi' post na forumu pa ne zamjerite ako je na krivom mjestu.
Naime draga i ja dosta putujemo pa nam trebaju velike i dobre bisage, nazalost u moto market ducanu u pozegi su mi prodali male, skupe i lose bisage i sad mi trebaju nove.
Proslo ljeto sam malo gledao na susretu radove od Renzo-Glavak kompanije i bisage su genijalne, no recesijsko je vrijeme pa treba gledati na svaku kunu stoga me zanima sto preporucate, mislim bar da pogledam i informiram se na jos kojem mjestu prije nego odem kod renze...mozda postoji neki konkurent... hvala
premjestio i razdvojio; dragger | |
|
| |
swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: kGdje kupiti kvalitetne bisage? uto 25 sij 2011, 19:54 | |
| - clansman je napisao/la:
- Pozdrav svima,
ovo je moj prvi 'pravi' post na forumu pa ne zamjerite ako je na krivom mjestu.
Naime draga i ja dosta putujemo pa nam trebaju velike i dobre bisage, nazalost u moto market ducanu u pozegi su mi prodali male, skupe i lose bisage i sad mi trebaju nove.
Proslo ljeto sam malo gledao na susretu radove od Renzo-Glavak kompanije i bisage su genijalne, no recesijsko je vrijeme pa treba gledati na svaku kunu stoga me zanima sto preporucate, mislim bar da pogledam i informiram se na jos kojem mjestu prije nego odem kod renze...mozda postoji neki konkurent... hvala http://www.moto-oprema-amd.hr/held/bisage/bisage http://www.bikermotoshop.com/index.php?cPath=27_99 | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? uto 25 sij 2011, 21:14 | |
| - clansman je napisao/la:
- Pozdrav svima,
ovo je moj prvi 'pravi' post na forumu pa ne zamjerite ako je na krivom mjestu.
Proslo ljeto sam malo gledao na susretu radove od Renzo-Glavak kompanije i bisage su genijalne, no recesijsko je vrijeme pa treba gledati na svaku kunu stoga me zanima sto preporucate, mislim bar da pogledam i informiram se na jos kojem mjestu prije nego odem kod renze...mozda postoji neki konkurent... hvala ....evo riješeno Šta se tiće bisaga, ima ih stvarno u izobilju, ali tu triba razmisliti dobro. Jednom si se veće zeznuo, i imaš popravni. Ja bih ti predložio originalne za vnčeka i miran si 20tak godina. Ako uzmeš opet poluproizvod, za nekoliko godina ti slijedi kupovina trećeh i tek ćeš tad shvatiti da si pogrišija dva puta i nećeš dozvoliti sebe da to napraviš i treći put. No, za kvalitetne, morat ćeš malo dublje u đep, mislim oko 500€, pa i nije puno za takvu kvalitetu i proizvod. Da te utješim, jasam svoje platio 1100€ + 130 nosač (u SLO) kod nas su bile 12tkn. Dobro razmisli. Ako si za jeftiniju varijantu, ima dobar model od HELD-a, potraži malo a mislim da ih drži amd (swileni stavio link) a mislim da su i na karlovom motoru. Na magninom su 100% pa možeš viditi, ali su isto oko 2500kn ukoliko me pamet ne vara, a i ono će ti reći cijenu. Za glavaka mogu reći sve najbolje, kvalitetna koža ali neznam cijenu i najbitniju stvar; dali su pojačane iznutra radi kasnije deformacije, ako nisu, nije dobro...... | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? uto 25 sij 2011, 21:19 | |
| je ja imam held i to po meni njihov najkvalitetniji model (cca 2300 kuna) ali moram priznati da su VN originali ipak kvalitetnije (ali i skuplje) . također isto tako kvalitetne su i hepco i becker iz louisa koje koštaju oko 550 eura a ima ih zanotti | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? uto 25 sij 2011, 22:09 | |
| issssssse MIKI sa kojim vi ciframa baratate?? Moje su izašle u louisu tekstilne 50 eura i nosač napravio za 20 kuna.. 80 litara zapremina..imaju presvlake ..kad se ishabaju ..bacam pa uzimam druge.. |
|
| |
mbani83 cro chopper forum
Broj postova : 668 Godina imam : 55 Prebivalište : split Vozim : čong-čonga Na forumu od : 28.02.2010
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? uto 25 sij 2011, 23:07 | |
| Najbolje prošvrljaj po forumu pogotovo one postove gdje su VNovi pa priupitaj kolege kako di i šta uzet ... | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? sri 26 sij 2011, 08:41 | |
| imaš i ručne radove, sve se može dogovoriti; ali nije baš jeftino:
http://www.glavak-renzzo.com/ ili http://www.lion-holsters.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=21&Itemid=23 | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? sri 26 sij 2011, 11:15 | |
| Hepco & Becker Imam ih i savršene su! Na ključ, skidaju se, ne puštaju ni kap vode ( ni nakon nekoliko sati vožnje po najvećim pljuskovima), održavanje nepotrebno! Ujedno (provjereno) služe kao najbolji crashbar, nakon pada na njima je bila vidljiva crtica- doslovno crtica, a spasile su mi ko zna koliko štete na motoru, nisu se ni deformirale ni niš! Tvrde su, al ne potpuno, tj. drže formu, al ih možeš stisnuti rukama! Cijena 3500kn+ nosač 1800! Al stvarno vrijede! | |
|
| |
Rocker cro chopper forum
Broj postova : 652 Godina imam : 60 Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT Na forumu od : 10.11.2007
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? sri 26 sij 2011, 11:29 | |
| Ja imam Hepco & Becker Liberty Big (2x 28 l) i jos jedan nazad od iste firme... kvalitetni, zakljucavaju se i skupi :-( (547 Eur) ja sam kupio polovne na eBayu za 250 Eur.... | |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? sri 26 sij 2011, 13:05 | |
| ja imam kofere ,ali kad budem uzimao bisage u obzir dolaze samo ove koje ima one night stand,kao da imaš kofere | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? sri 26 sij 2011, 15:59 | |
| ... bisage kupljene kod kikija (HD Biker) čekaju na ugradnju...
... zašto platiti više :motoshop: | |
|
| |
Matovilka girl
Broj postova : 188 Godina imam : 45 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki VN 800 (2006.) Na forumu od : 09.10.2010
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? čet 03 vel 2011, 19:26 | |
| moje bisage se upravo rade kod renzza i nadam se da će biti gotove tokom drugog mjeseca ugl kad sam sve uzela u obzir nije skupo mislim da ima bisaga i za 50 eura ali ja kupila motor s takvima pa se raspale odmah nemam sreće ugl meni se ne čini skupo... bisage (2x40litara) jednostavne i malim ukrasom malo manje od 300 eura i ok morat ću napraviti nove nosače ali to opet nije tako skupo... 10godina garancije... ručni rad... i baš za moj motor još se javim kad ih podignem | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? čet 03 vel 2011, 19:51 | |
| | |
|
| |
Matovilka girl
Broj postova : 188 Godina imam : 45 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki VN 800 (2006.) Na forumu od : 09.10.2010
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? čet 03 vel 2011, 20:46 | |
| širim dezinformacije po forumu ouuu jeaaa 2x25 litara (cca) ovaj put valjda točno | |
|
| |
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? pet 04 vel 2011, 12:18 | |
| poslusaj Draggera | |
|
| |
boban cro chopper forum
Broj postova : 4 Godina imam : 54 Prebivalište : beograd Vozim : honda pan european 1100 abs/tsc Na forumu od : 17.03.2011
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? čet 24 oľu 2011, 14:23 | |
| Pogledajte nase proizvode na http://WWW.NIXONS.TK Pozz,sretna voznja | |
|
| |
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| |
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? čet 24 oľu 2011, 14:28 | |
| btw; stranica ti ne sljaka ili..? ja ne mogu nis vidjet osim reklame | |
|
| |
boban cro chopper forum
Broj postova : 4 Godina imam : 54 Prebivalište : beograd Vozim : honda pan european 1100 abs/tsc Na forumu od : 17.03.2011
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? čet 24 oľu 2011, 15:16 | |
| Sorry,nisam se snasao u pocetku na forumu ,ispravit cu gresku.A sto se tice stranice ne sjlaka iz mozile, na google pa gore na http://WWW.NIXONS.TK Pozz i sretna voznja | |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? čet 24 oľu 2011, 15:52 | |
| oprosti,al ja i dalje ne mogu nis vidjet...to je flash web site ili..?mislim da ti nitko tu ne moze vidjet proizvode,bar ja ne mogu
i daj,otvori novu temu u knjizi clanova i predstavi se malo | |
|
| |
ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? čet 24 oľu 2011, 15:55 | |
| - swileni je napisao/la:
- oprosti,al ja i dalje ne mogu nis vidjet...to je flash web site ili..?mislim da ti nitko tu ne moze vidjet proizvode,bar ja ne mogu
i daj,otvori novu temu u knjizi clanova i predstavi se malo ...ja mogu otvorit stranicu, radovi su prva liga al nigdi nepišu cjene proizvoda... | |
|
| |
boban cro chopper forum
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? čet 24 oľu 2011, 16:39 | |
| *ebi ga u to vreme moralo se registrovati kao udruzenje gradjana.A onaj na salteru za prijem stajase sa palicom i sve sto nije nacionalno Tako bese, ali su ljudi u klubu svi preko 45 i odlicni,imamo clanove i po BIH,ITALIJI,.. a nisu poreklom nasi.Jedini uslov je da si apolitican i dobronameran i +45 leta Pozz Pravila nalažu Predstavljanje u knjizi članova kao i na pristojnost izražavanja. Hvala, dragger | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? čet 24 oľu 2011, 19:28 | |
| Sretao sam Arhangele . dobri momci. Proizvodi su prva liga ali bi bilo dobro ako bi se mogla postavit i cijena ,i dobro došao na forum. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti kvalitetne bisage? | |
| |
|
| |
| Gdje kupiti kvalitetne bisage? | |
|