Početna stranicaPretraľnikgdje kupiti lezajeve??? 610RegistracijaLogin

gdje kupiti lezajeve???

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
buralee
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 974
Godina imam : 35
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : uskoro(ponovo)
Na forumu od : 02.11.2008

gdje kupiti lezajeve??? Empty
PostajNaslov: gdje kupiti lezajeve???   gdje kupiti lezajeve??? Icon_minitimepon 12 ruj 2011, 17:48

trebam pomoc

mjenjao bi lezajeve na radilici i na klipnjaci na honda cb 900, ali di ih kupiti??

zovem hondinog zastupnika, covjek koji mi se javlja dobivam dojam da moja mama zna vise o motorima nego on.
drugi hondin zastupnik/serviser mi kaze da kosta cca 150 kn po polutci za klipnjacu?!?
to jos nisam cuo da se tako kupuju lezajevi What a Face What a Face
a lezajevi na radilici 450 kn po polutci, i kaze da mu je tu nesto sumnjivo.
znaci cca bi me ispalo u najboljem slucaju 2000 kn za lezajeve, sto mislim da je "malo" pretjerano :/
vise sam lud sa ovim nasim serviserima i zastupnicima, setaju me ko budalu, i javljaju krive informacije.

isto tako kada sam pitao za dihtunge za masinu cjelu, rekli mi cca 3200 kn?? samo dihtunzi
na e bayu original svi 53 USD, pa dali je to moguce, ili smo stvarno pohlepni toliko?
nemogu nikako naci lezajeve na netu ili za neku razumnu cijenu, pa molim pomoc!

[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: gdje kupiti lezajeve???   gdje kupiti lezajeve??? Icon_minitimepon 12 ruj 2011, 18:00

Ako su klizni ležajevi u pitanju, u Zagrebu postoji neki majstor, koji će ti napraviti svaku moguću potrebnu dimenziju takvih ležajeva. Sljedeća (možda i najjeftinija) varijanta je traženje na netu, eBay-u i sličnim lokacijama.

Trgovce koji će ti to prodati kao ovlašteni zastupnici, trebaš izbjegavati minimalno po Zg obilaznici. Bez pištolja nemoj im se niti približavati! raz1 Rolling Eyes
[Vrh] Go down
buralee
cro chopper forum
cro chopper forum

PostajNaslov: Re: gdje kupiti lezajeve???   gdje kupiti lezajeve??? Icon_minitimepon 12 ruj 2011, 18:12

palomas je napisao/la:
Ako su klizni ležajevi u pitanju, u Zagrebu postoji neki majstor, koji će ti napraviti svaku moguću potrebnu dimenziju takvih ležajeva. Sljedeća (možda i najjeftinija) varijanta je traženje na netu, eBay-u i sličnim lokacijama.

Trgovce koji će ti to prodati kao ovlašteni zastupnici, trebaš izbjegavati minimalno po Zg obilaznici. Bez pištolja nemoj im se niti približavati! raz1 Rolling Eyes

ako pod klizne mislis na letece.. cuo sam nesto o tome da se mogu napraviti, ali svako koga sam pitao rekao je da se maknem od toga i kupim original. sad neznam sta cu What a Face

definitvno sam odustao od zastupnika kod nas,kako oni prave cijene djelova da mi je znati Razz

samo problem je sto na ebayu ih nemogu naci, niti po netu. ili ja neznam naci Embarassed
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: gdje kupiti lezajeve???   gdje kupiti lezajeve??? Icon_minitimepon 12 ruj 2011, 18:13

Ovi ti prodaju po 10 eura jednu polutku glavnih ležajeva radilice, i 8,5 eura za leteće ležajeve:

http://www.cmsnl.com/honda-cb900c-900-custom-82-us_model7250/partslist/E++14.html

Problem je u tome da postoji više specijala, a to ovisi dal si brusio radilicu, i kolika ti je sad debljina bolcni. Kod te Honde su i glavni i leteći ležajevi izvedeni kao klizni ležajevi.

[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: gdje kupiti lezajeve???   gdje kupiti lezajeve??? Icon_minitimepon 12 ruj 2011, 18:17

Ustvari, prvo i najvažnije kod takvih traženja je pronaći originalni katalpški broj dijela koji ti treba... Često dok ima više sličnih mašina, različite kubikaže, ti pašu dijelovi od drugog modela, ali o tome se prvo treba raspitati.

http://www.google.hr/search?hl=hr&sugexp=gsis,i18n%3Dtrue&cp=19&gs_id=o&xhr=t&q=13317-425-003+honda&gs_sm=&gs_upl=&biw=1360&bih=890&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi
[Vrh] Go down
buralee
cro chopper forum
cro chopper forum

PostajNaslov: Re: gdje kupiti lezajeve???   gdje kupiti lezajeve??? Icon_minitimepon 12 ruj 2011, 18:23

palomas je napisao/la:
Ovi ti prodaju po 10 eura jednu polutku glavnih ležajeva radilice, i 8,5 eura za leteće ležajeve:

http://www.cmsnl.com/honda-cb900c-900-custom-82-us_model7250/partslist/E++14.html

Problem je u tome da postoji više specijala, a to ovisi dal si brusio radilicu, i kolika ti je sad debljina bolcni:

znam za to, samo sto me ispao veliki shipping cost, skoro duplo nego sam proizvod :/

sad sam im poslao mail pa da vidimo.

mada mi se i to cini velikom cijenom
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: gdje kupiti lezajeve???   gdje kupiti lezajeve??? Icon_minitimepon 12 ruj 2011, 18:26

Evo ti jedne kompletne radilice s klipnjačama, nažalost - prodana je za 50 funti...

http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CB900-CRANKSHAFT-CRANK-SHAFT-CB-900-F2-/280693057868
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

PostajNaslov: Re: gdje kupiti lezajeve???   gdje kupiti lezajeve??? Icon_minitimepon 12 ruj 2011, 18:30

Još jedna trgovina, originalni dijelovi za Hondu u Engleskoj

http://www.davidsilverspares.co.uk/CB900C-CUSTOM-1981-USA/

http://www.motogrid.com/pages/oemparts?aribrand=KUS#%2fHonda%2fCB900C_A_%2881%29_MOTORCYCLE%2c_USA%2c_VIN%23_1HFSC040-BA100004_TO_1HFSC040-BA119900%2fCRANKSHAFT_%2b_PISTON%2fCB900C-81-A%2f2Y14461AE14461A14A
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: gdje kupiti lezajeve???   gdje kupiti lezajeve??? Icon_minitime

[Vrh] Go down

gdje kupiti lezajeve???
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» ima li gdje za kupiti kilo kljuc za zbice za DragStar-a
» Gdje kupiti motor
» Gdje kupiti tank cover
» Gdje kupiti kvalitetne bisage?
» gdje kupiti nove hyosung/regalraptor ??