Početna stranicaPretraľnikLANAC - zakivanje ili spojnica 610RegistracijaLogin

LANAC - zakivanje ili spojnica

Go down 
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

LANAC - zakivanje ili spojnica Empty
PostajNaslov: LANAC - zakivanje ili spojnica   LANAC - zakivanje ili spojnica Icon_minitimesri 15 kol 2012, 18:55

Htio bih skinuti lanac i dobro ga očistiti te vratiti natrag.
Kako nema spojnicu morat ću ga odrezat/izbrusit i na montiranju sastaviti . kako ?

Spojnica - lanac se može lagano skidati

Zakovica - potrebno je imati alat i novi set za spajanje u slučaju skidanja

Pretpostavljam da je zakivanje kvalitetnije no koliko ?

Kada se lanac vraća natrag, jel dobro vratiti u prvobitnu poziciju rotacije ili se može izokrenuti ?

[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

LANAC - zakivanje ili spojnica Empty
PostajNaslov: Re: LANAC - zakivanje ili spojnica   LANAC - zakivanje ili spojnica Icon_minitimečet 16 kol 2012, 00:29

ukoliko se odlucis za spojnicu, samo pazi da ziherung okrenes u smjeru rotacije, tako da ga nista ne moze otkopcati, da ne ispadne... kuzis na sto mislim!?
Mislim da ne trebas skidati lanac. Nema nista lose ni u ciscenju kistom i naftom (pertolej) na motoru... samo stavi nekakvu kadicu ispod da ne usvinjis sve uokolo... Very Happy

ili nabavi http://www.louis.de/_30837a8d6bf3d5e96bea7f8fb8b77f5aa2/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=320&wgr=427&list_total=1&anzeige=0&artnr_gr=10003114

jeftinije je od alata za zakivanje Very Happy
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/

LANAC - zakivanje ili spojnica
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Puknuta spojnica lanca
» lanac bregaste vs paljenje
» Lanac za Venoxa
» Rastegnuti lanac