| Zing in progres.... | |
|
+22suzi jebiki custom rider scorpion huš vstarrider stake_denis ivek cro.chopper barnie KekoWaspnation klesoo necchi stain lord THE CHOPPER KID webrider Saba magna Zmija Vladek jazz 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 13:35 | |
| ovo sto si ti napravio je KATASTROFA!!!!!! | |
|
| |
jazz man
Broj postova : 370 Godina imam : 38 Prebivalište : popovača/zagreb Vozim : ništ... Na forumu od : 09.05.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 14:25 | |
| - klesoo je napisao/la:
- ovo sto si ti napravio je KATASTROFA!!!!!!
A jeb*** probal sam, šta sad.. | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 20:17 | |
| - jazz je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- ovo sto si ti napravio je KATASTROFA!!!!!!
A jeb*** probal sam, šta sad.. nije problem u isprobavanju, vec u elementarnom neznanju. Bez obzira na dizne, smjesu i sl. nikako nisi smio SMANJITI protok zraka!!!! E, jbga, vise ti necu reci. :P | |
|
| |
jazz man
Broj postova : 370 Godina imam : 38 Prebivalište : popovača/zagreb Vozim : ništ... Na forumu od : 09.05.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 21:14 | |
| Smanjiti, kaj mu nisam povecal protok zraka? Jer nema vise svih onih filtera vec samo ovaj jedan i puno mu je lakse vuci zrak. | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 21:19 | |
| - jazz je napisao/la:
- Smanjiti, kaj mu nisam povecal protok zraka?
Jer nema vise svih onih filtera vec samo ovaj jedan i puno mu je lakse vuci zrak. klasicni zajeb! Razmisljaj! | |
|
| |
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| |
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 22:08 | |
| - jebiki je napisao/la:
Sad si mu sje.. znanje ili ti neznanje.Nije u redu,pomozi čovjeku ako znaš kako , ja bih ali znam još manje od njega to je posteno pa cu ti reci, a on nek razbija glavu kad ne pita! Pogledaj promjere dodatnih cijevi i ulaza frgica! Ulaz frgica ne smije biti blokiran. U frgicu vec postoji sve sto i kako mora biti, a to je vec kompletna studija i nuklearna fizika... Jelda, venturijeva cijev itd. Nisam Dr. na tom polju, ne znam detalje, ali znam odokativno sto se smije, a sto ne. | |
|
| |
jazz man
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 22:18 | |
- jebiki je napisao/la:
Sad si mu sje.. znanje ili ti neznanje.Nije u redu,pomozi čovjeku ako znaš kako , ja bih ali znam još manje od njega to je posteno pa cu ti reci, a on nek razbija glavu kad ne pita! Pogledaj promjere dodatnih cijevi i ulaza frgica! Ulaz frgica ne smije biti blokiran. U frgicu vec postoji sve sto i kako mora biti, a to je vec kompletna studija i nuklearna fizika... Jelda, venturijeva cijev itd. Nisam Dr. na tom polju, ne znam detalje, ali znam odokativno sto se smije, a sto ne.
A kaj misliš pod ovo ulaz fergoća ne smije biti blokiran? To ne kužim, pa nije blokiran. | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 22:20 | |
| http://en.wikipedia.org/wiki/Venturi_effect
jbga, pa ulazna cijev kod filtera ti je vidno uza od ulaza u frgic!
zapravo ovo ti je interesantno! http://en.wikipedia.org/wiki/Carburetor
Zadnja promjena: klesoo; pon 07 srp 2008, 22:22; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
suzi man
Broj postova : 253 Godina imam : 52 Prebivalište : Osijek Vozim : suzuki marauder vz 800 Na forumu od : 28.01.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 22:21 | |
| ja sam sve to isprobao na marauderu stavljao k&n filtere i veće dizne i dobio sam na ubrzanju i potrošnji, a na krajnjoj brzini ništ ne dobiješ još mi je ostalo da mjenjam odnose na zupčanicima, tako da sad vidiš šta ti se isplati, jer ako to sve staviš dobićeš ovo gore navedeno a za krajnju brzinu morao bi stavljat druge bregaste i još štošta promjenit a to ti se neisplati, na kraju sam sve vratio po tvornički | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 22:25 | |
| - suzi je napisao/la:
- ja sam sve to isprobao na marauderu stavljao k&n filtere i veće dizne i dobio sam na ubrzanju i potrošnji, a na krajnjoj brzini ništ ne dobiješ još mi je ostalo da mjenjam odnose na zupčanicima, tako da sad vidiš šta ti se isplati, jer ako to sve staviš dobićeš ovo gore navedeno a za krajnju brzinu morao bi stavljat druge bregaste i još štošta promjenit a to ti se neisplati, na kraju sam sve vratio po tvornički
sve skupa je ipak sveto pismo za obicne usere (kao ja, npr.) Ja sam samo promjenom odnosa lancanika dobio i na ubrzanju i na krajnjoj brzini, jer se u 6oj brzini nije mogao razvrtiti... Frgic je posebna prica i nije preporucljivo kemijati ako ne znas sto radis, jer je rezultat najcesce samo povecana potrosnja i nista vise! Naravno, i neispravan rad agregata. | |
|
| |
jazz man
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 22:26 | |
- suzi je napisao/la:
- ja sam sve to isprobao na marauderu stavljao k&n filtere i veće dizne i dobio sam na ubrzanju i potrošnji, a na krajnjoj brzini ništ ne dobiješ još mi je ostalo da mjenjam odnose na zupčanicima, tako da sad vidiš šta ti se isplati, jer ako to sve staviš dobićeš ovo gore navedeno a za krajnju brzinu morao bi stavljat druge bregaste i još štošta promjenit a to ti se neisplati, na kraju sam sve vratio po tvornički
sve skupa je ipak sveto pismo za obicne usere (kao ja, npr.) Ja sam samo promjenom odnosa lancanika dobio i na ubrzanju i na krajnjoj brzini, jer se u 6oj brzini nije mogao razvrtiti... Frgic je posebna prica i nije preporucljivo kemijati ako ne znas sto radis, jer je rezultat najcesce samo povecana potrosnja i nista vise! Naravno, i neispravan rad agregata. Ok, hvala.. | |
|
| |
suzi man
Broj postova : 253 Godina imam : 52 Prebivalište : Osijek Vozim : suzuki marauder vz 800 Na forumu od : 28.01.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 22:31 | |
| Ok, hvala..[/quote]
nemoj sad zbog ovog odustajat moš uvijek nešta kemijat oko mašine ali oko karburatora prepusti nekom majstoru za štelovat jer ako nemaš satove za uskladit đaba ti štelovanje smjese | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 22:56 | |
| Koliko sam ja čitao o tim otvorenim filtrima za zrak, ništa se ne postiže ako se ne stavi otvoreni auspuh, protočnije dizne i naravno štelanja karburatora - ali krajnji rezultat nije ništa spektakularno (barem na 125-ticama).
Ipak drago mi je da jazz nešto novo isprobava, pa ćemo mi ostali , vlasnici Zinga, naučiti više. | |
|
| |
jazz man
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 23:30 | |
| Ja probavam, a drugi uce na mojim pogreskama Nema veze, kad nesta otkrijem onda vam necu rec Zezam se... | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 23:42 | |
| A ništa bumo te napili, pa češ sve izbrbljati. Poslije se nečeš ni sjećati. :drunken: | |
|
| |
jazz man
| |
| |
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 03 stu 2008, 00:23 | |
| i kako je to zavrsilo na kraju sa gljivom? dali se stavila gore ili? | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 03 stu 2008, 06:47 | |
| - buralee je napisao/la:
- i kako je to zavrsilo na kraju sa gljivom?
dali se stavila gore ili? Jedan akter je odustao, a drugi još kemija i čeka dijelove. | |
|
| |
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 03 stu 2008, 12:06 | |
| to se cekaju djelovi u vezi filtera ili opcenito? | |
|
| |
jazz man
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 03 stu 2008, 13:06 | |
- to se cekaju djelovi u vezi filtera ili opcenito?
Čekaju se svi mogući djelovi, to ce biti zing koji će srušiti sve granice u 125ccm-a | |
|
| |
| |
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 03 stu 2008, 17:21 | |
U grubo čekam: filter, sportski CDI, veću diznu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 03 stu 2008, 17:58 | |
| - Vladek je napisao/la:
- buralee je napisao/la:
U grubo čekam: filter, sportski CDI, veću diznu... ja se nadam da ce biti gotovo to sve do forum partyija pa cemo ih usporedit tamo ako se vidimo:D ja za sada cekam gumu za filter, volan, auspuh, zmigavce, svjetla,stranice da se vrate sa varenja, i mozda neki crashbar | |
|
| |
jazz man
| Naslov: Re: Zing in progres.... pet 28 stu 2008, 18:28 | |
- Vladek je napisao/la:
- buralee je napisao/la:
U grubo čekam: filter, sportski CDI, veću diznu... ja se nadam da ce biti gotovo to sve do forum partyija pa cemo ih usporedit tamo ako se vidimo:D
ja za sada cekam gumu za filter, volan, auspuh, zmigavce, svjetla,stranice da se vrate sa varenja, i mozda neki crashbar Ajd stavi slike ako je sve gotovo? Sad bi trebalo vec nekad biti... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zing in progres.... | |
| |
|
| |
| Zing in progres.... | |
|