| Zing in progres.... | |
|
+22suzi jebiki custom rider scorpion huš vstarrider stake_denis ivek cro.chopper barnie KekoWaspnation klesoo necchi stain lord THE CHOPPER KID webrider Saba magna Zmija Vladek jazz 26 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
barnie girl
Broj postova : 215 Godina imam : 56 Prebivalište : hrvatska,austrija,kina Vozim : honda rebell Na forumu od : 11.11.2007
| Naslov: Re: Zing in progres.... uto 17 lip 2008, 02:34 | |
| Mozda bi bilo bolje da se raspitas u policiji prije nego sto krenes u izradu okvira.Ako nista drugo da budes siguran da te nece zaustaviti neki lose raspolozen predstavnik zakona. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zing in progres.... uto 17 lip 2008, 10:25 | |
| Nešto slično tj. skoro istog oblika ima naš klubsi kolega i do sada nije imao problema. Tablicu nije dirao i prepađivao samo ju je stavio na takav okvir . primjera radi drugi kolega ima umjesro četiri vijka koji drže tablicu odljevane četiri mrtvačke glave . Nismo više u vremenima kad su umjesto običnik vijaka morali biti za to predviđeni katadiopteri crveni ili zeleni . |
|
| |
jazz man
Broj postova : 370 Godina imam : 38 Prebivalište : popovača/zagreb Vozim : ništ... Na forumu od : 09.05.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... uto 17 lip 2008, 10:27 | |
| - deep je napisao/la:
- Nešto slično tj. skoro istog oblika ima naš klubsi kolega i do sada nije imao problema. Tablicu nije dirao i prepađivao samo ju je stavio na takav okvir . primjera radi drugi kolega ima umjesro četiri vijka koji drže tablicu odljevane četiri mrtvačke glave . Nismo više u vremenima kad su umjesto običnik vijaka morali biti za to predviđeni katadiopteri crveni ili zeleni .
Jel ima možda koja slika toga, da vidim kak je ispalo? | |
|
| |
jazz man
Broj postova : 370 Godina imam : 38 Prebivalište : popovača/zagreb Vozim : ništ... Na forumu od : 09.05.2008
| |
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 23 lip 2008, 10:41 | |
| ne s tim ako boga znaš. naoružaj se šmirglovima i polirima i navali | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 23 lip 2008, 10:42 | |
| nemoj nit slučajno farbat..... | |
|
| |
jazz man
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 23 lip 2008, 10:57 | |
| - magna je napisao/la:
- ne s tim ako boga znaš. naoružaj se šmirglovima i polirima i navali
Gdi tih polira ima za kupit? neki kaj se može montirat na bušilicu ili brusilicu | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 23 lip 2008, 11:03 | |
| imaš u bauhausu komplet sa dvi krede i dva nastavka za bušilicu košta 70 kn. materijal koji poliraš najprije zagrij fenom tako da kad naneseš kredu da se ona ttopi na njemu | |
|
| |
jazz man
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 23 lip 2008, 11:05 | |
| - magna je napisao/la:
- imaš u bauhausu komplet sa dvi krede i dva nastavka za bušilicu košta 70 kn. materijal koji poliraš najprije zagrij fenom tako da kad naneseš kredu da se ona ttopi na njemu
Ok hvala, jel se s tim spolirala ono što je malo izgrebano sa šmirglom? | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 23 lip 2008, 11:08 | |
| zanimljivo, samo što nekako tablica izgleda još veća... al za trud svaka čast...baš me zanima nastavak... | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 23 lip 2008, 11:32 | |
| Nema kaj, super izgleda, mislim da je uživo još bolje.... | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| |
| |
ivek man
Broj postova : 395 Godina imam : 35 Prebivalište : Varaždin Vozim : MZ TS 250/1 Na forumu od : 18.02.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 23 lip 2008, 12:30 | |
| baš mi lepo izgleda ...svaka čast... | |
|
| |
stake_denis man
Broj postova : 29 Godina imam : 33 Prebivalište : dugo selo Vozim : kymco zing Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... uto 24 lip 2008, 11:50 | |
| e a jel mozes ti tog frenda pitat kolko bi kostala izrada auspuha nesto slicno tome? i jel to isplativo za buducnost motora? pretpostavljam posto je jaci sami motor da odma treba i ispusni sistem veci pa onda ja na svog nebi vjerojatno stavljo tako dvije grane nego samo jednu ako je to on radio ili je kupovo? | |
|
| |
jazz man
| Naslov: Re: Zing in progres.... uto 24 lip 2008, 13:20 | |
| - stake_denis je napisao/la:
- e a jel mozes ti tog frenda pitat kolko bi kostala izrada auspuha nesto slicno tome?
i jel to isplativo za buducnost motora? pretpostavljam posto je jaci sami motor da odma treba i ispusni sistem veci pa onda ja na svog nebi vjerojatno stavljo tako dvije grane nego samo jednu ako je to on radio ili je kupovo? Ja sam ga isto pital za alspuh kolika bi bila cijena, ali nije mogao odrediti odma, nego je rekao da ga nazovem kasnije, ali ja ga jos nisam nazval, možda budem.. Ja ti dam broj pa ga pitaj, on ti to sam radi. | |
|
| |
vstarrider man
Broj postova : 353 Godina imam : 47 Prebivalište : Sarajevo - Rajvosa Vozim : VStar 650 Classic Na forumu od : 14.12.2007
| Naslov: Re: Zing in progres.... uto 24 lip 2008, 13:49 | |
| nadam se da cete rijesiti tu struju u crnim buzirima na ljepsi nacin | |
|
| |
jazz man
| Naslov: Neuspjeli tjuning :D pon 07 srp 2008, 10:01 | |
| Evo bacil sam se na neke preinake zinga, ali ovaj put s neuspjehom. Ugradil sam mu onu gljivu u nadi povečanja snage i brzine, ali efekt nije bio takav. Dobio je bolji zvuk i ubzranje, ali mi je izgubio krajnju brzinu. Nisam bas siguran zasto ali tak je. Potrošnju nisam gledal, zato kaj sam mozda napravil 50km s filterom dok ga nisam skinul i vratil sve kak je bilo. Evo tek toliko. Ako netko želi kupiti filter, tu sam kupljen za 130kn u motormaniji, prodajem za 100kn | |
|
| |
huš cro chopper forum
Broj postova : 969 Godina imam : 58 Prebivalište : zagreb,dubrava Vozim : suzuki v strom 1000 dl Na forumu od : 06.03.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 10:22 | |
| [quote="jazz"]Evo bacil sam se na neke preinake zinga, ali ovaj put s neuspjehom. Ugradil sam mu onu gljivu u nadi povečanja snage i brzine, ali efekt nije bio takav. Dobio je bolji zvuk i ubzranje, ali mi je izgubio krajnju brzinu. Nisam bas siguran zasto ali tak je. Potrošnju nisam gledal, zato kaj sam mozda napravil 50km s filterom dok ga nisam skinul i vratil sve kak je bilo. Evo tek toliko. Ako netko želi kupiti filter, tu sam kupljen za 130kn u motormaniji, prodajem za 100kn[/quote mislim da si prerano odusto,trebo si ujedno promjeniti dizne na frgiću i podesit paljenje a kod takovih stvari kad radiš ak imaš katalizator skini ga ] | |
|
| |
scorpion man
Broj postova : 206 Godina imam : 44 Prebivalište : 3333 Vozim : 3333 Na forumu od : 19.01.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 10:29 | |
| neide to sam tak da ubaciš gljivu i to je to treba sve poštelat da bi to imalo efekta!!!!!!! | |
|
| |
jazz man
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 10:36 | |
| - scorpion je napisao/la:
- neide to sam tak da ubaciš gljivu i to je to treba sve poštelat da bi to imalo efekta!!!!!!!
Kaj treba poštelavat? | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 10:44 | |
| - jazz je napisao/la:
- scorpion je napisao/la:
- neide to sam tak da ubaciš gljivu i to je to treba sve poštelat da bi to imalo efekta!!!!!!!
Kaj treba poštelavat? omjer zraka i goriva, znači karburator. ugrubo to možeš jednom malom vidom na karburatoru.Ja sam to radio kad sam skinuo prigušivač na auspuhu jer je i meni bila pala krajnja brzina u početku. | |
|
| |
jazz man
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 10:50 | |
| - handdeploy je napisao/la:
- jazz je napisao/la:
- scorpion je napisao/la:
Kaj treba poštelavat? omjer zraka i goriva, znači karburator. ugrubo to možeš jednom malom vidom na karburatoru.Ja sam to radio kad sam skinuo prigušivač na auspuhu jer je i meni bila pala krajnja brzina u početku. Kak ti se poslje ponašal? jel si dobio što na brzini ili je ostalo sve kak je i prije bilo? Nista jos nije izgubljeno, samo opet vratim sve gore Sad imam manje posla, nego prije dok sam moral ovu cijev smisliti | |
|
| |
Zmija cro chopper forum
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 10:53 | |
| dobio sam na ubrzanju i bolje se vrti u višim okretajima ( zvuči ko manja jurilica ). krajnja brzina ista. jedino treba paziti kod šaltanja u nižu tj. prebacivat dosta kasnije jer se brzo zavrti pa je lako se zaletit u crveno i mislim da se potrošnja digla za 0,5 L ali nisam siguran
možeš sa Jackom to provjerit kako funkcionira, Zing je sad njegov | |
|
| |
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 11:07 | |
| Stvari ti stoje ovako: kad staviš novi auspuh,novi filter zraka itd,itd, mašinu treba prilagodit novom režimu rada tj sitne korekcije,a što se tiče filtera treba stavit tipski(za tvoj motor) a ne univerzalni jer onda se u večini sličajeva ne dobije niš,zvuk i pucanje iz auspuha su česti primjeri da je poremečena smjesa zraka odnosno protok benzine,zato djelovi i koštaju više jer proizvođač garantira da če radit kako treba. | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Zing in progres.... pon 07 srp 2008, 12:18 | |
| Meni to više izgleda ko gljivica! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zing in progres.... | |
| |
|
| |
| Zing in progres.... | |
|