|
|
| ZING | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
VU COP man
Broj postova : 103 Godina imam : 52 Prebivalište : Vukovar Vozim : ZING 125 Na forumu od : 02.09.2008
| Naslov: ZING sri 07 srp 2010, 10:45 | |
| Malo mi se na zingu klima spremnik goriva i ponekad izaziva uhu neugodne vibracije .ima li lijeka ,osim postavljanja raznih gumica između spremnika i šasije??? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: ZING sri 07 srp 2010, 11:43 | |
| Nije toliko stvar u svim silnim gumicama i ostalim anti .vib podloškama, koliko bi trebao riješiti jednu fiksnu uporišnu točku (naj češće ona kod vilice) a dolje anti vibrant gume u kombinaciji sa čeličnim piksama ( distance) koje bi drebal štiti gume od prejakog pritezanja i deformacije.
Nemam iskustva sa Zingom , ali bi bila dobro par fotografija točki učvršćenja kao i samog rezervoara.Možda bi bilo lakše za pomoći?
|
| | | VU COP man
Broj postova : 103 Godina imam : 52 Prebivalište : Vukovar Vozim : ZING 125 Na forumu od : 02.09.2008
| Naslov: Re: ZING sri 07 srp 2010, 12:10 | |
| hvala svakako.vidjeti ću kada uhvatim vremena! | |
| | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: ZING sri 07 srp 2010, 22:09 | |
| Na prednjoj strani tanka imaš dva ležišta u koje ulaze gumeni valjci promjera 50 mm,na stražnjoj strani se nalaze vijci za stezanje istog sa gumenim podloškama. Prodrmaj tank( spremnik )rukom i utvrdi gdje ima lufta,tank smije da se njiše par milimetara ali ne smije imati luft,isto tako ne bi smio da bude previše stegnut jer i tada stvara vibracije. Najjednostavnije je da poskidaš i gumene valjke i podloške i da kupiš nove jer su najvjeroiatnije dotrajali i ukrućeni ako ne i deformisani,cijena tih dijelova je gotovo bagatelna. | |
| | | VU COP man
| Naslov: Re: ZING čet 08 srp 2010, 08:04 | |
| hvala dečki ,za vikend rastavljam ,pa ću vidjeti pravo stanje!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ZING | |
| |
| | | | ZING | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|