| General Lee bobber chopper | |
|
+29HyperCube Kuma merla Safet(y) asy Karlo dragger crocopzmaj arcty magna nenad barinić rocky 61 krampus13 lukylipik Kicho tochka Bosqeto zeljko Hedo frutkejk boober1 enygma maxart NadanVN Vladek cro.chopper mrljo#2 Rocker-C aleksandra goreta art 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 07 svi 2012, 13:11 | |
| - aleksandra goreta art je napisao/la:
- Nenad Barinić o airbrushu nema niti jedne loše riječi u mojim tekstovima. Ponovo sve pročitaj i vidi. Kam se petlješ i kaj se javljaš? Taman ja i Magna dogovaramo cugu i ne treba nam opet neki dežurni dušebrižnik. Ajd briši!
Napisao sam da nema loše riječi o mom radu, tj. da ne podcjenjuješ moj rad - ako si do kraja pročitala moj komentar:D . P.S. Pijem gemišt. | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 07 svi 2012, 14:00 | |
| | |
|
| |
aleksandra goreta art girl
Broj postova : 184 Godina imam : 51 Prebivalište : karlovac Vozim : honda shadow 600 Na forumu od : 19.04.2012
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 07 svi 2012, 14:07 | |
| Ovi bi svi pili na moj račun. Pa nemoš vjerovati! Ma donest ću ja flašu viskija, jegera i mog višnjevca. Ima da se zaserete! | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| |
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 07 svi 2012, 16:06 | |
| nekim slucajem nisam uopce pratio razvoj ove teme.. a vidim da je bilo zanimljivo.. ..nisam imao namjeru dolaziti u arenu, jer taman cu stici s puta, ali kad vidim sto se sprema nesto me pocelo svrbiti... tko zna, mozda se i vidimo tamo.. ne bi bilo dobro propustiti ovaj indijansko-gradjanski rat... | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 07 svi 2012, 16:09 | |
- Ovi bi svi pili na moj račun. Pa nemoš vjerovati! Ma donest ću ja flašu viskija, jegera i mog višnjevca. Ima da se zaserete!
jel mogu i ja piti s vama??? i onda ja odlučim čiji motor je bolji!!!! (naravno od onoga ko mi više plati rundi ) | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 07 svi 2012, 16:10 | |
- Ma ne toliko za tebe. Nego ja velika pa mi treba veći motor a tvoj mi baš zapeo za oko.
Baš se veselim Areni. Budemo se tamo raspravljali. Ja ću ti doći u subotu i biti ću cijeli dan tamo. Naravno u četvrtak ću dopeljati Generala. Vidimo se tamo na cugici. ja sam tamo samo u nedilju oko 16 sati. kupim motor i ne pijem jer VOZIM motor natrag u šibenik | |
|
| |
Kuma girl
Broj postova : 484 Godina imam : 57 Prebivalište : Lozan (udomljena kod maxarta) Vozim : Siemens 1400w (kawac 750) Na forumu od : 12.11.2010
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 07 svi 2012, 16:11 | |
| | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 07 svi 2012, 16:19 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 07 svi 2012, 17:14 | |
| |
|
| |
Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| |
| |
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper uto 08 svi 2012, 01:59 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 184 Godina imam : 51 Prebivalište : karlovac Vozim : honda shadow 600 Na forumu od : 19.04.2012
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper uto 08 svi 2012, 08:26 | |
| Kažu da je šutnja zlato. Opet kažu da nije zlato sve što sija i tak. Jučer popodne malo razmišljam o svemu i dolazim do zaključka: Forum je prepun nedodirljivih, svetih krava, ego tripaša i kultova ličnosti. Ajd dok se ja nisam pojavila štrikali ste od dosade i tetošili jedni druge. Sad danima prevrćete teme i naslađujete se u klasičnom mačo stilu. Obično za žene kažu da su babe ali vas muške je teško nadjačati. Ah baš se zabavljam sa vama i uživam.
A ti Magnice, kaj niš od cuge u subotu? Vidim da ćeš biti tamo tek u nedjelju. Biti će još prilika! | |
|
| |
merla cro chopper forum
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper uto 08 svi 2012, 08:38 | |
| | |
|
| |
mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper uto 08 svi 2012, 11:38 | |
- ..... razmišljam o svemu i dolazim do zaključka: Forum je prepun nedodirljivih, svetih krava, ego tripaša i kultova ličnosti. Ajd dok se ja nisam pojavila štrikali ste od dosade i tetošili jedni druge. Sad danima prevrćete teme ..../
....ht'eli to priznat ili ne ali ima ovdje istine.... | |
|
| |
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper uto 08 svi 2012, 11:54 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- aleksandra goreta art je napisao/la:
- ..... razmišljam o svemu i dolazim do zaključka: Forum je prepun nedodirljivih, svetih krava, ego tripaša i kultova ličnosti. Ajd dok se ja nisam pojavila štrikali ste od dosade i tetošili jedni druge. Sad danima prevrćete teme ..../
....ht'eli to priznat ili ne ali ima ovdje istine.... gospođice i gospodo ovdje vlada baikersko poštivanje ili ti ako ga nemaš prema kolegi nemože ga ni oćekivati a prepucavanj i obezvređivanja nekoga ili nešto ostavite za plac ili ti ga za tržnicu | |
|
| |
HyperCube cro chopper forum
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper uto 08 svi 2012, 12:10 | |
| - maxart je napisao/la:
- mrljo#2 je napisao/la:
- aleksandra goreta art je napisao/la:
....ht'eli to priznat ili ne ali ima ovdje istine.... gospođice i gospodo ovdje vlada baikersko poštivanje ili ti ako ga nemaš prema kolegi nemože ga ni oćekivati a prepucavanj i obezvređivanja nekoga ili nešto ostavite za plac ili ti ga za tržnicu apsolutno se slazem s tobom max... mislim da nije lijepo na ovakav nacin komentirat tudi rad. Magna je jako puno i vremena i rada i novaca ulozio u svoj motor, a da ne spominjem koliko je pomogao meni osobno a i svima drugima bez razmisljanja. Komentirat neciji rad i rec da ti se ne svida je sasvim uredu ali nekom rec u rukavicama da je napravio nesto ruzno i popljuvat sve to nije uredu. Tvoj motor je isto lijep a opet se da naci hrpa stvari koje se meni ne svidaju a vjerujem i tako magni a i drugima pa te niko nije popljuvao nego smo te svi skupa docekali rasirenih ruku... | |
|
| |
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper uto 08 svi 2012, 13:06 | |
| Dečki, ajd vi lijepo od početka do kraja pročitajte sve ove tekstove pa se onda uključite u ovu temu. Nikoga ja ovdje ne vrijeđam. Mi živo raspravljamo, nabacujemo ideje i razmjenjujemo ih. Uvjek može biti bolje i ljepše. Zar ne?
Da ima kultova, ima ih sigurno. Ako im se vi klanjate ne moram i ja. Ja vam dopuštam slobodu u razmišljanjima i stavovima. Nije mi jasno, zašto ja ne mogu iznjeti svoj a da se čopor vas smrtno ne uvrijedi?
Zapravo je Magna jedini s kojim sam raspravljala i dobro izoštrila stavove. Čovjek definitivno zaslužuje cugu od mene i to zato jer baš takve poštujem. On advokate ne treba. Baš ga zato cijenim a vas dvojica ste u ovu dibatu pali s neba.
Dočekali ste me raširenih ruku. To je istina. Ja sam vam zahvalna što ste me primili ali sam u nekoliko dana otkrila da ste osjetljiva ekipa. Ja sam branila sebe, svoj rad i pokazala vam zube. Nisam bila nepristojna već vrlo otvorena. Istina mnoge boli.
Zapravo mi jedni drugima ne možemo niti moramo bilo što dokazivati. Predlažem da svi olabavimo i ohladimo tenzije. Evo ja ću kao žena prva.
Znate što? Lijep je dan a to je za jednog motoristu najljepše što se može dogoditi. Imam tank pun benzina, ode se popodne vozit a vi pišite ako ćete romane.
Bok dečki! Brmmmmmm..... | |
|
| |
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper uto 08 svi 2012, 13:45 | |
| to čemo rješiti uz ja sam sva tri dana tamo, da ne gadimo temu | |
|
| |
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pet 11 svi 2012, 08:35 | |
- ...Forum je prepun nedodirljivih, svetih krava...
Ne primaju nove svete krave, jbg. Novi kandidati upisuju se na listu čekanja. Ja htio bit krava jerbo sam bik u horoskopu pa bi mi lijepo pristajalo, al mi ne dadoše. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pet 11 svi 2012, 08:37 | |
| Ko mi rece da sam krava pokazat cu mu …… | |
|
| |
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pet 11 svi 2012, 09:27 | |
| Ja sam bik tj. bikica u horskopu. Magna kaj si ti vaga ako se ne varam? | |
|
| |
Ash man
Broj postova : 316 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Dragstar 650 Na forumu od : 05.04.2008
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pet 11 svi 2012, 09:38 | |
| Svaka cast..Bike izgleda premocno! | |
|
| |
Kicho cro chopper forum
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pet 11 svi 2012, 09:43 | |
- Ja sam bik tj. bikica u horskopu. Magna kaj si ti vaga ako se ne varam?
Aha, ti si ziher malo kasnije, iz svibnja (gledali smo te kako zdušno "zastupaš" svoj posao u Karlovcu ). Znam to jer mi iz travnja nismo dobri u biznisu, vi iz svibnja ste puno racionalnije osobe. I Nenoos je bik iz svibnja, puno bolje prodaje od mene. A sad : Rekoh ti već - i bez airbrusha, tvoj bobber bi bio skroz dobar, najvećim dijelom jer si odabrala dobru "sirovinu"... VT 600 je kao izmišljen materijal za bobbera. | |
|
| |
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper pet 11 svi 2012, 10:22 | |
| Ne. 21. travnja kao i Severina. Moram zastupati svoj posao. Tko će to bolje od mene? Osim toga treba zaraditi lovu za novu makinu. Sviđa mi se HD softail slim. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: General Lee bobber chopper | |
| |
|
| |
| General Lee bobber chopper | |
|