Broj postova : 184 Godina imam : 51 Prebivalište : karlovac Vozim : honda shadow 600 Na forumu od : 19.04.2012
Naslov: Re: General Lee bobber chopper sri 12 ruj 2012, 08:05
Baš sam se pitala gdje si? Što te nema kad evo te i odmah pikaš. Niti jedna tema ne može biti isfurana. Isfurana može biti samo interpretacija. Ovi svi briju na onaj Dodge Charger 01 General Lee. Ja brijem na osobu Generala Leea. Oni su svi narandžasti sa tim brojevima itd. a ja imam portret čovjeka koji je vodio vojsku konfederacije protiv sjevera. Nikada nije dobio američko državljanstvo niti pomilovanje koje je zatražio od kongresa. Umro je na svojoj plantaži u kućnom pritvoru.
Mislila samda ćeš se Magnić pojaviti na nekom moto eventu ovo ljeto ali te nigdje nije bilo a ja te tražila po svuda?
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
Naslov: Re: General Lee bobber chopper sri 12 ruj 2012, 08:27
Bla bla bla…
Na moto susretima me neces naci. Ja nisam biker
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
Naslov: Re: General Lee bobber chopper sri 12 ruj 2012, 12:45
super, a gdje su fotke ????
aleksandra goreta art girl
Broj postova : 184 Godina imam : 51 Prebivalište : karlovac Vozim : honda shadow 600 Na forumu od : 19.04.2012
Naslov: Re: General Lee bobber chopper sri 12 ruj 2012, 12:53
Fotke su tamo u temi moje prerade pa neka tamo ostane sve.
Naslov: Re: General Lee bobber chopper sri 12 ruj 2012, 13:47
Magna evo sad se mogu baviti sa tobom. Pa kaj nisi prodal motor?
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
Naslov: Re: General Lee bobber chopper sri 12 ruj 2012, 13:49
jbga, motor je prenakićen. bez smisla i reda tako da vizualno odbija kupce. a i airbrush nije nešto. sve u svemu neroš prodati a skoro ni pokloniti
Naslov: Re: General Lee bobber chopper sri 12 ruj 2012, 14:13
E jebi ga.. Zvučiš mi tako razočarano. Nisi to ti. Narod nema love. Prodaje se sve i svašta. Auta i motora kao dreka po oglasnicima. Ljudi se rješavaju svega da dobiju lovu. Love nema pa sve stoji po oglasnicima i nitko ništa ne prodaje. Kod tih prerada treba imati dobru mjeru uloženo dobiveno jer inače pušiš i to jako. Vozi još neko vrijeme pa ćeš vidjeti što se dešava. Možda se promjeni situacija.
Naslov: Re: General Lee bobber chopper pet 14 ruj 2012, 15:06
Gledaj ovu makinu. Cross bones jedan od najljepših motora a lik također nije za baciti. U biti da prste poližeš.
Naslov: Re: General Lee bobber chopper pet 14 ruj 2012, 15:10
Ima li ovdje na forumu neka ženska da mi malo prokomentiramo bajk i lika?
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
Naslov: Re: General Lee bobber chopper pet 14 ruj 2012, 16:10
ako hoćeš vidjet najljepšeg cross bonesa u HR ,a i šire i naravno vozača morat ćeš potegnut u centar svita što veli Magna tj. u Zaprešić legenda Hadra i motor
naravno da u Žbniku nema ni jinluna ,a kamoli ovako nešto,hi hi hi
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
Naslov: Re: General Lee bobber chopper pet 14 ruj 2012, 16:51
magna je napisao/la:
jbga, motor je prenakićen. bez smisla i reda tako da vizualno odbija kupce. a i airbrush nije nešto. sve u svemu neroš prodati a skoro ni pokloniti
Custom prerade su općenito dvosjekli mač, a airbrush još više. Tema koju smo odabrali bit će atraktivna rijetkima. Vjerujem da ni "General Lee" neće puno bolje proći kad mu dođe vrijeme. Ja ga ne bih kupio zbog airbrusha. Nije to ono što želim i što mi paše.
Dok sam prodavao motor, bilo je zamjerki tipa "ona svinja na tanku mi je bed". Komičan amblemčić koji zauzima 15 kvadratnih centimetara sa svake strane tanka. I koji mene osobno oduševljava svaki put kad ga pogledam.
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
Naslov: Re: General Lee bobber chopper pet 14 ruj 2012, 16:54
Kicho je napisao/la:
magna je napisao/la:
Custom prerade su općenito dvosjekli mač, a airbrush još više. Tema koju smo odabrali bit će atraktivna rijetkima. Vjerujem da ni "General Lee" neće puno bolje proći kad mu dođe vrijeme. Ja ga ne bih kupio zbog airbrusha. Nije to ono što želim i što mi paše.
Dok sam prodavao motor, bilo je zamjerki tipa "ona svinja na tanku mi je bed". Komičan amblemčić koji zauzima 15 kvadratnih centimetara sa svake strane tanka,
Srećom, još uvijek se na tržnicama može naći ona najljepnica "TURBO", pa se može prelijepiti preko toga ...
Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
Naslov: Re: General Lee bobber chopper pet 14 ruj 2012, 17:00
nenad barinić je napisao/la:
Kicho je napisao/la:
magna je napisao/la:
Dok sam prodavao motor, bilo je zamjerki tipa "ona svinja na tanku mi je bed". Komičan amblemčić koji zauzima 15 kvadratnih centimetara sa svake strane tanka,
Srećom, još uvijek se na tržnicama može naći ona najljepnica "TURBO", pa se može prelijepiti preko toga ...
Jbg, al nema više onih "Zastava 101 Rally".
Kicho cro chopper forum
Naslov: Re: General Lee bobber chopper pet 14 ruj 2012, 17:05
Kicho je napisao/la:
...Dok sam prodavao motor, bilo je zamjerki tipa "ona svinja na tanku mi je bed". Komičan amblemčić koji zauzima 15 kvadratnih centimetara sa svake strane tanka. I koji mene osobno oduševljava svaki put kad ga pogledam.
Made by Majstor Multipraktik Nenoos, zaboravih napomenut.
Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 17 ruj 2012, 08:30
Kicho vidjela sam tvoj motor na njuškalu. Puno para. Prije bi rekla da je to problem nego svinja. Ona se lako ukloni. Poanta mog generala je da se vidi izvedba složene likovne teme u airbrushu. To je neka vrsta reklame koja mora biti dobra. Eto.
magna cro chopper forum
Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 17 ruj 2012, 09:37
U jbte pa cak se i slazem Cijena je bitna. Spusis cijenu na atrakciju i najednom vise nista ne smeta nego je sve lijepo skladno i super
Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 17 ruj 2012, 09:45
Ma naravno. Ljudi kenjkaju radi love, radi ničeg drugog.
mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 17 ruj 2012, 10:16
...ma je ziva istina,.... ...dao sam oglas za prodaju auta....gotovo nitko nije zvao 45 dana, izuzev dvoje nepismenih kojima se nije dalo procitat opis auta... ...onda sam popizdio i skinuo cijenu za 4soma kuna....drugo jutro telefon zvoni k'o navijen....poceli se ljepit na oglas k'o muhe na govno....prodao sam ga isto jutro... ...znaci nazalost je doslo vrijeme, kada treba iskljucit sve emocije kld prodaje bilo cega ne racunat trud ulozeno slobodno vrijeme ii tsl, naravno sve to vrijedi ukoliko se zeli prodat.... ...ili cekati, cekati i cekati
Naslov: Re: General Lee bobber chopper pon 17 ruj 2012, 10:58
Mene brine što su isti motori i auti u Njemačkoj na Mobile de duplo jeftiniji nego kod nas. Ispada da mi imamo veće plaće nego Njemci pa iste stvari dođu duplo. Mislim da se kod nas iza svih vrijednosti kriju debele trošarine i izmišljeni porezi državi. to generalno sve poskupljuje a ljudi bi rado povratili uloženo. Pogledajte na Mobile de pa ćete vidjeti.