|
|
| gilera coguar 125 problem s paljenjem | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
zlajac cro chopper forum
Broj postova : 8 Godina imam : 46 Prebivalište : novska Vozim : gilera coguar 125 Na forumu od : 21.04.2012
| Naslov: gilera coguar 125 problem s paljenjem sub 21 tra 2012, 17:13 | |
| poz svima, evo ovim putem bih zamolio pomoć. posjedujem gileru coguar 125 iz 1999g i jesenas sam motor ugasio i od tad ga nisam mogao upaliti, gledajući po raznim forumima sam pretpostavio da je kvar na CDI-u i odneo sam ga električaru i on je etkrio da je nekoliko spojeva se odlemilo i nakon te sanacije je poslan da ga u Križevcima provjere i vraćen je kao ispravan (svi parametri uredni) nakon toga sam ga vratio na motor i sad mi ćim dam kotakt na ključu on daje iskru na svijećici (predpostavljam da to nesmije)! nakon toga sam zatego sviječicu u cilindar i jedva ga upalio nakon nekoliko pokušaja sa malim gasom i radio je jako nemirno i pucketa na auspuh a čim dodam ili smanjim gas on se odmah gasi? stavio sam novu sviječicu i promjenio bobinu ali sve je ostalo isto? da nezaboravim, motor je 4T unaprijed se zahvaljujem na pomoći! | |
| | | poč85 cro chopper forum
Broj postova : 1258 Godina imam : 39 Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA Vozim : Yamaha XT 660 R Na forumu od : 19.04.2009
| Naslov: Re: gilera coguar 125 problem s paljenjem sub 21 tra 2012, 18:49 | |
| | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: gilera coguar 125 problem s paljenjem sub 21 tra 2012, 20:54 | |
| - zlajac je napisao/la:
- poz svima, evo ovim putem bih zamolio pomoć.
posjedujem gileru coguar 125 iz 1999g i jesenas sam motor ugasio i od tad ga nisam mogao upaliti, gledajući po raznim forumima sam pretpostavio da je kvar na CDI-u i odneo sam ga električaru i on je etkrio da je nekoliko spojeva se odlemilo i nakon te sanacije je poslan da ga u Križevcima provjere i vraćen je kao ispravan (svi parametri uredni) nakon toga sam ga vratio na motor i sad mi ćim dam kotakt na ključu on daje iskru na svijećici (predpostavljam da to nesmije)! nakon toga sam zatego sviječicu u cilindar i jedva ga upalio nakon nekoliko pokušaja sa malim gasom i radio je jako nemirno i pucketa na auspuh a čim dodam ili smanjim gas on se odmah gasi? stavio sam novu sviječicu i promjenio bobinu ali sve je ostalo isto? da nezaboravim, motor je 4T unaprijed se zahvaljujem na pomoći! .....2zlajac.......iz neba pa u rebra.... kad se uđe kod nekog u kuću "pozdravi se" pa onda nastavi razgovor......i dobro promislit o čemu ćeš pričati...... I pogledat gdje pitanje spada. Sad se predstavi ovdje; https://cro-chopper.forumcroatian.com/f1-knjiga-elanovaHvala, | |
| | | zlajac cro chopper forum
Broj postova : 8 Godina imam : 46 Prebivalište : novska Vozim : gilera coguar 125 Na forumu od : 21.04.2012
| Naslov: Re: gilera coguar 125 problem s paljenjem sub 21 tra 2012, 21:01 | |
| a ljudi šta da vam velim, ono već sam sav iznerviran pošto nemogu naći kvar a ovdije sam prvi put pa se iskreno ni ne snalazi, oprostite na svim greškama | |
Broj postova : 1258 Godina imam : 39 Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA Vozim : Yamaha XT 660 R Na forumu od : 19.04.2009
| Naslov: Re: gilera coguar 125 problem s paljenjem sub 21 tra 2012, 21:05 | |
| - zlajac je napisao/la:
- a ljudi šta da vam velim, ono već sam sav iznerviran pošto nemogu naći kvar a ovdije sam prvi put pa se iskreno ni ne snalazi, oprostite na svim greškama
snaći češ se ti ovdje...nije to ništa strašno,a i problem oko motora češ riješiti .... samo strpljenja... | |
| | | zlajac cro chopper forum
| Naslov: Re: gilera coguar 125 problem s paljenjem sub 21 tra 2012, 21:08 | |
| kako se ono veli: "iz tvojih usta u Božje uši" | |
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: gilera coguar 125 problem s paljenjem | |
| |
| | | | gilera coguar 125 problem s paljenjem | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|