Početna stranicaPretraľnikLindby Linbar Engine Guard Crash Bar 610RegistracijaLogin

Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
poč85
cro chopper forum
cro chopper forum
poč85

Broj postova : 1258
Godina imam : 39
Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA
Vozim : Yamaha XT 660 R
Na forumu od : 19.04.2009

Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar Empty
PostajNaslov: Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar   Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar Icon_minitimepon 16 tra 2012, 16:57

pozzz svima....

ako netko zna di ili čak ako ima mjere ovog crasha lijepo bi ga zamolio da mi ih da....ako nije problem!!!

Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar 398186_3479571983292_1091047867_33453482_287439216_n
[Vrh] Go down
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar   Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar Icon_minitimepon 16 tra 2012, 17:08

Ja sam takav napravio na VN 800 ( sad je kod Šoša ) . Mjere odrediš sam . Bitno je da nije uži od od oslonaca za noge .
[Vrh] Go down
poč85
cro chopper forum
cro chopper forum
poč85

PostajNaslov: Re: Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar   Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar Icon_minitimepon 16 tra 2012, 17:23

Karlo je napisao/la:
Ja sam takav napravio na VN 800 ( sad je kod Šoša ) . Mjere odrediš sam . Bitno je da nije uži od od oslonaca za noge .

a barem otprilike da se znam ravnati prema nečemu....
[Vrh] Go down
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar   Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar Icon_minitimepon 16 tra 2012, 17:32

poč85 je napisao/la:

Ne mogu ti reci ni od prilike kad ne znam koliko je širok tvoj motor . Izmjeri koliki je na najširem mjestu ( mislim na oslonce za noge ) , na to dodaj 30 do 40 mm i to je vanjska mjera kreš bara . Ostalo složi gledajući sliku . Ne možeš puno fulat .
[Vrh] Go down
poč85
cro chopper forum
cro chopper forum
poč85

PostajNaslov: Re: Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar   Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar Icon_minitimepon 16 tra 2012, 17:33

Karlo je napisao/la:
poč85 je napisao/la:

Ne mogu ti reci ni od prilike kad ne znam koliko je širok tvoj motor . Izmjeri koliki je na najširem mjestu ( mislim na oslonce za noge ) , na to dodaj 30 do 40 mm i to je vanjska mjera kreš bara . Ostalo složi gledajući sliku . Ne možeš puno fulat .

dobar
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar   Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar Icon_minitime

[Vrh] Go down

Lindby Linbar Engine Guard Crash Bar
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Moj Kawasaki EN500
» crash bar
» Crash bar za Virago 535
» Crash-bar na keeway-u
» crash bar univerzalni