|
|
| Yamaha MidnightStar 1300 | |
|
+39pinky magna buralee mavo rocky 61 vulkan Vjerna Učiteljica boober1 Vilko dragger lunaroid NadanVN pemba angusjo crocopzmaj mrljo#2 nenad barinić jebiki merla Kicho emirharley bero73 Bosqeto poč85 jsimic Karlo geroman Zlac Vladek bLind faiTh maxart Safet(y) Hedo Rocker-C Dr.Ma$$a cro.chopper Bart asy Dule 43 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
bero73 man
Broj postova : 380 Godina imam : 51 Prebivalište : karlovac Vozim : regal raptor 250 hawk Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 ned 05 vel 2012, 13:41 | |
| | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 ned 05 vel 2012, 13:53 | |
| - Dule je napisao/la:
- HD je max 100 km vožnja ( za jednu osobu ).....a s Yamahom možeš
dok ne nestane benzina.....+ žena + prtljag.....
Ali kad bi morao jednog prodat, onda bi to bila Yamaha sigurno, ali i nju sa suzom u oku. Ja kao veliki ljubitelj Harley-a ne bih rekao da je "HD za max 100 km vožnje" vec bih rekao da OVAJ model H-D-a nije za duze voznje, imajuci u vidu da ima jako puno Harley-Davidson motora "sa kojima se moze dok ne nestane benzina", od najveceg H-D Ultra Classic Electra Glide CVO, preko Road Kinga (nekoliko raznih modela), ka izuzetno udobnim Softailima (preko nekoliko raznih modela), i dalje ka mnogim drugim modelima, sve ovisi o komforu koji se trazi. Just sayin'...... A sto se tice kurcenja, neka te to ne brine, jer u "nasoj" sredini kada god se netko izdvaja iz mase prosjecnih, uvijek kazu da se kurci, a rijetko cujes da kazu "svaka cast, bas fin momak (ili djevojka), ima svoje hobije, bavi se onim sto voli i tako...." Nadalje, kod nas u BiH idu korak dalje, pa ako nemas, onda si jad, bijeda i kokuz, a ako imas, onda si šupak. Sve je do percepcije ljudi: cesto sam cuo da je osoba sa malim motorcicem, koja vozi od kafica do kafica pravi biker jer je toj osobi motociklizam u dusi i njeguje boemski bikerski zivot, ima to ugradjeno u srce i dusu, dok druga osoba koja ima veliki motor i putuje po svijetu je ustvari šupak koji to sve radi (putuje po svijetu) iz cistog snobizma i u stvari ne moze biti biker i imati bikerski lifestyle ugradjen kao čip u svoje srce i dusu. Nadalje, da bi bio pravi biker, moras biti prljav i zapusten, a nikako (kako sam rekao u onoj tamo temi) sa cistim vešom i bez crnog iza noktiju (ako se uneredis u toku voznje, prvom prilikom sve se dovodi u red, a ne ostaje se prljav i mastan). Snobizma radi, vec sam ranije rekao na forumu da nemam Ferarria, no da ga imam rado bih ga parkirao pred svojom kucom, ali i pred kaficem ako bih tako isao u djir, pa neka vicu do besvijesti da se kurcim....a i da mi ga pokloni tetka iz Australije (moja poznata saljiva fraza), ne bi me bilo sramota da ga vozim, mada znam da bi SVI vikali "ja šupka, nije sposoban sam zaraditi, tetka mu poklonila Ferarria" (često uzimam Ferarria za primjer, mada mi se bas ta vozilica u principu ne svdja i kada bih ulagao svoj novac u tako nesto, to ne bi bilo ni slicno Ferarriu, ovo je samo primjer za zajebanciju). Prema tome, radi svoje i mogu ti samo laprdati iza ledja (kada ti ne gledas).......
Zadnja promjena: emirharley; ned 05 vel 2012, 14:13; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 ned 05 vel 2012, 14:09 | |
| Janbo u Zagrebu drzi zastupnistvo za Vance & Hines,
izaberes auspuh,uplatis kaparu i kada stigne platis ostatak,
| |
| | | jsimic cro chopper forum
Broj postova : 584 Godina imam : 55 Prebivalište : Split Vozim : yamaha road star warrior 1700 Na forumu od : 05.01.2010
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 ned 05 vel 2012, 16:24 | |
| - Dule je napisao/la:
- Bosqeto je napisao/la:
- Dule je napisao/la:
- Bosqeto je napisao/la:
- idealno bi bilo ko je u financijskoj mogucnosti imati Duletovu kombinaciju
bar bi ja tako,jednu preradu za svoj gust, a jednu putnicku krastaricu za opaliti neke dalje ture
posto nisam u toj mogucnosti,odlucih se za preradu jer mi je ipak napetija Mnogi me ne razumeju ovdje kod mene, kao šta će ti 2 motora. Kao kurčiš se.
HD je max 100 km vožnja ( za jednu osobu ).....a s Yamahom možeš dok ne nestane benzina.....+ žena + prtljag.....
Ali kad bi morao jednog prodat, onda bi to bila Yamaha sigurno, ali i nju sa suzom u oku. pusti ih ne znaju sto cine
ostavio sam ti gore link za pogledati auspuhe,ne znam da oi si skontao
Auspuhi su super, ali ja bi kupio ono na ruke, ja pare oni meni auspuh. Nekako nisam za kupovinu preko interneta, kako vi to radite ? Što se tiče kupovine preko interneta ja obavio sve preko e-baya vrijednosti preko 3000€. plačanje preko pay pala i za mene najbolji način kupovine .Do sada obavio preko 60 transakcija i sve prošlo u najboljem redu.Jednom mi se desilo da sam uplatio auspuhe i power comander cifra oko 1000$ ali zbog dužine auspuha koji su bili duži od 1,5m prodavatelj mi ih nije mogao poslati jer naš zalon prima pakete gabarita 1,5x1,5m uredno mi je nakon dan dva vratio lovu na moj račun .Tako da je to za mene sigurna stvar. | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 ned 05 vel 2012, 22:24 | |
| - jsimic je napisao/la:
- Što se tiče kupovine preko interneta ja obavio sve preko e-baya vrijednosti preko 3000€. plačanje preko pay pala i za mene najbolji način kupovine .Do sada obavio preko 60 transakcija i sve prošlo u najboljem redu.Jednom mi se desilo da sam uplatio auspuhe i power comander cifra oko 1000$ ali zbog dužine auspuha koji su bili duži od 1,5m prodavatelj mi ih nije mogao poslati jer naš zalon prima pakete gabarita 1,5x1,5m uredno mi je nakon dan dva vratio lovu na moj račun .Tako da je to za mene sigurna stvar.
Ovo je sasvim OK, e-Bay je "zakon" sto se tice izbora i cijena i sigurnosti, i ja redovno šopingujem na e-Bayu, no ipak ponekada treba provjeriti opcije, evo npr. Bosqe i ja smo pravili kalkulacije za njegove V&H auspuhe, nasli smo odlicne na e-Bayu, ali IPAK mu je ispalo zgodnije - nisam rekao puno jaftinije - ali ipak zgodnije da ih uzme kod naseg prijatelja Janba u Zagrebu. Znaci, najvaznije je imati lovu, a zatim PAZLJIVO prouciti opcije i mogucnosti, nije lose ni ekipu sa ovoga foruma konzultirati, uvijek netko ima neko svoje iskustvo i saznanja, koje se moze dobro iskoristiti. | |
| | | Dule man
Broj postova : 198 Godina imam : 57 Prebivalište : Koper Vozim : HD / Yamaha Na forumu od : 26.01.2012
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pon 06 vel 2012, 09:13 | |
| Vjerovatno ću ovu varijantu preko Zagreba, imam tamo prijatelje ......( ovi preko 100 kg....hehehhehe )..... Hvala vam za info..... A za HD sam mislio do 100km za ovakve Custom kao moj, gdje je amortizacija tvrda.....itd, a za ove serijske HD - dok ne nestane benzina - samo gas....., to je sasvim druga vožnja. Ali u principu moj je pravljen za oko, komoditet je na zadnjem mjestu..... | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pon 06 vel 2012, 09:22 | |
| | |
| | | Dule man
Broj postova : 198 Godina imam : 57 Prebivalište : Koper Vozim : HD / Yamaha Na forumu od : 26.01.2012
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pet 10 vel 2012, 20:19 | |
| Juče izkoristio predah od bure i čitavih 4 C i odveo motor na farbanje , nekih 5 km. Opet sam se smrzo ko p****, al nema veze. Počelo je ovako, "majstore, ofarbaj sve što je plavo, blatobrani, rezervoar....itd, nakon 5 minuta.... ajd dodaj još sprednje vilice nakon 5 minuta ajd ti i feltne ofarbaj već kad se karamo..... na kraju ajd i zadnju gumu promjeni, i umjesto 170 stavi 200." Pa kad se karamo, da se karamo kako treba.... Baš me zanima kako će na kraju da izgleda sve to... | |
| | | poč85 cro chopper forum
Broj postova : 1258 Godina imam : 39 Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA Vozim : Yamaha XT 660 R Na forumu od : 19.04.2009
| | | | emirharley cro chopper forum
| | | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pet 10 vel 2012, 22:07 | |
| daj fotke | |
| | | Dule man
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 čet 23 vel 2012, 21:34 | |
| Pogledao sam sve auspuhe moguće i na kraju sa mojim majstorom odlučio, da jih napravimo sami ( u stilu kobre ), crne boje, oko 250 eur ( još je to i daleko najbolja cijena )..... Avon 200/60b/16 ide ispod original blatobrana, jedino ćemo nosioce koji su sa unutrašnje strane prebaciti na vanjsku stranu, da napravimo dovoljno mjesta za gumu. Pa negde do aprila bi trebalo bit gotovo...... | |
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pet 24 vel 2012, 07:37 | |
| - Dule je napisao/la:
- Juče izkoristio predah od bure i čitavih 4 C i odveo motor na farbanje , nekih 5 km. Opet sam se smrzo ko p****, al nema veze.
Počelo je ovako,
"majstore, ofarbaj sve što je plavo, blatobrani, rezervoar....itd,
nakon 5 minuta....
ajd dodaj još sprednje vilice
nakon 5 minuta
ajd ti i feltne ofarbaj već kad se karamo.....
na kraju
ajd i zadnju gumu promjeni, i umjesto 170 stavi 200."
Pa kad se karamo, da se karamo kako treba....
Baš me zanima kako će na kraju da izgleda sve to... HE HE , tako to uvjek krene .svaka čast | |
| | | Kicho cro chopper forum
Broj postova : 2249 Godina imam : 53 Prebivalište : Vukovar/Vinkovci Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT Na forumu od : 24.05.2011
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pet 24 vel 2012, 11:38 | |
| - Dule je napisao/la:
- Yamaha ide baš ovih dana na farbanje, mat crna bi bila bolja kombinacija od ove plave.
Motor je 2008, jako sam zadovoljan, nikad problema s njim. Zadržao sam ga uz HD, da provozam i ženu vikendom.....ahhahah
Hm, pade mi sad na pamet... Možda je solo-stil (bez suvozačkog sica) nastao zbog ljubomornih žena. | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pet 24 vel 2012, 12:20 | |
| - Dule je napisao/la:
- Pogledao sam sve auspuhe moguće i na kraju sa mojim majstorom odlučio, da jih napravimo
sami ( u stilu kobre ), crne boje, oko 250 eur ( još je to i daleko najbolja cijena ).....
Avon 200/60b/16 ide ispod original blatobrana, jedino ćemo nosioce koji su sa unutrašnje strane prebaciti na vanjsku stranu, da napravimo dovoljno mjesta za gumu.
Pa negde do aprila bi trebalo bit gotovo...... gdje ćeš nabaviti avon gumu? meni treba za warriora, ali su mi prije par mjeseci kod Furlana rekli da ih više ne mogu nabaviti... | |
| | | Dule man
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pet 24 vel 2012, 12:30 | |
| - merla je napisao/la:
- Dule je napisao/la:
- Pogledao sam sve auspuhe moguće i na kraju sa mojim majstorom odlučio, da jih napravimo
sami ( u stilu kobre ), crne boje, oko 250 eur ( još je to i daleko najbolja cijena ).....
Avon 200/60b/16 ide ispod original blatobrana, jedino ćemo nosioce koji su sa unutrašnje strane prebaciti na vanjsku stranu, da napravimo dovoljno mjesta za gumu.
Pa negde do aprila bi trebalo bit gotovo...... gdje ćeš nabaviti avon gumu? meni treba za warriora, ali su mi prije par mjeseci kod Furlana rekli da ih više ne mogu nabaviti... Sad u ponedeljak ću saznat od jednog iz Lj pa ti javim. | |
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| | | | maxart cro chopper forum
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pet 24 vel 2012, 13:45 | |
| - merla je napisao/la:
- Dule je napisao/la:
Pa negde do aprila bi trebalo bit gotovo...... gdje ćeš nabaviti avon gumu? meni treba za warriora, ali su mi prije par mjeseci kod Furlana rekli da ih više ne mogu nabaviti... koja dimenzia ??? | |
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pet 24 vel 2012, 14:34 | |
| sada je gore Avon storm 200/50ZR17 novi model je Avon storm 2 ultra 200/50ZR17 | |
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pet 24 vel 2012, 16:28 | |
| - merla je napisao/la:
- sada je gore Avon storm 200/50ZR17
novi model je Avon storm 2 ultra 200/50ZR17 tu dimenziju imaš i drugih proizvađaća (boljih sastava i držanja) zašto baš Avon druga stvar da je 18 cola koje nemaju drugi proizvađaći | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 sub 25 vel 2012, 16:14 | |
| | |
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 sub 25 vel 2012, 16:36 | |
| Dule nemoj stavljati *home made* auspuhe, napravit ces zajeb dugorocno na masini,bojim se i vizuelno da to nece biti to, ali opet to je moje misljenje, ja bih ti preporucio Vance & Hines i mirna Bosna | |
| | | Dule man
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 sub 25 vel 2012, 17:05 | |
| - Bosqeto je napisao/la:
- Dule nemoj stavljati *home made* auspuhe,
napravit ces zajeb dugorocno na masini,bojim se i vizuelno da to nece biti to,
ali opet to je moje misljenje, ja bih ti preporucio Vance & Hines i mirna Bosna Vizuelno bi trebao bit OK, nema kroma pa je puno lakše napravit. kromirani idu cijev u cijev pa je to jebachina na suvo za napravit. Ali reci mi, šta bi moglo sjebat mašinu sa takvim auspuhom ( i uzmi u obzir, da ću napravit 3.000-4.000 km godišnje, ne više )...... | |
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 ned 26 vel 2012, 10:23 | |
| - Dule je napisao/la:
- Bosqeto je napisao/la:
- Dule nemoj stavljati *home made* auspuhe,
napravit ces zajeb dugorocno na masini,bojim se i vizuelno da to nece biti to,
ali opet to je moje misljenje, ja bih ti preporucio Vance & Hines i mirna Bosna Vizuelno bi trebao bit OK, nema kroma pa je puno lakše napravit.
kromirani idu cijev u cijev pa je to jebachina na suvo za napravit.
Ali reci mi, šta bi moglo sjebat mašinu sa takvim auspuhom ( i uzmi u obzir, da ću napravit 3.000-4.000 km godišnje, ne više )...... to bi ti bolje obrazlozio neko od ove *stare skole* mislim da se radi o ventilima i jos nesto je bilo u igri, tu sam informaciju bas dobio od ekipe ovdje kada sam se ja raspitivao o auspusima, to je kada idu gole cijevi,a sada ako taj tvoj stavlja i vunu i ostale komponente kao sto je to sa aftermarket aupusima tada ne bi trebalo biti problema, ali opet sve zavisi od kvalitete materijala i strucnosti obrade, iako ovdje ima clanova koji imaju auspuhe recimo od Dubravcica i jos nekih iz Hrvatske i prezadovoljni su, ali su ti ljudi te auspuhe i platili da su mogli komotno platiti i neke renomiranog proizvodjaca, recimo Dubravcicevi su 3000 kuna za mog DragStara, a Vance & Hines za moga,450 eura bi me sve skupa izaslo, ja sam misljenja da cu radije jos malo dodati pa uzeti bolju varijantu, iako svaka cast recimo Dubravcicu,ljudi su zadovoljni | |
| | | Dule man
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pon 27 vel 2012, 19:28 | |
| Avon 200/60b/16 .....BI BILA 320 EUR.......MNOGO JE, jebo jih .....
ORIGINAL OD YAMAHE JE : 170/70B-16M/C 75H
Ima li neko ideju, šta bi još bilo od 200 a da paše na original feltnu ? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 | |
| |
| | | | Yamaha MidnightStar 1300 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|