| Yamaha MidnightStar 1300 | |
|
+39pinky magna buralee mavo rocky 61 vulkan Vjerna Učiteljica boober1 Vilko dragger lunaroid NadanVN pemba angusjo crocopzmaj mrljo#2 nenad barinić jebiki merla Kicho emirharley bero73 Bosqeto poč85 jsimic Karlo geroman Zlac Vladek bLind faiTh maxart Safet(y) Hedo Rocker-C Dr.Ma$$a cro.chopper Bart asy Dule 43 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pon 27 vel 2012, 20:46 | |
| http://shop.motogume.hr/popis_proizvoda.asp
...imaju dvi gume tih dimenzija u motobox-a, možda ti pašu
| |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pon 27 vel 2012, 21:06 | |
| ove sam ja stavio u dimenziji 200 na svog http://www.crochopperforum.com/index.php?option=com_content&view=article&id=176%3Apirelli-qnight-dragonq-nova-guma-za-customacruiser-motocikle&catid=39%3Atehniki-kutak&Itemid=60&lang=hr | |
|
| |
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pon 27 vel 2012, 22:08 | |
| | |
|
| |
Dule man
Broj postova : 198 Godina imam : 57 Prebivalište : Koper Vozim : HD / Yamaha Na forumu od : 26.01.2012
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 sri 29 vel 2012, 17:50 | |
| Izgleda da sam sredio Metzeler konačno. nego Nenad Barinić, lijepo si ovo napisao : Prvo ide stoka, a onda kauboji (jurilice pa chopperi) hehehe, pa kao što ovi PLASTIC FANTASTIC ( R1, CBR...itd ) nas ne smatraju za prave bajkere, tako ni ja njih ne bem 5%, zato mi nemoraju mahat rukom na cesti. Pozdravljam samo Easy Ridere....... | |
|
| |
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| |
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| |
| |
mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 čet 01 oľu 2012, 13:05 | |
| - Dule je napisao/la:
- Bosqeto je napisao/la:
- Dule nemoj stavljati *home made* auspuhe,
napravit ces zajeb dugorocno na masini,bojim se i vizuelno da to nece biti to,
ali opet to je moje misljenje, ja bih ti preporucio Vance & Hines i mirna Bosna Vizuelno bi trebao bit OK, nema kroma pa je puno lakše napravit.
kromirani idu cijev u cijev pa je to jebachina na suvo za napravit.
Ali reci mi, šta bi moglo sjebat mašinu sa takvim auspuhom ( i uzmi u obzir, da ću napravit 3.000-4.000 km godišnje, ne više )...... ....osobno mislim da s "home made" cijevima nebi trebao biti problema obzirom da cetverotaktne masine nisu toliko osjetljive na zapreminu auspuha kao sto su to dvotaktne, gdje dio plinova sagorijeva u auspuhu....tak da tu zapremina ima veliku ulogu kod krajnjih performansi..... ...bilo kako bilo isto tako nije dobro da su cijevi iz nutra "glatke" bez ikakvog prigusenja zbog odredjenog tlaka koji igra ulogu kod ispusnih ventila ili tak nekaj vezano za to.... ...vjerujem da tvoj majstor ima znanja, matrijala ii alata da ti naprave kvalitetne ispuhe.. ....e sad stvar je u tome da se nebudes mogal qurcit da imas Vanceove auspuhe, vec neke tamo unikatne napravljene po tvojoj zamisli!! ...no vidim da s time nemas problema jer si vec sagledao tu opciju...... ...samo delaj... | |
|
| |
Dule man
Broj postova : 198 Godina imam : 57 Prebivalište : Koper Vozim : HD / Yamaha Na forumu od : 26.01.2012
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pet 02 oľu 2012, 09:13 | |
| Vjerovatno će bit OK, taj tip radi za motore sve živo. Još mogu ja smislit neki unikatan trik. Hvala Mrljo. Velik dio motora će bit mat crn, mogao bi sad možda jedan mali napis sa strane FUCK THE CHROME..... | |
|
| |
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pet 02 oľu 2012, 23:52 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- Dule je napisao/la:
- Bosqeto je napisao/la:
- Dule nemoj stavljati *home made* auspuhe,
napravit ces zajeb dugorocno na masini,bojim se i vizuelno da to nece biti to,
ali opet to je moje misljenje, ja bih ti preporucio Vance & Hines i mirna Bosna Vizuelno bi trebao bit OK, nema kroma pa je puno lakše napravit.
kromirani idu cijev u cijev pa je to jebachina na suvo za napravit.
Ali reci mi, šta bi moglo sjebat mašinu sa takvim auspuhom ( i uzmi u obzir, da ću napravit 3.000-4.000 km godišnje, ne više )...... ....osobno mislim da s "home made" cijevima nebi trebao biti problema obzirom da cetverotaktne masine nisu toliko osjetljive na zapreminu auspuha kao sto su to dvotaktne, gdje dio plinova sagorijeva u auspuhu....tak da tu zapremina ima veliku ulogu kod krajnjih performansi..... ...bilo kako bilo isto tako nije dobro da su cijevi iz nutra "glatke" bez ikakvog prigusenja zbog odredjenog tlaka koji igra ulogu kod ispusnih ventila ili tak nekaj vezano za to.... ...vjerujem da tvoj majstor ima znanja, matrijala ii alata da ti naprave kvalitetne ispuhe..
....e sad stvar je u tome da se nebudes mogal qurcit da imas Vanceove auspuhe, vec neke tamo unikatne napravljene po tvojoj zamisli!! ...no vidim da s time nemas problema jer si vec sagledao tu opciju...... ...samo delaj... Mrljo ne mislis valjda da sam ja predlagao Duletu Vance-a i ne mislis da cu ga ja osobno staviti da bih se mogao kurciti Vance & Hines je vrh kvaliteta i otuda moj prijedlog, tolike godine tradicije,uspijesnosti i postavljanja novih trendova i inovacija, zasluzuje duzno postovanje, iako ne potcjenjujem nase domace mestre,ali velika je razlika | |
|
| |
mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 sub 03 oľu 2012, 08:30 | |
| .......joj, joj, joj.......mislim da si vec uocio da je moja prisutnost na ovom forumu iskljucivo dobronamjerna....! .uvijek se trudim napisat nesto a da pritom nikog ne napadam ili podcjenjujem, vredjam, prozivam, sto god....bas iz razloga jer sam primjetio da ima "osjetljivih" clanova na ovom forumu.... ...stoga ukoliko si se ti pronasao prozvanim, ispricavam se..... ....no ruku na srce a to moras i ti priznati, da ima tastih ljudi kojima je namjera iskljucivo pokazivanje odnosno kak' sam to vulgarno nazvao qurcenje s odredjenim stvarima i to je cinjenica...
| |
|
| |
Dule man
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 sub 03 oľu 2012, 17:07 | |
| Ja postujem svaki vas predlog i ne samo to, svaki je dobrodosao. U mojoj teretani trenira i brat od Akrapovića pa bi mogao nesto stavit sa oznakom Akrapović, ali meni nikako to ne zvuči - čak me podseća na sva ona sranja PLASTIC-FANTASTIC, pa mi je odvratno. Sad postoji mogućnost da se napravi unikat - mat crne boje - dobar zvuk, a jos na kraju zaradit će moj prijatelj, koji mi radi motor. Jos malo.....pa gotovo....... | |
|
| |
poč85 cro chopper forum
Broj postova : 1258 Godina imam : 39 Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA Vozim : Yamaha XT 660 R Na forumu od : 19.04.2009
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 sub 03 oľu 2012, 17:36 | |
| tako je...svaka čast Dule!!!! jedva čekam slike da vidim kako če mrcina izgledati!!! | |
|
| |
crocopzmaj cro chopper forum
Broj postova : 946 Godina imam : 42 Prebivalište : matulji Vozim : Yamaha XVS 1300a midnightstar Na forumu od : 08.12.2011
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 sub 03 oľu 2012, 19:25 | |
| koliko sam shvatio rade se auspusi?
meni čovjek, koji će meni raditi auspuhe, a napravio ih je na desetke, kaže ovako:
problem je što će na izlazu iz cilindra pa malo niže od prvog koljena biti vidljiva nakon vrlo kratkog vremena promjena u boji.
tj. na cijevi će se pojaviti "uljni" efekt, gdje će se mjenjati boje, pa smo se mi odlučili za to da se cover od orginal auspuha iskoristi za novi bar do tog dijela
obzirom da si rekao da ide mat, ako se ne varam, baš me zanima budućnost istoga | |
|
| |
Dule man
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 sub 03 oľu 2012, 21:02 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 ned 04 oľu 2012, 09:54 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- .......joj, joj, joj.......mislim da si vec uocio da je moja prisutnost na ovom forumu iskljucivo dobronamjerna....!
.uvijek se trudim napisat nesto a da pritom nikog ne napadam ili podcjenjujem, vredjam, prozivam, sto god....bas iz razloga jer sam primjetio da ima "osjetljivih" clanova na ovom forumu.... ...stoga ukoliko si se ti pronasao prozvanim, ispricavam se..... ....no ruku na srce a to moras i ti priznati, da ima tastih ljudi kojima je namjera iskljucivo pokazivanje odnosno kak' sam to vulgarno nazvao qurcenje s odredjenim stvarima i to je cinjenica...
sve ok Mrljo,sto se tice tih *nekih*,naravno da postoje,pogotovo medju nama bikerima, htio sam samo konstatirati da ja nisam taj,koji radi to nesto da bih se pravio vazan! sve je cool | |
|
| |
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 ned 04 oľu 2012, 09:58 | |
| - crocopzmaj je napisao/la:
- koliko sam shvatio rade se auspusi?
meni čovjek, koji će meni raditi auspuhe, a napravio ih je na desetke, kaže ovako:
problem je što će na izlazu iz cilindra pa malo niže od prvog koljena biti vidljiva nakon vrlo kratkog vremena promjena u boji.
tj. na cijevi će se pojaviti "uljni" efekt, gdje će se mjenjati boje, pa smo se mi odlučili za to da se cover od orginal auspuha iskoristi za novi bar do tog dijela
obzirom da si rekao da ide mat, ako se ne varam, baš me zanima budućnost istoga poucen savjetima starijih i iskusnijih kolega bas sa ovog foruma, receno je da ne bi smjele diskolorizirati grane auspuha na izlazu, jer je to znak da se nesto dogadja u masini, konkretno da dolazi do pregrijavanja ili je u pitanju losa smjesa,zrak-gorivo, iduci tom logikom jos je gore staviti cover zbog cega ces biti u nemogucnosti da primjetis to dogadjanje, samo prenosim znanje | |
|
| |
Dule man
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pon 02 tra 2012, 16:13 | |
| Farbanje gotovo, što se tiče kroma, radit ćemo kraj aprila.......i auspuh isto. | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pon 02 tra 2012, 16:26 | |
| | |
|
| |
Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pon 02 tra 2012, 16:31 | |
| Baš mu dobro stoji | |
|
| |
Dule man
| |
| |
poč85 cro chopper forum
Broj postova : 1258 Godina imam : 39 Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA Vozim : Yamaha XT 660 R Na forumu od : 19.04.2009
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pon 02 tra 2012, 17:21 | |
| odlično izgleda strojčina!!! | |
|
| |
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| |
| |
angusjo cro chopper forum
Broj postova : 7 Godina imam : 35 Prebivalište : Žepče Vozim : VN 900 Na forumu od : 26.03.2012
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 pon 02 tra 2012, 18:26 | |
| Stvarno, ponekad krom baš smeta hehe, al smračit će se ono! Stroj je za zinut i gledat. Svaka čast | |
|
| |
pemba man
Broj postova : 254 Godina imam : 48 Prebivalište : umag Vozim : Kawasaki VN 1600 Classic Na forumu od : 30.01.2012
| |
| |
NadanVN man
Broj postova : 216 Godina imam : 55 Prebivalište : Supetar - Brač Vozim : Kawasaki VN 900 Classic Na forumu od : 11.10.2011
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Yamaha MidnightStar 1300 | |
| |
|
| |
| Yamaha MidnightStar 1300 | |
|