|
|
| provlacenje struje kroz volan Dragstar | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: provlacenje struje kroz volan Dragstar čet 08 pro 2011, 21:56 | |
| ide zima pa reko da se pozabavim necim sto bi mozda moglo biti u mom kratkom dometu razmisljam o provlacenju struje kroz volan, sam volan ima te rupe kod prekidaca i centralni otvor na sredini volana,to sam ciljao pri samoj kupnji volana. sada da li mi je bolje odvest bike mestru ili da ja to sam uz pomoc prijatelja koji se bavi autoelektrikom ako je iko od vas to radio sam,molio bih za koji savjet unaprijed hvala svima | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar čet 08 pro 2011, 22:38 | |
| Bosqe, Bosqe...ne valja ti datim prijavljivanja na forum....da si ranije, znao bi vise, pa prema tome, biti ce nam zadovoljstvo da ti dam(o) par osnovnih informacija. Kao prvo, ako se ikako razumijes u kabliranje, struju...uradi to sam ili sa jaranom, pa covjece to je taj gušt o kojem govorimo. Kada i ako pocnes da radis, potrebno vrijeme je cca 6 sati intenzivnog rada, no ne zaboravi, najvaznija stvar je - ŽICA OD BAS GITARE! I KUKICA ZA KUKIČANJE/HEKLANJE!!! Skontaces zasto ti ovo gore pobrojano treba, a kad skontas, siguran sam da sam zaradio - pivu- Sretno. | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar pet 09 pro 2011, 16:28 | |
| - emirharley je napisao/la:
- Bosqe, Bosqe...ne valja ti datim prijavljivanja na forum....da si ranije, znao bi vise, pa prema tome, biti ce nam zadovoljstvo da ti dam(o) par osnovnih informacija.
Kao prvo, ako se ikako razumijes u kabliranje, struju...uradi to sam ili sa jaranom, pa covjece to je taj gušt o kojem govorimo.
Kada i ako pocnes da radis, potrebno vrijeme je cca 6 sati intenzivnog rada, no ne zaboravi, najvaznija stvar je - ŽICA OD BAS GITARE! I KUKICA ZA KUKIČANJE/HEKLANJE!!!
Skontaces zasto ti ovo gore pobrojano treba, a kad skontas, siguran sam da sam zaradio - pivu-
Sretno. ovo je vise zagonetka nego pomoc | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar pet 09 pro 2011, 16:57 | |
| frenda električara, žice,lemilicu i kao što je emir napisao žica za provlačenje i izolirbanta i piči, nije neki kunst...... možeš ti to ?!?
| |
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar pet 09 pro 2011, 17:46 | |
| - cro.chopper je napisao/la:
- frenda električara, žice,lemilicu i kao što je emir napisao žica za provlačenje i izolirbanta i piči, nije neki kunst...... možeš ti to ?!?
probat cu | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar pet 09 pro 2011, 18:53 | |
| Ja znam sve o tome. Vise puta radio | |
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar pet 09 pro 2011, 19:10 | |
| - Bosqeto je napisao/la:
- emirharley je napisao/la:
- Bosqe, Bosqe...ne valja ti datim prijavljivanja na forum....da si ranije, znao bi vise, pa prema tome, biti ce nam zadovoljstvo da ti dam(o) par osnovnih informacija.
Kao prvo, ako se ikako razumijes u kabliranje, struju...uradi to sam ili sa jaranom, pa covjece to je taj gušt o kojem govorimo.
Kada i ako pocnes da radis, potrebno vrijeme je cca 6 sati intenzivnog rada, no ne zaboravi, najvaznija stvar je - ŽICA OD BAS GITARE! I KUKICA ZA KUKIČANJE/HEKLANJE!!!
Skontaces zasto ti ovo gore pobrojano treba, a kad skontas, siguran sam da sam zaradio - pivu-
Sretno. ovo je vise zagonetka nego pomoc Nije zagonetka, nego kada sve pripremis sto mislis da ti trIba, pripremi i žicu od bas gitare i kukicu za kukicanje i heklanje, pa makar i ne znao cemu sve to sluzi, ali u toku samog rada, kada skontas da ti to treba, sjetices se i mene po dobru i reci ces "ja onoga Emira sto zahebaje, ali dobar je, dobar je....."..... i meni ne gine - pivcuga! Ne odustajem tako lako. | |
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar sub 10 pro 2011, 09:48 | |
- Bosqeto je napisao/la:
Sretno. ovo je vise zagonetka nego pomoc
Nije zagonetka, nego kada sve pripremis sto mislis da ti trIba, pripremi i žicu od bas gitare i kukicu za kukicanje i heklanje, pa makar i ne znao cemu sve to sluzi, ali u toku samog rada, kada skontas da ti to treba, sjetices se i mene po dobru i reci ces "ja onoga Emira sto zahebaje, ali dobar je, dobar je....."..... i meni ne gine - pivcuga! Ne odustajem tako lako. dogovoreno a mogo si mi i pomoci,pa uz pivu dobijes i rostilj | |
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar sub 10 pro 2011, 09:48 | |
| - magna je napisao/la:
- Ja znam sve o tome. Vise puta radio
mogu li zamoliti za koji savjet ako zatreba | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar sub 10 pro 2011, 14:56 | |
| | |
| | | freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar sub 10 pro 2011, 15:29 | |
| - Bosqeto je napisao/la:
Sretno. ovo je vise zagonetka nego pomoc evo..bum ti ja malo pomogel -uzmeš gajbu pive i sjedneš na nju...istvremeno u lijevoj ruci držiš žicu od gitare i kukicu za kukičanje....OPREZ...desna ruka mora biti slobodna -izvadiš pivu iz gajbe desnom rukom i popiješ ju na eks -dobro podrigneš i izvadiš novu pivu...i ponoviš postupak -ako ti do tog trena nije sinulo kaj češ sa onim u lijevoj ruci...nastaviš postupak s pivama... -i tako sve dok ti ne sine..ili se opiješ -napomena: čim se brže opiješ tim če ti prije biti jasno čemu ono u lijevoj ruci | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar sub 10 pro 2011, 18:18 | |
| - freshman je napisao/la:
- Bosqeto je napisao/la:
Sretno. ovo je vise zagonetka nego pomoc
evo..bum ti ja malo pomogel -uzmeš gajbu pive i sjedneš na nju...istvremeno u lijevoj ruci držiš žicu od gitare i kukicu za kukičanje....OPREZ...desna ruka mora biti slobodna -izvadiš pivu iz gajbe desnom rukom i popiješ ju na eks -dobro podrigneš i izvadiš novu pivu...i ponoviš postupak -ako ti do tog trena nije sinulo kaj češ sa onim u lijevoj ruci...nastaviš postupak s pivama... -i tako sve dok ti ne sine..ili se opiješ -napomena: čim se brže opiješ tim če ti prije biti jasno čemu ono u lijevoj ruci
Legendo | |
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar uto 20 pro 2011, 22:24 | |
| akcija se odgadja zbog prezauzetosti kolege elektricara, a i sacekat cu risere za volan | |
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar uto 20 pro 2011, 23:03 | |
| | |
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar sub 07 tra 2012, 20:57 | |
- Evo vidis da ima i dobrih dusa, ne zahebaju svi kao ja, evo npr. Fresh ti je dao precizne upute i mozes sam i bez straha krenuti i akciju ozicavanja volana.
bojim se da je ovo izvan mog dosega, dosta toga sam sam odradio na Dragsu, ali oko struje i inace nisam devrio pa se zato ne odvazavam, posebno jer ide sezona | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: provlacenje struje kroz volan Dragstar | |
| |
| | | | provlacenje struje kroz volan Dragstar | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|