|
|
| nema struje.... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
gosponmartin man
Broj postova : 60 Godina imam : 55 Prebivalište : Zagreb-Dubrava Vozim : Hyosung Aguila GV 250 Na forumu od : 10.02.2010
| Naslov: nema struje.... sub 30 lis 2010, 17:22 | |
| danas sam htio malo se provozati kad ono ...štanga....
motor(Hyosung Aquila gv250) nisam palio dobrih 15 dana i bio je parkiran pod strehom,na side standu i sa upravljačem do kraja ulijevo...i tako ja njega kresnem(bez problema!)..lijepo se obučem dok se malo ne zgrije,sjednem ,zravnam upravljač i ugasi se motor....i to tako da nema uopće struje...siđem i vratim ga nazad ...dođe kontakt. Onda sam skužio da kada je nagnut na lijevo ima kontakt i čim ga ispravim nestane struje.Neovisno o položaju side standa...glavni osigurač je ok....
zatim sam pregledao sve spojnice i kontakte,akomulator je ok...sve izgleda normalno...nakon toga još jedno vrijeme je radio u tom položaju i onda više ništa...mrtav.Pregledavajući skužio sam da ne mogu dobiti napon na bravicu(onaj konektor u lampi)...i taj kabl dolazi iz kutije elektronike(DU Unit)...ili grijesim
Imate li kakve savjete...da nije otišla elektronika(CDU UNIT) ili ne znam kaj drugo...ako otiđem u ovlašteni servis ne gine mi "ženidba"...pa sve razmišljam da sve ostavim do proljeća...no ne budem spavao mirno do onda...
hvala na pomoći | |
| | | kec1982 man
Broj postova : 213 Godina imam : 42 Prebivalište : zagorje Vozim : raptor spyder Na forumu od : 26.08.2008
| Naslov: Re: nema struje.... ned 31 lis 2010, 06:37 | |
| Mislim da je vec neko pisal tu na forumu o tom problemu, probaj potraziti malo. | |
| | | gosponmartin man
Broj postova : 60 Godina imam : 55 Prebivalište : Zagreb-Dubrava Vozim : Hyosung Aguila GV 250 Na forumu od : 10.02.2010
| Naslov: Re: nema struje.... ned 31 lis 2010, 09:18 | |
| | |
| | | gosponmartin man
| Naslov: Re: nema struje.... ned 31 lis 2010, 19:09 | |
| evo problem riješen...vozio se cijeli dan... negdje se izgubio plus(napon)od osigurača do bravice(ili je žica pukla ili loši spoj negdje...ne ulazim,ne znam),probao sam pronaci(raskopao sam cijeli motor) i bez uspjeha....onda sam odlučio povuči novi plus(napon)do bravice od osigurača i to je bilo to. Vozio sam se cijelo popodne,sve radi ispravno,nista se ne zagrijava.....problem riješen pozdrav svima | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: nema struje.... ned 31 lis 2010, 19:19 | |
| Radi se o motoru na kojem je raniji vlasnik radio neke preinake, mijenjao je instrumente, a usput je i modificirao instalaciju. Očito je da posao nije najbolje obavio, a ti se sad susrećeš s posljedicama takvih zahvata... | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: nema struje.... pon 01 stu 2010, 10:17 | |
| Vjerovatno ti je pukla žica negdje gdje se pregiba instalacija (kod prednje vilice). Pogotovo ako su kao što kažeš rađene preinake na instalaciji, pa je stavljena prekruta ili pretanka žica. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: nema struje.... | |
| |
| | | | nema struje.... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|