Početna stranicaPretraľnikHonda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) 610RegistracijaLogin

Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))

Go down 
+21
Rukfa™
lunaroid
boober1
Acyd
dragger
poč85
sinisa
pinky
Beatnik
Lenči
Hedo
MP86
Rocker-C
cro.chopper
Bosqeto
nenad barinić
Zlac
magna
Karlo
maxart
Kicho
25 posters
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Autor/icaPoruka
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

Broj postova : 2249
Godina imam : 53
Prebivalište : Vukovar/Vinkovci
Vozim : Honda Shadow 750 ACE; BMW R 1200 RT, Moto Guzzi Mille GT
Na forumu od : 24.05.2011

Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Empty
PostajNaslov: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimepon 17 lis 2011, 23:23

Ljudovi moji... Prva sezona nakon 20 godina je odvožena više nego intenzivno i s guštom. Smile Za otprilike 3 i pol mjeseca prešao sam 11.000 km, s tim da sam samo triput otišao malo dalje od kuće (Vinkovci-Požega, Vinkovci-Bjelovar, Vinkovci-Sinj), sve ostalo je bilo svakodnevno vozanje po mom kraju i motorijade unutar 50 km udaljenosti u dvije županije (Vukovarsko-srijemska i Osječko-baranjska).

Došlo je vrijeme da se motor parkira. A to kod mene znači - prerada u nešto što sam htio već u samom početku. Ogoljen motor bez suvišnih detalja.

Do sada je on izgledao ovako:
Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Svinja

Sad se planira nešto drugo.
Gol, produžen stražnji blatobran, bez sissy bara, bez vjetrobrana, bez torbi i suvozačkog sica (zadnje dvoje se montira po potrebi). Zapravo, više OBRADA nego prerada, jer i nije nešto jako zahtjevno.

Cijeli projekt još nije počeo, sredstva se tek očekuju (trebat će nakupovati svjetala i žmigavaca, kitova i boja, inoxa, sašiti torbe, itd-itd...).

No, lagano se zahuktavaju strojevi.Smile)) Već ovog ili sljedećeg tjedna počet ću raditi neke manje zahtjevne detalje (poput npr. nosača torbi).

Do tada gledam ove sljedeće slike koje sam NAMULJAO NABRZAKA U PHOTOSHOPU. Razrađujem plan.

Verzija br.1 stražnjeg blatobrana, teže izvediva:
Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Svinjaaaaaa1

Ili verzija br. 2 (za ovu znam kako ću, tako da je ova vjerojatnija):
Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Svinjaaaaaaaa2

Iza bi to izgledalo otprilike ovako:
Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Svinjaiza

Na blatobranu ne bi trebalo biti signalizacije osim žmigavaca, puno manjih no što su sad. Ipak, moguće je da i stražnje svjetlo osvane opet na njemu, ali pločica sigurno neće. Ona će ići sa strane dolje, kako sam ju i postavio na ovoj fotomontaži koju ste vidjeli.

Torbe bi se trebale šiti nove. Zapravo, u početku sam htio nabaviti gotove, pa ih samo prepraviti (postojeće su u lošem stanju), još uvijek nisam odustao od toga, no sve torbe koje sam do sada vidio ili su mi premale, ili mi ne pašu krojem zbog amortizera koji smetaju. Na motorima sa "softail" zadnjom vilicom to je puno lakše, ja na žalost baš MORAM imati ovakve kose torbe kao što su sada na motoru.

Torbe će imati posebne nosače, tako da baš ništa, nikakav remen, ništa-ništa-ništa ne ide preko blatobrana!

Boja... Planiram neku Kandy metallic, a možda i airbrush by Barinić (vrlo vjerojatno).

Uglavnom, ovaj topic ću dizati kako se što bude događalo, a predviđeno trajanje ove "obrade" je do svibnja 2012. godine.

Hvala na pozornosti. Smile
[Vrh] Go down
http://www.hr-moto.com
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 03:21

dobar pratimo i kvalitetu dobar
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
Karlo
cro chopper forum
cro chopper forum
Karlo

Broj postova : 4028
Godina imam : 74
Prebivalište : Sibinj
Vozim : BMW R 1200 RT
Na forumu od : 03.06.2010

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 07:49

Verzija 2 dobar

Ali prije izreži i spremi drva da ih ne zatrpa snijeg . Wink nemoj me
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 08:11

Prijedlog za straznju signlizaciju:
U postojece zmigavce od LEDica ubaci poziciju i štop. Na taj nacin mozes izbjeci sredisnje stop svjetlo
To sam napravio na svom ali sam zadrzao sredisnje svjetlo zbog bolje vidljivosti
[Vrh] Go down
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 09:42

Karlo je napisao/la:
Verzija 2 dobar

Riješeno, Karlo. Slika je od prije desetak dana. tongue
[Vrh] Go down
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 09:45

magna je napisao/la:
Prijedlog za straznju signlizaciju:
U postojece zmigavce od LEDica ubaci poziciju i štop. Na taj nacin mozes izbjeci sredisnje stop svjetlo
To sam napravio na svom ali sam zadrzao sredisnje svjetlo zbog bolje vidljivosti

Magna, ne znam da li bi mi pravili probleme na tehničkom ako bih ga baš potpuno izbacio. Biti će ili iznad bočne pločice, ili neko malo-malo na blatobranu (u tom slučaju pločica mora dobiti posebno osvjetljenje).
[Vrh] Go down
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 09:57

maxart je napisao/la:
dobar pratimo i kvalitetu dobar

Što se tiče kvalitete... Ne idem u krajnost rastavljanja cijelog motora. Ne želim, motor je OK i ispravan, a rastavljajući sve vjerojatno bih vidio malo pohabane dijelove koje bih onda nastojao nabaviti jerbo sam picajzla, jel... I zato, znajući sebe - neću.

rastavljanje će ići do razine koju je Magna već prošao, zbog poliranja
(https://cro-chopper.forumcroatian.com/t860p165-honda-shadow-750-ace-tribute-to-indian-big-chief)

Limarski i lakirerski posao moraju biti savršeni (najbitnije od toga radim sam), bit će nešto savijanja i varenja inoxa, to će se raditi u jednoj firmi onako kako ja nacrtam, torbe će (ako se budu radile) raditi poznati vinkovački majstor remenar Čibo.

A o Bariniću ne moramo puno, njega znate. Lak preko airbrusha na njegovom Keewayu je i dalje sjajan i postojan.
[Vrh] Go down
Zlac
cro chopper forum
cro chopper forum
Zlac

Broj postova : 3127
Godina imam : 44
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : Suzuki M 1800 R
Na forumu od : 08.11.2010

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 15:51

Valja dobar
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

Broj postova : 2936
Prebivalište : vukovar
Vozim : Kawasaki VN2000 2005.
Na forumu od : 30.07.2009

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 19:11

Karlo je napisao/la:
Verzija 2 dobar

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
http://nenadbarinic.com/
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 19:17

Pozorno pratimo..... a grijehota ga rastavljati već, ja se i danas vozio Very Happy .... Mack, samo naprijed, pomoći ćemo koliko ide !!!!
[Vrh] Go down
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 20:50

nenad barinić je napisao/la:
Pozorno pratimo..... a grijehota ga rastavljati već, ja se i danas vozio Very Happy .... Mack, samo naprijed, pomoći ćemo koliko ide !!!!

Još ne rastavljam. Rastavljat ću zapravo tek na proljeće.
Krećem od sporednih stvari, ovih koje će se montirati po potrebi - nosača torbi, torbi, prtljažnika... Usput će se polako polirati aluminij, nabavljati signalizacija, boja i ostalo, blatobran ide ZADNJI, iz razloga što se zapravo nadam da ću u međuvremenu ugledati nešto s nekog vozila što će mi pomoći u tom produženju, savijanje kod građevinskog limara mi je baš zadnja opcija koju nastojim izbjeći.

Dakle, odgovarajući komad blatobrana s nekog vozila je ono što TRAŽIM. Sve do proljeća, onda savijam ako ne budem našao.

[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 20:55

blues_mack je napisao/la:

Još ne rastavljam. Rastavljat ću zapravo tek na proljeće.
Krećem od sporednih stvari, ovih koje će se montirati po potrebi - nosača torbi, torbi, prtljažnika... Usput će se polako polirati aluminij, nabavljati signalizacija, boja i ostalo, blatobran ide ZADNJI, iz razloga što se zapravo nadam da ću u međuvremenu ugledati nešto s nekog vozila što će mi pomoći u tom produženju, savijanje kod građevinskog limara mi je baš zadnja opcija koju nastojim izbjeći.

Dakle, odgovarajući komad blatobrana s nekog vozila je ono što TRAŽIM. Sve do proljeća, onda savijam ako ne budem našao.

VW buba, a neznam baš da ti građevinski limar tu može pomoći , prije autolimar starije generacije
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 21:06

maxart je napisao/la:
VW buba, a neznam baš da ti građevinski limar tu može pomoći , prije autolimar starije generacije

Imam bubine blatobrane u memoriji (imao sam ju nekad, a imam i frendove koji se bave bubama), ne vjerujem, ali mogu probati. Zapravo, čekam da mi uleti neka moto-starudija koja bi mogla pomoći.

Inače, građevinski limar mi može (tako je barem rekao) saviti potreban oblik za verziju 2 (običan U profil od ravnog lima), to je dovoljno dobro, ostalo ću obrađivati sam.
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

Broj postova : 3849
Godina imam : 40
Prebivalište : Ljubuski
Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King
Na forumu od : 16.11.2010

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimeuto 18 lis 2011, 21:25

samo naprijed kolega! dobar

ljubitelj sam "ogoljenih verzija" dobar

nesto slicno i ja radim-zavrsio sam prvu fazu,s proljeca idemo dalje Very Happy

baci oko;https://cro-chopper.forumcroatian.com/t11578-yamaha-dragstar-650-prerada-by-el-bosqe1stadij
[Vrh] Go down
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimesri 19 lis 2011, 00:20

Bosqeto, pogledah... Imaš strašan drag-bar, to je jedino oko čeg se dvoumim... Jer i ovaj moj upravljač mi se baš jako sviđa, iako znam da u vožnji široki drag-bar izgleda strašno... To ću odlučiti u hodu.

Ostalo... Umjeren sam.
Ne bih nikad žrtvovao preglednost zbog vizualnog efekta, tako da će moji retrovizori sigurno ostati gdje jesu.
Isto je i sa sjedištem. Da stavim neko tanje, vizualno bih popravio liniju motora, ali - neka, hvala. Na tom se ne bih vozio. Smile)))
U ta dva slučaja biram nezgrapnije, ali funkcionalnije.
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimesri 19 lis 2011, 09:15

Bosqeto, pogledah... Imaš strašan drag-bar, to je jedino oko čeg se dvoumim... Jer i ovaj moj upravljač mi se baš jako sviđa, iako znam da u vožnji široki drag-bar izgleda strašno... To ću odlučiti u hodu.

Ostalo... Umjeren sam.
Ne bih nikad žrtvovao preglednost zbog vizualnog efekta, tako da će moji retrovizori sigurno ostati gdje jesu.
Isto je i sa sjedištem. Da stavim neko tanje, vizualno bih popravio liniju motora, ali - neka, hvala. Na tom se ne bih vozio. Smile)))
U ta dva slučaja biram nezgrapnije, ali funkcionalnije.

naravno,svako ima svoje misljenje i ukus
,to je nesto o cemu se ne raspravlja Very Happy

ovaj sic mozda izgleda neudoban,ali ja ti kazem da nije bas tako,
sa tanjim sicem dobijes ovaj naslonjac ozada,to je dobra stvar,
malo je tvrđe na ovom sicu zbog spustenosti motora,ne toliko zbog samog sica Very Happy

Zadnja promjena: Bosqeto; sri 19 lis 2011, 13:54; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimesri 19 lis 2011, 09:38

To sam mu i ja predlagao, ali boji se za za guza , kada je koščat Very Happy . Moje mišljenje je isto kao tvoje @Bosqueto, da bi u ovom slučaju trebao produbiti sic. Honda ima 2 amortizera koji se daju lijepo naštelati u svezi mekoće, a ne monoamortizer ili čak ništa.
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimesri 19 lis 2011, 09:38

...Istina, ako produbi sic, tada ni ovaj upravljač više ne može tek tako opstati - vrijeme je za dragbar Laughing
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimesri 19 lis 2011, 13:53

...Istina, ako produbi sic, tada ni ovaj upravljač više ne može tek tako opstati - vrijeme je za dragbar Laughing

i risere obavezno i to ne ravne,vec pullback i onda si ko u fotelji dobar
ja ih stavljam s proljeca ako Bog da Cool
[Vrh] Go down
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimesri 19 lis 2011, 16:58

Ljudi, aj' pogledajte na onoj zadnjoj slici (straga) kako taj upravljač izgleda.... Ma juuuj, ja sam zatreskan u njega. Very Happy
[Vrh] Go down
Bosqeto
cro chopper forum
cro chopper forum
Bosqeto

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimesri 19 lis 2011, 17:10

Ljudi, aj' pogledajte na onoj zadnjoj slici (straga) kako taj upravljač izgleda.... Ma juuuj, ja sam zatreskan u njega. Very Happy

trebao bi biti jedan ovakav isti kao kod mene u Motormaniji,62 eura Very Happy dobar
[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimepet 21 lis 2011, 12:24

Evo svinja, vrijeme svinjokolja tek dolazi, ali jedna od ove dvije bi mogla biti na bokovima rezervoara:

svinja 1

Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Svinjay

[Vrh] Go down
nenad barinić
cro chopper forum
cro chopper forum
nenad barinić

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimepet 21 lis 2011, 12:25

svinja 2 - ako ne odgovaraju, radimo treću Very Happy

Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Svinja2

[Vrh] Go down
Kicho
cro chopper forum
cro chopper forum
Kicho

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimepet 21 lis 2011, 19:04

DRUGAAAAA! Smile)

svinja 2 - ako ne odgovaraju, radimo treću Very Happy

Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Svinja2

[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitimepet 21 lis 2011, 19:11

I meni je druga dobar
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))   Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :)) Icon_minitime

[Vrh] Go down

Honda VT 750 C2 ACE - Projekt zvan "Svinja2" :))
[Vrh] 
Stranica 1 / 7.Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» projekt NSU
» Projekt "Cirkus"
» projekt THE BOBBER
» Projekt PUKOVNIK
» Horex Regina projekt