| Horex Regina projekt | |
|
+15Oyeyeye jazzy-d mrljo#2 rocky 61 asy magna freshman Zlac RISBO THE BLADE Memento Mori merla Karlo cro.chopper Hedo Hrca V-TWIN 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Hrca V-TWIN man
Broj postova : 146 Godina imam : 38 Prebivalište : POŽEGA Vozim : "Malog" stroma Na forumu od : 28.11.2007
| Naslov: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 09:38 | |
| Pozdrav ekipo! Evo iako sam se ja malo udaljio od čopera,moj stari nije. Nakon dosta guntanja i razmišljanja što i kako odluka je pala na oldtimera Horex Regina poznatu i kao "Kraljica zvuka". Motor ima 350 cccm i 18 ks i naravno samo jedan cilindar. Napomena : motor još nije do kraja dovršen ali je spreman za sezonu. Izgleda ovako nekako: Eto to je zasada to. Stari u planu ima još napraviti novi guvernal,nove nožne komande, novi auspuh ( i nove grane) s time da će top ići na suprotnu stranu od sadašnje i naravno neki airbrush. Probao sam ga voziti i mogu reći da je motor jako zanimljiv (mjenjač mu je na desnoj strani i brzine idu naopako jer ga je projektirao Englez). Eto ako imate ikakvih pitanja ili prijedloga slobodno napišite. Pozdrav! | |
|
| |
Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 10:03 | |
| jako zanimljivo i meni predobro izgleda svaka čast starom | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 12:14 | |
| | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| |
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 14:11 | |
| odlično, ali ovakvom oldschool motoru definitivno ne paše ova lampa... naravno, vrijedi ona: sto ljudi... | |
|
| |
Memento Mori man
Broj postova : 78 Godina imam : 40 Prebivalište : Ivanec Vozim : Kawasaki EN 450 LTD Na forumu od : 10.03.2011
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 14:17 | |
| - merla je napisao/la:
naravno, vrijedi ona: sto ljudi... Sto ljudi - sto čudi, sto žena - dvijesto sisa motor izgleda mrak mrakova! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 16:53 | |
| Vozio sam Reginu i dosta je čudno ispočetka privići se na komande...Kud je naopako....tu je još i ..naopako.. hehe. |
|
| |
RISBO THE BLADE man
Broj postova : 230 Godina imam : 41 Prebivalište : Varaždin Vozim : APN 4 76",prerada Na forumu od : 11.04.2009
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 17:01 | |
| super ,samo zak bude stari delal nove grane,pa more se i na ove slozit auspuh s druge strane,nekak je steta to maknuti a vidiju se da su u jako dobrom stanju,mislim kolko se more videti na slikama,bas dobro zgledaju tak nareckane i spolirane | |
|
| |
Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 18:09 | |
| super ,stara škola. | |
|
| |
freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| |
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 19:26 | |
| bote ... stvarno ti otac ima pravo , novi timun i svitlo i komande i onda sam bez texta. prodaje li se ili...... koje je godište itd | |
|
| |
Hrca V-TWIN man
Broj postova : 146 Godina imam : 38 Prebivalište : POŽEGA Vozim : "Malog" stroma Na forumu od : 28.11.2007
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 20:55 | |
| - magna je napisao/la:
- bote ... stvarno ti otac ima pravo , novi timun i svitlo i komande i onda sam bez texta. prodaje li se ili......
koje je godište itd Ma motor je osposobljen za ovu sezonu, ali stari ima još dosta toga u planu. Stvara si motor baš kako on zamišlja savršen motor za njega. Inače motor je 1953 godina, ali mašina je uređivana prije par godina da je gotovo kao nova . Rama je također iskorištena od Horexa jer je mašina noseći dio rame ali je malo produžena, a svi ostali dijelovi su uglavnom izrađivani posebno za njega ili prilagođavani njemu. I ne prodaje se ( jednom sam mu prodao dragstara i nikad mi nije oprostio). | |
|
| |
Hrca V-TWIN man
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 20:59 | |
| I da najveći izatov je bila struja i signalizacija koja sada savršeno radi. Pošto motori onda nisu imali akumulatore i žmigavce, trebalo je sve to osmisliti kako i što napraviti. A prednje svijetlo... ovo je bilo povoljno u louisu pa smo narucili. Polako, i tu će se smisliti još nešto. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 21:23 | |
| - Hrca V-TWIN je napisao/la:
- I da najveći izatov je bila struja i signalizacija koja sada savršeno radi. Pošto motori onda nisu imali akumulatore i žmigavce, trebalo je sve to osmisliti kako i što napraviti. A prednje svijetlo... ovo je bilo povoljno u louisu pa smo narucili. Polako, i tu će se smisliti još nešto.
Odakle ti takva informacija?? Neki su imali neki nisu, ali aku je bio na motociklima tada standard.. |
|
| |
Hrca V-TWIN man
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 21:39 | |
| - ZIGGY je napisao/la:
- Hrca V-TWIN je napisao/la:
- I da najveći izatov je bila struja i signalizacija koja sada savršeno radi. Pošto motori onda nisu imali akumulatore i žmigavce, trebalo je sve to osmisliti kako i što napraviti. A prednje svijetlo... ovo je bilo povoljno u louisu pa smo narucili. Polako, i tu će se smisliti još nešto.
Odakle ti takva informacija?? Neki su imali neki nisu, ali aku je bio na motociklima tada standard.. ispravak... imao je 6 volti struju, a sada ima 12 volti ugrađen je regler i automat za žmigavce. ( ja sam ipak mlađeg kova) | |
|
| |
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 21 tra 2011, 21:40 | |
| | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Horex Regina projekt pet 22 tra 2011, 00:09 | |
| Ma da bih riječ reko osim motor je mrak.... | |
|
| |
mrljo#2 cro chopper forum
Broj postova : 1668 Godina imam : 52 Prebivalište : 45°27'48.03"S 15°31'13.30"I Vozim : HD - FLHTCUI '97 Na forumu od : 14.08.2010
| Naslov: Re: Horex Regina projekt pet 22 tra 2011, 06:25 | |
| ...da, da, ovo je definirivno OS chopper, izuzmemo li prednju futurističku lampu, no to je stvar ukusa ili neki puta i financija. .sve u svemu jako mi se sviđa ovaj Horex, za ovakvu vrstu chopera je pogodna i meni osobno lijepa uređena mašina Triumph Bonnevile od pred jedno 40 god. ..svaka čast ovo cijenim | |
|
| |
Hrca V-TWIN man
| Naslov: Re: Horex Regina projekt pet 22 tra 2011, 10:47 | |
| - mrljo#2 je napisao/la:
- ...da, da, ovo je definirivno OS chopper, izuzmemo li prednju futurističku lampu, no to je stvar ukusa ili neki puta i financija.
.sve u svemu jako mi se sviđa ovaj Horex, za ovakvu vrstu chopera je pogodna i meni osobno lijepa uređena mašina Triumph Bonnevile od pred jedno 40 god. ..svaka čast ovo cijenim ništa.. morat ću mu prenjeti savjete u vezi prednje lampe pa nek stavi neku okruglu. | |
|
| |
jazzy-d man
Broj postova : 95 Godina imam : 58 Prebivalište : ISSA Vozim : aquila gv650 efi Na forumu od : 24.06.2008
| Naslov: Re: Horex Regina projekt uto 26 tra 2011, 13:01 | |
| Svaka čast, prekrasan bobber, sve dok se ne pogleda prednji kraj, upravljač, nosači žmigavaca i žmigavci, far, za to troje i ukupni dojam prednjeg dijela ovoliki minus ------------------------, ali to je samo moje skromno mišljenje. | |
|
| |
Hrca V-TWIN man
| Naslov: Re: Horex Regina projekt uto 26 tra 2011, 17:47 | |
| - jazzy-d je napisao/la:
- Svaka čast, prekrasan bobber, sve dok se ne pogleda prednji kraj, upravljač, nosači žmigavaca i žmigavci, far, za to troje i ukupni dojam prednjeg dijela ovoliki minus ------------------------, ali to je samo moje skromno mišljenje.
svačije mišljenje (dobre i loše kritike) su dobro došle koga god sam pitao svako je dao svoj mišljenje i viđenje kako bi što trebalo napravit : ovakve boje, onakve boje, ovakav guvernal, onakav guvernal, punu felgu , žićanu felgu itd itd... i na kraju se došlo do zakljčka da se napravi motor onako kako se mome starom sviđa (jer ce ga ipak on voziti) i ne pratiti nikakve trendove (chopper, boober). ovo je horex na slavonski način i možda jednog dana i to postane brand. | |
|
| |
Oyeyeye man
Broj postova : 301 Godina imam : 64 Prebivalište : tu negde Vozim : biciklo Na forumu od : 05.07.2010
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 05 svi 2011, 20:37 | |
| Poslije duzeg odsustva evo me na forumu ali mislim samo na jedan dan jer vracam se lecenju nazad i ne znam dokle ce to trajati. Motor je mrak nemam primedbe (sem svetla , pod hitno dole ) sve najbolje i sa ovakvime kao 13 godisnjak sam pregazio T12 i od T12 nije ostalo nista . hahaha | |
|
| |
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 05 svi 2011, 20:56 | |
| Vidio sam motor u Vidovcima na posveti motora . Uloženo je puno rada i znanja . Ja se divim majstoru , a ovi komentatori što bi mjenjali ovo ili ono neka pokažu neki svoj uradak . Tvrdim da neznaju u kojem smjeru se odvrće vijak sa desnim navojem . | |
|
| |
Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| |
| |
Ash man
Broj postova : 316 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Dragstar 650 Na forumu od : 05.04.2008
| Naslov: Re: Horex Regina projekt čet 05 svi 2011, 21:01 | |
| nice | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Horex Regina projekt | |
| |
|
| |
| Horex Regina projekt | |
|