|
|
| Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva | |
|
+6Safet(y) merla zanotti magna maxart Bosqeto 10 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva čet 29 ruj 2011, 14:21 | |
| Zanima me inace misljenje ekipe o V&H? također sam dobio extra ponudu za ovaj naravno full sistem! samo treba pola novca kaparisati unaprijed! nema povrata pdv-a ali ce zato malo oboriti cijenu! evo slika;[img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] karakteristike su extra,full chrome,garancija da nece biti diskolorizacije, koliko sam uspio uhvatiti prijevod kao pojacan zid,trpi temperaturur oko 220 stupnjeva Celzija daje dubok,jak zvuk,uz HC pojacava vozne karakteristike masine itd. da li neko ima iskustva sa ovim proizvođacem? unaprijed hvala svima | |
| | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| | | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva čet 29 ruj 2011, 14:56 | |
| meni su odlični, cca 30 000 km su na motoru, ali ipak malo preglasni na dužim turama kad guram dB killere unutra | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva čet 29 ruj 2011, 15:50 | |
| Tu se nemere faliti | |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva čet 29 ruj 2011, 16:22 | |
| - magna je napisao/la:
- meni su odlični, cca 30 000 km su na motoru, ali ipak malo preglasni na dužim turama kad guram dB killere unutra
meni ne pomažu ni dB killeri... | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva čet 29 ruj 2011, 16:25 | |
| | |
| | | Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva pet 30 ruj 2011, 12:51 | |
| | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva sub 01 lis 2011, 08:47 | |
| Koliko vidim po slikama, ovi su slicni jednima sto ja planiram za H-D, u svakom slucaju cini mi se da su predlozeni auspusi - kraj svijeta, vrhunac. Mislim da je ovo opcija sa keramickom oblogom + unutarnji debeli lim + vanjski debeli kromirani lim. Nesto slicno ima Mirza na svom H-D i ja sam prosto odusevljen. Ali ne vjerujem da su u HR ispod 400- 500 euro !!! P.S. @Boske: ovo je moto forum za zabavu i informacije i po mom skromnom misljenju imas pravo da postvljas neogranicena pitanja, a na forumasima je da odgovore ili ne odgovore. Pa nije forum sapun da se istopi od jedne ili dvije teme manje ili vise. Safet(y), prijatelju, ne sudi strogo, a imas i pivu u Sarajevu koja se je vec ohladila, obzirom da si rekao da ces doci, a ne dolazis..... ......... Da ti se nije pokvario motor? | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva sub 01 lis 2011, 09:13 | |
| Ja imam taj model ali u crnoj varijanti i mogu reći da sam jako zadovolja izgledomi zvukom. | |
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva sub 01 lis 2011, 11:50 | |
| ... nisam strog, nego mi vec polako ta pitanja idu na neku stvar... znas kako kod nas kazu - il' me il' me kuci vodi ...bosqueto... ma slobodno ti ispituj, nemam ja nista protiv... ali probaj malo drugacije zapoceti s temama, ne ja bih kupio xyz ali ne znam je li mozda bolji fgh? ... ugledaj se na emira koji cesto nesto propituje i istrazuje, ali to formulira na drugaciji nacin, da to doista i izgleda kao zajednicka tema... (e sad sam sigurno zasluzio to hladno pivo ) ...NHF, nista lose ti nisi ucinio, cak dapace... ovo je samo dobronamjeran savjet koji naravno vrijedi i za druge... | |
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva sub 01 lis 2011, 14:56 | |
| [quote="Safet(y)"]... nisam strog, nego mi vec polako ta pitanja idu na neku stvar... znas kako kod nas kazu - il' me il' me kuci vodi ...bosqueto... ma slobodno ti ispituj, nemam ja nista protiv... ali probaj malo drugacije zapoceti s temama, ne ja bih kupio xyz ali ne znam je li mozda bolji fgh? ... ugledaj se na emira koji cesto nesto propituje i istrazuje, ali to formulira na drugaciji nacin, da to doista i izgleda kao zajednicka tema... (e sad sam sigurno zasluzio to hladno pivo ) ...NHF, nista lose ti nisi ucinio, cak dapace... ovo je samo dobronamjeran savjet koji naravno vrijedi i za druge... [/quot cuj tebi moja pitanja idu na neku stvar??!! pa nemoj ih citati i odgovarati na temu!! nisam ja nepismen da me ti ucis kako cu ja postavljati temu!! i meni na ovom forumu neke stvari idu na neku stvar ali ja ih zaobiđem i idem dalje! mislim da dajes sebi previse slobode bez obzira sto si moderator!! | |
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva sub 01 lis 2011, 15:10 | |
| ...ako zelis dalje raspravlajti na tu temu molio bih te da predjemo na pp dok ne budemo u prilici to rijesiti uzivo... | |
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva sub 01 lis 2011, 15:20 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- ...ako zelis dalje raspravlajti na tu temu molio bih te da predjemo na pp dok ne budemo u prilici to rijesiti uzivo...
sto se mene tice nemam ti sta pisati na pp, ja sam ti rekao sve sto sam htio! | |
| | | Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva ned 02 lis 2011, 10:33 | |
| Nemaš se što misliti... ko ti je prilika, kupuj i stavljaj na bike Ja iman na mome jedan drugi model od V&H i mogu reći da san jako zadovoljan sa svime što pruža ( performanse, zvuk, izgled)... Ajd Ž. | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva ned 02 lis 2011, 11:18 | |
| ....kao istinski zabesenjak, zaljubljenik i obožavatelj, a uz to i vlasnik drag/V star serije, sa ovim topom nisam uopće zadovoljan. Zašto: dragica nije motor za taj zvuk, taj zvuk je brutala namjenjena čarliju i sličnima kojima stoji ko budali šamar. Dragica je uglađen, fin.......motor i njoj treba nešto fino, meko, ali da se ipak ćuje....
btw nije svaki top za svaki motor a firme to upravo rade, gama topova za sve motore,,,,pa ti budi pametan.......
........i na kraju, "supper trapp" najbolji ikad napravljen top......ali samo za čarli...... mislim da ga u zadnje vrime ima za još neke modele. Ljubitelji tog zvuka su ga kupovali za ostale tipove motora uz razne modifikacije grana i sl.....ali ne mogu dobiti taj praskavi zvuk izražen grmljavinom.....tako da to rijetko koji i prizna....ali priznaju vlasnici čarlija i ostalih motora koji su na oba ugradili..........
sretno.............. | |
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva ned 02 lis 2011, 13:18 | |
| - dragger je napisao/la:
- ....kao istinski zabesenjak, zaljubljenik i obožavatelj, a uz to i vlasnik drag/V star serije, sa ovim topom nisam uopće zadovoljan. Zašto: dragica nije motor za taj zvuk, taj zvuk je brutala namjenjena čarliju i sličnima kojima stoji ko budali šamar.
Dragica je uglađen, fin.......motor i njoj treba nešto fino, meko, ali da se ipak ćuje....
btw nije svaki top za svaki motor a firme to upravo rade, gama topova za sve motore,,,,pa ti budi pametan.......
........i na kraju, "supper trapp" najbolji ikad napravljen top......ali samo za čarli...... mislim da ga u zadnje vrime ima za još neke modele. Ljubitelji tog zvuka su ga kupovali za ostale tipove motora uz razne modifikacije grana i sl.....ali ne mogu dobiti taj praskavi zvuk izražen grmljavinom.....tako da to rijetko koji i prizna....ali priznaju vlasnici čarlija i ostalih motora koji su na oba ugradili..........
sretno.............. ima ti i te Draggeru,ovakav top daje taj brutalniji zvuk,i mozda se ne slaze sa DragStarom,ali posto je moj ionako u procesu customizacije i nije "cruiserski" nastrojen mislim da ce se dobro uklopiti ako me razumijes? a ja volim taj "sound",bar dok sam lud i mlad baci oko u rubriku "prerade" da vidis u kom smjeru ide moja customizacija pa ces se mozda sloziti sa mnom! pa javi sta mislis | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva | |
| |
| | | | Vance&Hines Short Shots,vasa iskustva | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|