Marving je inače stara Talijanska firma koja se pojavila na tržištu krajem sedamdesetih godina i bio je najrašireniji brand na području tadašnje YU zbog dostupnosti, krajem osamdesetih počeli su proizvodnju za choppere. Dakle nisu nepoznanica ali zbog politike kuće nisu trošili na reklamu niti se gurali u vrh kvalitete već održavali se u zlatnoj sredini baš zbog dostupnosti šta se cjene tiče.Zvuk čista 5-ica, krom i završna obrada 4, odnos cjena i dobiveno 5 a odluka je dalje na kupcu
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
Stvar je ukusa i ne bih zelio ulaziti u polemiku, trazeno je misljenje i ja cu ga dati obzirom da je moje takvo kakvo jeste, a to je da smatram da je zvuk na dragstaru sa mrvingom ocajan. No, kazem, to je samo moje misljenje i uopce ne mora znaciti da sam u pravu.
maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
Stvar je ukusa i ne bih zelio ulaziti u polemiku, trazeno je misljenje i ja cu ga dati obzirom da je moje takvo kakvo jeste, a to je da smatram da je zvuk na dragstaru sa mrvingom ocajan. No, kazem, to je samo moje misljenje i uopce ne mora znaciti da sam u pravu.
da ako su samo topovi i ktome baš sve izvađeno , to je ravno stavljanju obične cjevi šta je daleko najeftinije
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
Draggeru ne uspijevam doci do slika ali cijena evo; ovisno kratki ili dugi cijena za cijeli sistem je od 3100-3250 kuna potpuno novi u Piccila,s tim da bih ja mogao odraditi i povrat pdv-a,pa bih dobio nazad,ne znam koliko,ako neko zna,neka javi
S Emirom se slazem,zvuk je katastrofa kada su samo topovi, ali ja bih stavio full sistem i tada bi bila druga prica,navodno je zvuk mnogo dublji i frfljaviji,kazu da fino zvuci!
poč85 cro chopper forum
Broj postova : 1258 Godina imam : 39 Prebivalište : Flengi - Vrsar - ISTRA Vozim : Yamaha XT 660 R Na forumu od : 19.04.2009
Moze se izvuci sa drugim sistemom deset puta bolji zvuk, samo se treba malo "zadati" u problem i istrazivati, nije novac uvijek presudan.....na zalost ne mogu predloziti ni jedan auspuh na Dragstara, ali znam da sam ih cuo tu i tamo sa odlicnim zvukom....
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
Draggeru ne uspijevam doci do slika ali cijena evo; ovisno kratki ili dugi cijena za cijeli sistem je od 3100-3250 kuna potpuno novi u Piccila,s tim da bih ja mogao odraditi i povrat pdv-a,pa bih dobio nazad,ne znam koliko,ako neko zna,neka javi
!
....Prijatelj mi ih je ima na 650ici do grana.....uzeja ih u pičila, zaheba ga...zvuk katastrofa, ništa nečeš dobiti ni sa full sistemom, top određuje kakav će zvuk biti a grane su samo mali faktor koji može poboljšati zvuk. Pitaj pičila ima li od speedpro, eagle sidewinder za tvoj motor (to su topovi kao moji) mislim da ih je prodava za dobru lovu, nekih 3000 i kusur kuna jer stoje u butigi skoro 10 godina, ako nema za 650 mogu i za 1100 uz malu preinaku nosaća......
...i kad vratiš pdv to je dobra investicija.......
......na samom kraju clipa je sound, zvuk je identičan ovom bez obzira što je 650 ccm
....a ovaj ti se sigurno ne sviđa...
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
S Emirom se slazem,zvuk je katastrofa kada su samo topovi, ali ja bih stavio full sistem i tada bi bila druga prica,navodno je zvuk mnogo dublji i frfljaviji,kazu da fino zvuci!
23% dobiješ nazad!
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010
23% dobiješ nazad!
ovisno koji se odabere povrat je oko 600 kuna!,
znaci sve bi ispalo oko 2500-2600 kuna
povoljna je to cijena za full sistem,nesto mislim