|
|
| H-D žuta lampica error code P0206,Što neštima a radi ko sat! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Lady-K man
Broj postova : 17 Godina imam : 39 Prebivalište : Solin Vozim : H-D Sportster 883 C Na forumu od : 14.09.2011
| Naslov: H-D žuta lampica error code P0206,Što neštima a radi ko sat! ned 25 ruj 2011, 23:11 | |
| Evo jedno pitanje za kolege Harley-aša!!! Evo ima več neko vrijeme da nam se ona žuta blesava lampica upalila... kad sam provjerila codove daje mi P0602 - Calibration Memory Error Carb... eh sada izbrisala code i ono se opet pojavljuje... Muž mi se nešto pretjerano nebrine a ja sam grozna kad nešto nevalja neodustajem i izstražujem do kraja što mi mogao biti uzrok tome... Mislila sam da je možda do goriva ... pročitala negdje neki članak na forumu da se liku palilo ono žuto govno kad je natočio gorivo na drugoj benziskoj al kad je izbrisao code i natočio novo gorivo ono mu se nije pojavljivalo više... probala i ja al meni se vrača svaki put kad izbrišem... Ta glupa lampica mi svitli i na auto i tu znam da je vezano za lamda sondu i rečeno mi je da nemoram još mijenjati i da je sve ok... a za auto me nije tolko briga... no kad se tiče motora tu sam več osjetljiva ak nešto nije kako treba... A jesam se raspisala ko pravo žensko... pa eto ako tko ima kakvu ideju do čega bi moglo biti i što se može poduzeti molim savjetujte... Na internetu sam več isčačkala koliko sam mogla al nisam baš našla neki adekvatan odgovor... Unaprijed thanx... | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: H-D žuta lampica error code P0206,Što neštima a radi ko sat! pon 26 ruj 2011, 09:07 | |
| Internet ti ovdje ne moze nista pomoci jer dijagnostiku putem skanalajzera ti moze uraditi samo ovlasteni ili iskusan i strucan servis(er), ja odgovorno preporucujem Gordana i Robija iz Tomic Custom Bikes Zagreb (zguglaj).
| |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: H-D žuta lampica error code P0206,Što neštima a radi ko sat! pon 26 ruj 2011, 09:12 | |
| Mob.: +385 (0) 91 2551033 Tel.: +385 (0) 1 6191576 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: H-D žuta lampica error code P0206,Što neštima a radi ko sat! pon 26 ruj 2011, 13:33 | |
| Prvi zakon elektronike!!!
Svaka elekronika radi na bijeli dim.Kada dim izađe , elektronika više ne radi!!!
Ako je bajk pod garancijom nek to pogledaju dečki koji se time bave.Ako nije ...opet isto.
|
| | | Lady-K man
Broj postova : 17 Godina imam : 39 Prebivalište : Solin Vozim : H-D Sportster 883 C Na forumu od : 14.09.2011
| Naslov: Re: H-D žuta lampica error code P0206,Što neštima a radi ko sat! uto 04 lis 2011, 19:35 | |
| Thanx za kontakte! MM veli da se nebrinem da on ima sve pod kontrolom... | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: H-D žuta lampica error code P0206,Što neštima a radi ko sat! | |
| |
| | | | H-D žuta lampica error code P0206,Što neštima a radi ko sat! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|