|
|
| JINLUN 250----- NAPOKON!!!! | |
|
+25besantesteras Jack GreatJumbo Rocker-C jsimic mbani83 Kingman maxart martinPache enygma webrider Bosqeto rocky 61 Sos krampus13 Safet(y) pinky Zlac Karlo argon5 Yzzy Brzi trokut Bart Slavonac 29 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
jsimic cro chopper forum
Broj postova : 584 Godina imam : 55 Prebivalište : Split Vozim : yamaha road star warrior 1700 Na forumu od : 05.01.2010
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sub 06 kol 2011, 10:12 | |
| | |
| | | Rocker-C cro chopper forum
Broj postova : 1424 Godina imam : 47 Prebivalište : Čakovec-Nin Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200. Na forumu od : 30.11.2009
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sub 06 kol 2011, 16:49 | |
| Fino,fino... Baš lipo za viditi.... Sritno i bezbrižno na novom bike-u ti želim | |
| | | pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! ned 07 kol 2011, 17:10 | |
| | |
| | | GreatJumbo man
Broj postova : 211 Godina imam : 46 Prebivalište : Krapina Vozim : Aquila GV250 Na forumu od : 01.08.2009
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! ned 07 kol 2011, 21:42 | |
| Puno sretnih kilometara ti želim! | |
| | | Slavonac man
Broj postova : 133 Godina imam : 35 Prebivalište : zagreb Vozim : jinlun250 Na forumu od : 10.07.2011
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sri 21 ruj 2011, 07:22 | |
| fala svima na lijepim željama, a sada da kažem koju riječ nakon evo nekih 2mj od kako ga imam; u proteklo vrijeme sa kupljenih cca 600 km, ja sam to uredno i ubrzo stigao navući do 1000 kroz nekih 2 tjedna lagane vožnje, pa sam se čuo sa g. Draganom iz Motospektra za servis. On je bio malo u gužvi, malo ja pa se to razvuklo nekih skoro mj. dana i evo 15.09. je napravljen "pravi" servis na 1000km i motorić je spreman za vožnju na duže, a i ja (u međuvremenu sam regulirao i svoju vozačku) upravo se spremam, dok ovo pišem na moju prvu daaaaleku vožnju do ravne mi Slavonije, moram priznati da sam dosta uzbuđen, jer nikada nisam vozio motor tako daleko ni dugo, pa nemam pojma kako će biti. Nadam se bez problema i bez kiše! motorić je prošao 2 pranja i glancanja, glancanja, a kad se vratim trebat će i lanac našpricati, pa onda opet "pljusnit" malo vode po njemu i autosol-ove kreme za poliranje! poželite mi sretan put i da se vratim u jednom komadu! valjda me neće na autocesti pogodit onaj satelit što se približava Zemlji budite mi pozdravljeni! | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sri 21 ruj 2011, 09:01 | |
| drago mi je da uživaš u motoru, ta prva veselja se nikad ne zaboravljaju a ponekad traju i godinama vozi polako, još se navikavaš na motor... slavonske ceste su sada vjerojatno prepune traktora, i blata koji oni ostavljaju za sobom... i šljunka, i prašine... samo polako i sve će biti dobro Englezi imaju pozdrav za sretan put - ' Break a leg ', ili ' strgaj nogu ' vjerojatno time tjeraju vraga... | |
| | | Slavonac man
Broj postova : 133 Godina imam : 35 Prebivalište : zagreb Vozim : jinlun250 Na forumu od : 10.07.2011
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sri 21 ruj 2011, 09:52 | |
| Jack hvala! Pozdrav sa BP Lipovljani! | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sri 21 ruj 2011, 11:11 | |
| ...kao sto ti je jack vec i rekao... samo polako i pamet u glavu... i kad se oslobodis prvog straha i osjetis sigurnos, tek onda uspori i otvori oci, jer nazalost se tek tada desavaju...
Zadnja promjena: Safet(y); sri 21 ruj 2011, 14:25; ukupno mijenjano 1 put. | |
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sri 21 ruj 2011, 13:57 | |
| valjda me neće na autocesti pogodit onaj satelit što se približava Zemlji Pa nije valjda da se autocestom voziš? Po meni kako stvari trenutno stoje, vraćali smo se autocestom sa susreta na Rabu, nemaš tamo što tražiti ako se po desnoj strani ne voziš 130 - 150, a to je za ovdje puno motocikala špica. Još ako ekipu vodi kao taj dan draga nam forumašica Tina na svojoj pili, onda ti je to stari moj lijevom stranom 150 - 170. Nije li ljepše preko Dugog Sela, Ivanić, Banova, Lipovljani, Novska..... |
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sri 21 ruj 2011, 14:12 | |
| - nik4cro je napisao/la:
Pa nije valjda da se autocestom voziš? Po meni kako stvari trenutno stoje, vraćali smo se autocestom sa susreta na Rabu, nemaš tamo što tražiti ako se po desnoj strani ne voziš 130 - 150, a to je za ovdje puno motocikala špica.
Još ako ekipu vodi kao taj dan draga nam forumašica Tina na svojoj pili, onda ti je to stari moj lijevom stranom 150 - 170. Nije li ljepše preko Dugog Sela, Ivanić, Banova, Lipovljani, Novska..... meni je isto veći štos voziti se lokalnim cestama... iako, kada negdje trebam relativno brzo doći sjednem na autoput - i tada mi je i to gušt... ima nešto u gledanju u ravnu cestu, i činjenici da motor guta kilometre... i još kada isprekidana crta zbog brzine postane puna dobro, ovo zadnje nisam još osjetio - motor mi ' ide ' oko 105 | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sri 21 ruj 2011, 14:32 | |
| A kraj tebe šleperi i Fapovi kljunaši prolaze, Jeepovi sa jahtama, česi sa starim kampicama, a bome i malo jači skuteri. Stari moj to je pogibelj i sve ispod 1000 kubika nema što tražiti na autocesti. Da i ne govorim da se npr zaputiš kroz Njemačku.... |
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sri 21 ruj 2011, 14:57 | |
| | |
| | | Slavonac man
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sub 08 lis 2011, 12:43 | |
| - nik4cro je napisao/la:
valjda me neće na autocesti pogodit onaj satelit što se približava Zemlji
Pa nije valjda da se autocestom voziš? Po meni kako stvari trenutno stoje, vraćali smo se autocestom sa susreta na Rabu, nemaš tamo što tražiti ako se po desnoj strani ne voziš 130 - 150, a to je za ovdje puno motocikala špica.
Još ako ekipu vodi kao taj dan draga nam forumašica Tina na svojoj pili, onda ti je to stari moj lijevom stranom 150 - 170. Nije li ljepše preko Dugog Sela, Ivanić, Banova, Lipovljani, Novska..... slažem se, nije moja pila za brzinu autoceste, ali okolnosti su rekle drugačije pa sam onda morao najbržim načinom doći do odredišta....u svakom slučaju bilo je dobro za prvi puta! | |
| | | besantesteras man
Broj postova : 20 Godina imam : 45 Prebivalište : Beograd Vozim : sprint challenger jinlun250 Na forumu od : 13.10.2011
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sub 22 lis 2011, 22:26 | |
| jel moze neko da mi kaze koju oznaku nosi Challenger, posto je i on jinlun i koja je razlika izmedju njega i ostalih jinlun'ova izuzev V n+motora, sto se moze videti i na slikama_ hvala | |
| | | nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! uto 27 pro 2011, 23:09 | |
| Crocodile, zelim ti da te mali crveni JinLun koji stvarno izgleda kao novi sluzi vjerno i ponosno, a u svim svojim postupcima na cesti vodi racuna da ste ti i motor kompaktna cjelina na dva tocka, fizicki, dok reakcije jednog i drugog mogu biti sasvim drugacije. Zato ti zelim i puno srece i sretnih kilometara! | |
| | | Slavonac man
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! ned 22 srp 2012, 22:21 | |
| društvance moje drago sve Vas lijepo pozdravljam! evo baš sada nešto prebacujem poglavi i nevjerujem da prošlo već godinu dana otkako sam ovdje na forumu i nešto malo manje otakako nisam baš bio aktivan.... nejverojatno je to koliko vrijeme brzo ide...od onoga "sutra ću" evo skupilo se oho-ho da nisam našao vremena za forum i sva događanja koja su ovdje, a bome ni nešto pretjerano za motor...ali evo nadam se da će od sada biti bolje! da se sada malo nadovežem na temu.... motor još uvijek radi, vozi, dogodile su se neki "problemčići" ali to je sve ono što se može svesti pod jedan nazivnik "kina" zasad je na satu negdje oko 2200km....nije bilo zaista većih problema...ovog proljeća sam kupio novi akumulator i to je jedino...e sada trebalo bi na slijedećem servisu promijeniti...hmmm....vjerojatno cijeli onaj sklop gdje se nalazi onaj njegov digitalni pokazivač količine goriva....prilikom vožnje (valjda zbog onih malih vibracija) u rezervoaru se vjerojatno otkvačio plovak i dosta zvecka, jer struže po stijenkama rezervoara pa me malo živcira, ali ajde ok....i nekako mi se čini da su te diodice ("sat") koje pokazuju stanje goriva izgorile, jer je to sve onako posivilo i naravno ne pokazuje stanje goriva....to je recimo jedini problem za sada i recimo nekakav kvar i da, nedavno mi je u vožnji otpalo staklo sa desnog retrovizora, tako da sam kupio nekakve sa ebaya, ali čini mi se da i nisu baš nešto sada kad sam ih namontirao....lijepo izgledaju na slici, ali na motoru su nekako malo premali.... i to je za sada to, barem koliko se sjećam.... ovo drugo sve radi, sada čekam da se vrijeme malo popravi, da uhvatim ja slobonog vremena pa da ga malo ulickam i da se malo podružimo! eh, zaboravih napisati, da je jedan od problema što ne vozim baš puno i taj što me kaciga dosta stišće, malo mi je očito mala i već nakon pola sata vožnje me toliko počinje iritirati da moram stati i skinuti ju. žao mi ju prodati, kupio novu u novemi,sharkova flip up je, unutarnji crni vizir, ma stvarno dobra, ali eto malo tijesna...vel xs pa ako netko ima sličan problem nek se javi da probamo nekakvu zmjenu napraviti | |
| | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! pon 06 kol 2012, 22:06 | |
| - Slavonac je napisao/la:
- društvance moje drago sve Vas lijepo pozdravljam!
evo baš sada nešto prebacujem poglavi i nevjerujem da prošlo već godinu dana otkako sam ovdje na forumu i nešto malo manje otakako nisam baš bio aktivan.... nejverojatno je to koliko vrijeme brzo ide...od onoga "sutra ću" evo skupilo se oho-ho da nisam našao vremena za forum i sva događanja koja su ovdje, a bome ni nešto pretjerano za motor...ali evo nadam se da će od sada biti bolje!
da se sada malo nadovežem na temu....
motor još uvijek radi, vozi, dogodile su se neki "problemčići" ali to je sve ono što se može svesti pod jedan nazivnik "kina"
zasad je na satu negdje oko 2200km....nije bilo zaista većih problema...ovog proljeća sam kupio novi akumulator i to je jedino...e sada trebalo bi na slijedećem servisu promijeniti...hmmm....vjerojatno cijeli onaj sklop gdje se nalazi onaj njegov digitalni pokazivač količine goriva....prilikom vožnje (valjda zbog onih malih vibracija) u rezervoaru se vjerojatno otkvačio plovak i dosta zvecka, jer struže po stijenkama rezervoara pa me malo živcira, ali ajde ok....i nekako mi se čini da su te diodice ("sat") koje pokazuju stanje goriva izgorile, jer je to sve onako posivilo i naravno ne pokazuje stanje goriva....to je recimo jedini problem za sada i recimo nekakav kvar i da, nedavno mi je u vožnji otpalo staklo sa desnog retrovizora, tako da sam kupio nekakve sa ebaya, ali čini mi se da i nisu baš nešto sada kad sam ih namontirao....lijepo izgledaju na slici, ali na motoru su nekako malo premali.... i to je za sada to, barem koliko se sjećam.... ovo drugo sve radi, sada čekam da se vrijeme malo popravi, da uhvatim ja slobonog vremena pa da ga malo , ulickam i da se malo podružimo!
eh, zaboravih napisati, da je jedan od problema što ne vozim baš puno i taj što me kaciga dosta stišće, malo mi je očito mala i već nakon pola sata vožnje me toliko počinje iritirati da moram stati i skinuti ju. žao mi ju prodati, kupio novu u novemi,sharkova flip up je, unutarnji crni vizir, ma stvarno dobra, ali eto malo tijesna...vel xs
pa ako netko ima sličan problem nek se javi da probamo nekakvu zmjenu napraviti Hebote zar se to kod svih Jinlunova dešava , nije se plovak otkačio nego se raspao cijeli mehanizam od vibracija , i diode nisu izgorjele nego nemaš plovka sa polugom i nema šta da kliže po prccvrcšpuli ( ili kako se već zove ) jer ti plovak pliva i istražuje nepoznate dijelove tanka ko' Amerigo Vespući . Ja sam taj problem riješio što sam sve povadio i bacio a mjerač isključio iz struje ( da ne bi došlo do kakve pizdarije i da slučajno ne postanem gostrajder i to plamteči ).Sljedeća pizdaeija koja te čeka na motoru je da će ti popucat varovi na nosaču tanka i to od istih hebenih vibracija, doduše samo mjestimice al' je curenje goriva neizbježno ( riješio sa tečnim metalom ) Za sada jedina loša strana kod Jin Luna ( osim snage motora ) je tank i prednji lančanik sa orginalnim lancem kod kojih dolazi do izražaja Kineska poslovična ušteda na meterijalu , naime toliko je loš materijal od kojih su izrađeni da je to nevjerovatno. Ja sam obrnuo 16-tu tisuću a sve ostalo osim navedenog štima ko' singerica | |
| | | zdravko man
Broj postova : 264 Godina imam : 56 Prebivalište : Zagreb Vozim : keeway supershadow 250 (palim ga na guranje) Na forumu od : 02.07.2009
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! uto 07 kol 2012, 00:22 | |
eh, zaboravih napisati, da je jedan od problema što ne vozim baš puno i taj što me kaciga dosta stišće, malo mi je očito mala i već nakon pola sata vožnje me toliko počinje iritirati da moram stati i skinuti ju. žao mi ju prodati, kupio novu u novemi,sharkova flip up je, unutarnji crni vizir, ma stvarno dobra, ali eto malo tijesna...vel xs
pa ako netko ima sličan problem nek se javi da probamo nekakvu zmjenu napraviti i a imam problema mene negdje kod uha pritisce kao da ima neki kurac unutra pa ti ja svakih 200-300km moram kacigu zakretat lijevo-desno ili podvuc prste pod kacigu pa malo pritisnuti lijevu stranu. Pod prstima osjetim da se radi o nekakvom spoju, valjda šavu one tkanine i šta ti ja znam. Uglavnom ja sam svoju kupio u Lidl-u. Tako da i ne očekujem baš nešto za 250kn. | |
| | | Danijel man
Broj postova : 172 Godina imam : 44 Prebivalište : Zagreb, Sesvete Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 23.04.2009
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! uto 07 kol 2012, 11:29 | |
e sada trebalo bi na slijedećem servisu promijeniti...hmmm....vjerojatno cijeli onaj sklop gdje se nalazi onaj njegov digitalni pokazivač količine goriva....prilikom vožnje (valjda zbog onih malih vibracija) u rezervoaru se vjerojatno otkvačio plovak i dosta zvecka, jer struže po stijenkama rezervoara pa me malo živcira, ali ajde ok....i nekako mi se čini da su te diodice ("sat") koje pokazuju stanje goriva izgorile, jer je to sve onako posivilo i naravno ne pokazuje stanje goriva....to je recimo jedini problem za sada i recimo nekakav kvar i da, nedavno mi je u vožnji otpalo staklo sa desnog retrovizora, tako da sam kupio nekakve sa ebaya, ali čini mi se da i nisu baš nešto sada kad sam ih namontirao....lijepo izgledaju na slici, ali na motoru su nekako malo premali.... i to je za sada to, barem koliko se sjećam.... ovo drugo sve radi, sada čekam da se vrijeme malo popravi, da uhvatim ja slobonog vremena pa da ga malo ulickam i da se malo podružimo!
pa ako netko ima sličan problem nek se javi da probamo nekakvu zmjenu napraviti Hehe, ko šta rocky 61 veli izgleda da je to svima boljka. Ščupaj to van i razinu goriva provjeravaj jednostavno gurajuči nos kroz rupu rezervara. Meni se stalno odljepljuje staklo s lijevog retrovizora, ali još nije otpalo, a tank ak ti ga u međuvremenu nisu povarili u Motospektru će procurit prije ili kasnije. Moj je varen tri puta za redom! Može ti se desit da ti počne cukat u vožnji pa bu trebalo i kleme polemit. No, sve u svemu, kome ne smetaju nedostaci u završnoj obradi i sitne kineske pizdarije, stvarno solidan motorić za te novce te pouzdan i jeftin servis u Motospektru. Tu stvarno moram skinut kapu gospodi Ivanu i Draganu što se tiče poštenja i svega ostaloga. | |
| | | nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| | | | maxart cro chopper forum
Broj postova : 3064 Godina imam : 64 Prebivalište : Calgary Vozim : H-D VRSCDX Na forumu od : 03.10.2010
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! uto 07 kol 2012, 13:35 | |
- nik4cro je napisao/la:
valjda me neće na autocesti pogodit onaj satelit što se približava Zemlji
Još ako ekipu vodi kao taj dan draga nam forumašica Tina na svojoj pili, onda ti je to stari moj lijevom stranom 150 - 170. Nije li ljepše preko Dugog Sela, Ivanić, Banova, Lipovljani, Novska..... slažem se, nije moja pila za brzinu autoceste, ali okolnosti su rekle drugačije pa sam onda morao najbržim načinom doći do odredišta....u svakom slučaju bilo je dobro za prvi puta! ma pusti nik4cro tu priću prodaje boljoj polovici da se može ganjati po zavojitim starim cestama | |
| | | Slavonac man
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! uto 07 kol 2012, 21:04 | |
| - Danijel je napisao/la:
- Meni se stalno odljepljuje staklo s lijevog retrovizora, ali još nije otpalo, a tank ak ti ga u međuvremenu nisu povarili u Motospektru će procurit prije ili kasnije.
kad si već spomenuo retrovizor.....meni je nedavno, u vožnji, ispalo staklo sa desnog.... a s rezervoarom još nemam problema, hvala Bogu, ali vjerojatno će i to doći na red.... za par sto km idem na redovni servis, pa ću reći Draganu da mi očisti rezervoar od tih letećih gluposti pa da sam miran... | |
| | | Dadoa cro chopper forum
Broj postova : 3 Godina imam : 1827 Prebivalište : Zagreb Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 09.01.2021
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sub 09 sij 2021, 10:37 | |
| Hej pozdrav. Ja imam isto jinlun 250 dali je moguće pogledati tvoje slike nemogu ih otvoriti Darko | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! | |
| |
| | | | JINLUN 250----- NAPOKON!!!! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|