Broj postova : 133 Godina imam : 35 Prebivalište : zagreb Vozim : jinlun250 Na forumu od : 10.07.2011
Naslov: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sub 16 srp 2011, 17:04
kao što sam naslov govori, eto i ja sam ojačao ovu kinesku ergelu za jednog njihovog predstavnika
prije svega zahvala yzzyju jer je on bio ključan čovjek koji je prevagnuo da kupim ovaj motorić, ne poznam ga osobno, ali nadam se da ću uskoro i to riješiti, pa da se čovjeku pošteno i zahvalim!
eto nakon nekoliko dana čitanja po internetu, razmišljanja, previranja.....zapravo nijednog trenutka nisam dvojio što kupiti nakon što sam pročitao yzzyjevu recenziju i rekoh to je to!
halo motospektar, imate li jinlun-ova....kaže glas s druge strane žice nema i ne vjerujem da će ih biti.....mene hladan znoj oblio, a bilo je taj dan brat bratu bar 38C.....i tako kroz razgovor sa dotičnim g. draganom dobijem info da jedan stariji čiča ima jednoga jinluna za prodati, te da je motorić ko beba, sa svega 500-tinjak km na satu! i ja ne budi lijen, okrenem čiču na telefon, sve je točno što se tiče motora, odem ga pogledati i zaista stanje kao iz trgovine! eh, sada zapravo počinju moje muke.....nema crocodil dosta love....a u međuvremenu se pojavio još jedan jinlun sa nekih 2,500 tkm, pa reko nije ni to loše za nekih 13t novaca.....odem i pogledan taj....hmmm....u međuvremenu tip je pao sa njega (usput pozivam na oprez sve zainteresirane što se tiče potonjeg jinluna, ako se žele informirati za njega neka mi se jave porukom da kažem što je sve bilo sje*ano, nije ništa previše, ali opet pad je pad,usto prilično se i hrđa počela hvatati po kromu i slično..... motor se nalazi kod zaprešića selo ivanec bistrički- tako nekako) a uslijedilo je nekoliko dana jako lošeg sna, smišljanja i pretumbavanja osobnog proračuna, bilo je tu rebalansa i svega ne bi li se kako namaknuo taj dio novaca što fali....ali taj blesavi jinlun mi nije išao iz glave....i napokon danas sam uspio realizirati ono što sam već danima sanjao, stigao je pod moju komandu!!!
motor zaista izgleda jako jako dobro, vozio ga čiča 70 god, zapravo i nije ga vozio kad je uspio s njim napraviti 600 km crveni je, 2007. godina i to je to.....već je pala i vožnja, dakako od zaprešića do zg i malo po zg.....sve lagano i oprezno iz dva razloga: mašina se još nije kako treba ni razradila, a i.....crocodil nema baš potrebnu kategoriju.... ali sve ćemo to riješiti kroz naredne dane, bitno da je mališan tu di je!
probat ću staviti i pokoju slikicu da vidite to čudo od motora trebalo bi ga lijepo izglancati pa će biti kao da je izašao iz MS-a!
i da, umalo zaboravih......tako me je sunce oplelo po rukama da evo i sad jaučem, pišući ovo!!! ali to me neće obeshrabriti da kad se još malo sunce zavuče da ja zajašim svog luna i napravim koji krug
nadam se ugodno druženju s vama!
i još nešto, možda tekst nije baš najbolje sročen, ali nakon što sam jutros došao iz dosta opake noćne smjene, i nisam sklopio oka ni minutu i nakon ovog uzbuđenja, jednostavno mi se ne da preformuliravati rečenice....ja znam da ste vi načitani ljudi pa da će te shvatiti što sa htio reći....
zaista sam već sada presretan i zadovoljan kupljenim!
Dadoa likes this post
Slavonac man
Broj postova : 133 Godina imam : 35 Prebivalište : zagreb Vozim : jinlun250 Na forumu od : 10.07.2011
Naslov: Re: JINLUN 250----- NAPOKON!!!! sub 16 srp 2011, 17:34
Ako dida nije obavio servis obavezno to učini sam jer je ulje u njemu izgleda dosta dugo stajalo.
a evo ja sam vec lagano na 700km, brzo ću ja to natući do 1000 pa onda na servis, kaže stari da je bio na 500km na servisu, istina nema žiga u servisnoj (reko mi je i zašto, ali eto nisam zapamtio jer sam se toga trena divio jin-u pa ga nisam baš najbolje ni slušao) ali eto vjerovat ću mu na riječ, a i reko mi je ovaj u sevisu ako se dobro sjeća da je taj nedavno bio kod njega, pa nek se motor još malo strpi do servisa, nadam se da mu neće naškoditi
Bosqeto cro chopper forum
Broj postova : 3849 Godina imam : 40 Prebivalište : Ljubuski Vozim : Yamaha MT-01 i Suzuki B-King Na forumu od : 16.11.2010