| Fluffy butt ride Zagreb - Split | |
|
+6GIBO56 Zlac Acyd Safet(y) stain Jack 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 14:51 | |
| Sada je izgeda krenuo plimni val Iron butt vozača, i svi pišu o tome... što je i sasvim normalno, isto kao što je za očekivati da će članovi FBA ( Fluffy butt assosiation ) podijeliti svoje zgode Dakle, povod puta je bio tatin rođendan, koji ove godine pada na isti datum kao i prošle, 23. 5. Moji rodielji su u ovo doba godine već tradicionalno u našoj kući na Hvaru, pa sam u ranu zoru 22. trebao krenuti za Split... da nije bilo završnog slavlja Vigovog vrtića, na koje sam naravno otišao i tako sam krenuo oko četri popodne, nakon sat vremena mahnitog pakiranja, tipa - a u p. m., znam da mi još nešto fali... eee, kupaće vrijeme je bilo super, do poslije Karlovca... kada sam prošao kroz mega pljusak, sa tučom... milina, ništa ne vidim, vizir dignut, kamioni me obilno zapljuskuju, tuča pada drugi dio puta - od Udbine do Splita - sam išao autoputom, padao je mrak i nije mi se dalo vući cesticama oko Knina... a u Dugopolju je bio doček, doduše nisam baš vidio bengalke al je pao i kako je bilo lijepo vrijeme nisam se maknuo od svoje tradicionalne opreme... i mojih vjernih škornji... aparat sam već tradicionalno prvi puta izvadio na trajketu... trajekt je bio skoro krcat, i bilo je masu turista... i da, bilo je i amera, koji su tradicionalno bili bahati i preglasni pa mi je malo pozlilo i morao sam posjetiti odaje... Hvar i cesta prema Pitvama za mene imaju posebno značenje, i kod ovog bora uvijek stanem... i tu sam odjednom vidio tatu kako dolazi iz suprotnog smjera, sa izrazom ' pa šta ti radiš ovdje ' ostatak dana, kao i svi sljedeći su bili predivno obiteljsko druženje, priče, štorije i laprdanje i nakon dva dana sam ostao sam s mamom i tatom, i krenuo se vozikati... stara cesta Stari Grad - Hvar je uvijek gušt za voziti... kažu da se za lijepog vremena vidi Beč... stari bunker uz cestu... cesta oko Brusja... uvijek mi je žao otići sa Hvara, ali ovaj puta mi je Vigo ( moj sin ) neobično jako falio... a naravno da mi je falila i Silvija... i ne znam koji smilić da uz to upotrijebim :-P a i imao sam planiranu konferenciju kluba, pa sam se požurio natrag... na otvaranje našeg novog Clubhouse-a nakon svih potoka piva, bjesomučnog divljanja i Ukrajinki koje su molile za milost jedva sam doćekao krevet, i spavaću sobu s pogledom na Šoltu... a soba se tako vrtila i ostali članovi su bili u sličnom stanju... El, u elementu i tako je prošla i ova godišnja skupština... i povratak je bio prepun bezbrojnih susreta sa 'arlijašima koji su išli u Biograd... i bio je predivan dan za vožnju
Zadnja promjena: Jack; sri 01 lip 2011, 08:22; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 15:14 | |
| Šta da ti kažem, nije nikad bilo do aparata nego do majstora! Sad možeš službeno i sa ponosom nosit svoji titulu | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 15:17 | |
| Joj, ova maslina kod Brusja! Uvik tamo stanem, ta cesta i ugođaj mi je totalno ludilo! | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 15:26 | |
| - stain je napisao/la:
- Šta da ti kažem, nije nikad bilo do aparata nego do majstora!
Sad možeš službeno i sa ponosom nosit svoji titulu ma, znam da bi ti napravio drugačije, i po meni bolje ili jednostavno drugačije... ali da bi rado a sobom imao D5, bi
Zadnja promjena: Jack; uto 31 svi 2011, 17:03; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 15:28 | |
| - stain je napisao/la:
- Joj, ova maslina kod Brusja! Uvik tamo stanem, ta cesta i ugođaj mi je totalno ludilo!
kad sam tamo došao bila je valda konferencija pčelara... svakih tri minuta bi neki autom skrenuo u poje... a maslina je zakon | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 18:16 | |
| | |
|
| |
Acyd cro chopper forum
Broj postova : 1429 Godina imam : 49 Prebivalište : Našice Vozim : Triumph Rocket 3r Na forumu od : 24.04.2010
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 20:32 | |
| ...meni osobno su draže ove FBA ( Fluffy butt assosiation ) vožnje,toplije su...imaju dušu...prekrasne priče... Jack | |
|
| |
Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 20:52 | |
| | |
|
| |
GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 21:38 | |
| lopo lipo.... .......samo mi od svega onaj ''stari bunker'' ... ono ti je .... samo ne za pizzu i ..... | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 21:55 | |
| ... što oko čovjeka vidi, a kamera zabilježi riječ prava opiše ... ... zato je i dobro da sve to čući u velikom Jacku ! | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 21:56 | |
| | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 21:59 | |
| @ luky hvala ti, frende drago mi je da ti se sviđa... a na Hvar stvarno treba otići... mogli bi napraviti neko druženje dole, otok je predivan | |
|
| |
GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 23:15 | |
| | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split uto 31 svi 2011, 23:19 | |
| .....bravo Jack, Hvar je jedno od meni dražih turističkih mjesta....a ako uključimo i predivne zavojite ceste sa malnjim mjestima....za mene jedna od ljepših destinacija kod nas. Bio s bikeom 7-8 puta, i nikad nisam prešao po hvaru manje od 400-500 km, a nemoš ni manje za sve obići....... | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split sri 01 lip 2011, 08:25 | |
| - GIBO56 je napisao/la:
domoroci pekli lončariju ... a u malo novije doba vapno....''japnenica'' aaa, čuo sam priče o tome... ispada da su ljudi onda sve radili sami, i često se reklo ' sagradio je kuću, i umro ' | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split sri 01 lip 2011, 08:28 | |
| - dragger je napisao/la:
- .....bravo Jack, Hvar je jedno od meni dražih turističkih mjesta....a ako uključimo i predivne zavojite ceste sa malnjim mjestima....za mene jedna od ljepših destinacija kod nas. Bio s bikeom 7-8 puta, i nikad nisam prešao po hvaru manje od 400-500 km, a nemoš ni manje za sve obići.......
da, otok ne izgleda velik... ali kada kreneš prema Sućuraju, pa natrag, pa u Zavalu i južnu stranu... i kroz onu famoznu legendu od tunela stvarno bi trebali napraviti skup dole... | |
|
| |
stain cro chopper forum
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split sri 01 lip 2011, 10:42 | |
| Ajde, da i ja kao "EL" od FBA dodam koju.... VP na sunčanoj Splitskoj rivi... FBA ergela... (photo by VP) VP u elementu... posjet "nezaboravnom" koncertu Kava u Clubhousu sa EL-ovim šatorom u pozadini (photo) shooting u ClubHausu | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| |
| |
Bella man
Broj postova : 11 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : *-* Na forumu od : 07.06.2011
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split čet 09 lip 2011, 10:13 | |
| Što da kažem, vizualno dojmljiv topic dvojice fluffy majstora :queen: Stain, lijepo si 'uhvatio' Jacka.. | |
|
| |
stain cro chopper forum
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split čet 09 lip 2011, 11:35 | |
| | |
|
| |
Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split čet 09 lip 2011, 14:29 | |
| - Bella je napisao/la:
- Što da kažem, vizualno dojmljiv topic dvojice fluffy majstora :queen:
Stain, lijepo si 'uhvatio' Jacka.. no, krasno... ajmo sad malo o tome pričati lol | |
|
| |
mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split čet 09 lip 2011, 16:29 | |
| ahhaha zakon mi je ovaj tvoj kofer na motoru da hvar je prekrasan pogotovo stara cesta do hvara a da ne pričam put kroz 1 km dug tunel jednosmjernom trakom, bez rasvjere i ventilacije, samo točka na kraju puta nešto ne opisivo. ja imam kuču na hvaru i tko god dođe kada sam ja tamo je dobro došao koliko ja znam na hvaru postoji Mk sun riders ili tako nešto, oni su organizirali susrete svake godine i to je bilo jeb.... neznam dali se i dalje održavaju ali svake godine je ludnica. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fluffy butt ride Zagreb - Split | |
| |
|
| |
| Fluffy butt ride Zagreb - Split | |
|