|
|
| trebam savjet | |
|
+13Hedo Laci-luc rocky 61 mbani83 Zlac Bosqeto Safet(y) jebiki nyll Free Spirit Zmija swileni baso 17 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
goga 35 girl
Broj postova : 37 Godina imam : 48 Prebivalište : centar Vozim : virago 125 Na forumu od : 10.01.2011
| Naslov: Re: trebam savjet pon 28 vel 2011, 09:42 | |
| | |
| | | goga 35 girl
Broj postova : 37 Godina imam : 48 Prebivalište : centar Vozim : virago 125 Na forumu od : 10.01.2011
| Naslov: Re: trebam savjet pon 28 vel 2011, 09:48 | |
| - baso je napisao/la:
- a joj nije dosta sto mi je u dubrovniku nikakav izbor motora jos sad i nato moram gledat ovo postaje mala ..bada
OK IMAM 1.86 KOJI MI MOTOR DO 250 CCM PREPORUCUJETE cruiser je 1 imali drugih ako te zanima moja frendica prodaje svoj super shadow 250 ,mislim da je 2008 god ,ima pređenih 18 000 km , sad kupuje ducatia monstera 600 i ovo prodaje ( kupuje njen dečko , a kratak je za lovu pa ...) motor opće možeš preuzeti u ovlaštenom servisu ( ili onaj ko ga kupi ) tako da nije priča ono : ulje je promjenjeno ,servis napravljen itd cijena 15000 kn ,još je registriran do 6 mj , a i oko registracije je moguć dogovor..... ak te zanima -- PM | |
| | | baso cro chopper forum
Broj postova : 9 Godina imam : 42 Prebivalište : dubeovnik Vozim : stalker za sad Na forumu od : 23.02.2011
| Naslov: Re: trebam savjet čet 03 oľu 2011, 13:36 | |
| zna li itko postoji li vise keeway hrvatska jer nemogu nikako stupiti u kontakt s njima | |
| | | renato.kupresak man
Broj postova : 94 Godina imam : 37 Prebivalište : Slavonski Brod Vozim : yamaha Dragstar Na forumu od : 30.04.2010
| Naslov: Re: trebam savjet čet 03 oľu 2011, 14:34 | |
| svako ima nekakvo svoje mišljenje koje je iznjeo,a ja imam iskustvo s kinezom točnije ZONGSHEN 125 ccm kojeg sam vozio 3 godine. svaki dan sam bio na njemu i čuda mu radio, od paljenja gume do pucanja.... sve što nije za pohvalu, a motor i sada preko zime upali bez problema. nije mjerodavno jel on kinez ili bosanac ili švabo. recimo ZONGSHEN 125 ccm ima mašinu od honde dok neznam koje su mašine u ostalim modelima. danas kupiš mercedesa i sutra mu točak odpadne zavisi i kakve si sreće
| |
| | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: trebam savjet čet 03 oľu 2011, 15:55 | |
| - renato.kupresak je napisao/la:
- svako ima nekakvo svoje mišljenje koje je iznjeo,a ja imam iskustvo s kinezom točnije ZONGSHEN 125 ccm kojeg sam vozio 3 godine.
svaki dan sam bio na njemu i čuda mu radio, od paljenja gume do pucanja.... sve što nije za pohvalu, a motor i sada preko zime upali bez problema. nije mjerodavno jel on kinez ili bosanac ili švabo. recimo ZONGSHEN 125 ccm ima mašinu od honde dok neznam koje su mašine u ostalim modelima. danas kupiš mercedesa i sutra mu točak odpadne zavisi i kakve si sreće
Napokon netko bez predrasuda,veoma pametno razmišljanje mladi prijatelju. Ja nisam čuo niti za jedan model motocikla ' plave krvi ' do 250 ccm da se može sa sigurnošću reči da je bolji ili kvalitetniji od bilo kojeg kineskog modela istih perfomansi. Problem kineske moto industrije i jeste u tome što proizvodi motocikle do 350 ccm,zašto je to tako ja ne znam ali kada bi se upustili u trku sa jačim modelima mislim da bi mnoge poznate marke i te kako zaboljela glava. | |
| | | nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: trebam savjet sub 05 oľu 2011, 08:55 | |
| - renato.kupresak je napisao/la:
- recimo ZONGSHEN 125 ccm ima mašinu od honde dok neznam koje su mašine u ostalim modelima.
ZS mašina je klon Honde CG 125, koja je u biti ista ko i u CB osim glave... CG je OHV a CB OHC. ja nisam puco ni palio gume, al nisam ga baš ni pazio...ipak evo ga polako na 16 tisuća km u manje od 2 godine, bez kvarova. mašina je ok, plus šta je gore org. Keihin, a i Showa i sl.. al je mali i plastičan a "krom" mu ode vrlo brzo ako nisi garažiran - renato.kupresak je napisao/la:
- dok neznam koje su mašine u ostalim modelima.
kineze (tj ono što kopiraju) je lako identificirati, samo zapiši i proguglaj prvih 7 slova i brojeva serijskog broja sa mašine | |
| | | baso cro chopper forum
Broj postova : 9 Godina imam : 42 Prebivalište : dubeovnik Vozim : stalker za sad Na forumu od : 23.02.2011
| Naslov: Re: trebam savjet pon 07 oľu 2011, 09:36 | |
| - baso je napisao/la:
- zna li itko postoji li vise keeway hrvatska jer nemogu nikako stupiti u kontakt s njima
| |
| | | Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: trebam savjet pon 07 oľu 2011, 11:18 | |
| Pa jesi probao zvat u Zg?
http://www.keeway.hr/kontakt.htm
ja sam ih kontaktirao i na telefon i na mail... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: trebam savjet | |
| |
| | | | trebam savjet | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|