| NSU Pretis u Bobber | |
|
+15Bosqeto magna Felix Acyd Quirin nyll klesoo k@n Oyeyeye pinky cro.chopper rocky 61 maxart Rocker-C chopperman 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
chopperman man
Broj postova : 122 Godina imam : 36 Prebivalište : Vukovar (okolica) Vozim : Suzuki GS 750 E, Honda CBX 750 F,Suzuki GSXR 750 Na forumu od : 11.11.2010
| Naslov: Re: NSU Pretis u Bobber uto 07 pro 2010, 20:52 | |
| Evo uspjesno .koshchall. Na slici se vidi zapoceto nije puno ali vazno je da sam poceo bar nesto da nije vise sve na rijecima Slika nije bas dobra ali bit ce vise slika kad nastavim sa radom | |
|
| |
redneck man
Broj postova : 68 Godina imam : 44 Prebivalište : uz fleksu, ne predaleko od aparata za varenje Vozim : HD FXDWG Na forumu od : 02.03.2009
| Naslov: Re: NSU Pretis u Bobber sri 08 pro 2010, 07:47 | |
| dobro zapoceto. super ideja. pripazi na zadnji kraj jer u ovoj opciji amortizera mozda ce mu max kretnja bit dugacka pa ako blatobran nece "hodat" s kotacom mozda ce kotac nabijat u blatobran...samo misao... | |
|
| |
chopperman man
Broj postova : 122 Godina imam : 36 Prebivalište : Vukovar (okolica) Vozim : Suzuki GS 750 E, Honda CBX 750 F,Suzuki GSXR 750 Na forumu od : 11.11.2010
| Naslov: Re: NSU Pretis u Bobber pet 31 pro 2010, 19:15 | |
| Evo i ja rijesio da se malo javim sa svojom preradom Nakon jako puno zezenja oko izrade rama sa kojom sam blago receno poludio pri samom kraju sjetih se jedne jako bitne stvari koju svaka budala primjeti prava SITNICA!!! Ja sam zaboravio da kad zavrsim motor nemogu ga registrirat jer moja rama nema papire kad je napravljena Ali posto ja tako lako ne odustajem dosao sam na novu ideju nabavit ramu od Jawe 350 sa papirima jako dugo trazio ali nista dok nisam naletio na ramu od MZ-a 250 sa papirima ( za 20 eura) Nije bas kao Jawina al bude posluzila i tako radovi krecu dalje al ispocetka sa nekakvim izmjenama od prvobitne ideje Evo par slika kako je to islo i do kud se stiglo Zadnja vilica od MZ-a izged normalne vilice (Powered by frubar.net) Pa pocetak produzivanja (Powered by frubar.net) I na kraju varenje (Powered by frubar.net) Zatim dolazi dio rame gdje je centralna cijev spustena i ubacen polu krug radi rezervoara (Powered by frubar.net) Spojena rama sa vilicom (Powered by frubar.net) Izrada gornjeg djela zadnjeg kraja odlucio sam da ram bude Hard tail (Powered by frubar.net) Na kraju sve spojeno izgeda ovako (Powered by frubar.net) Jos jedna za kraj masina primaknuta rami da se vidi kako ce lec gore (Powered by frubar.net) Na red dolaze nosaci masine i izlacenje zadnjeg lancanika prema van radi sirine zadnje gume | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: NSU Pretis u Bobber sub 01 sij 2011, 03:22 | |
| Fino i temeljito....'ajmo dalje. | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| |
| |
maratonac man
Broj postova : 55 Godina imam : 62 Prebivalište : slo Vozim : yamaha fjr Na forumu od : 30.11.2010
| Naslov: Re: NSU Pretis u Bobber sub 01 sij 2011, 14:05 | |
| | |
|
| |
chopperman man
| Naslov: Re: NSU Pretis u Bobber sub 01 sij 2011, 18:48 | |
| | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| |
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: NSU Pretis u Bobber sub 01 sij 2011, 23:45 | |
| Od čega je ape ?Dali od nekog motora ili je tek napravljen? Strašno mi se sviđa oblik. | |
|
| |
chopperman man
| Naslov: Re: NSU Pretis u Bobber ned 02 sij 2011, 10:48 | |
| Ape je od malog Hondinog motokultivatora samo sam ga ja malo premotao da meni štima raširio i zakrenuo ručke da pašu za motor
Mislim da se uklopio nije prevelik kao ni cijeli motor a kad se sjedne na mjesto gdje će doć sjedalo ruke su visoko (ne previsoko) baš kako treba bit bar ja tako mislim | |
|
| |
tanjga72 cro chopper forum
Broj postova : 2 Godina imam : 52 Prebivalište : Kraljevo,Srbija Vozim : NSU Na forumu od : 21.05.2011
| Naslov: Nsu Pretis 175 sub 21 svi 2011, 15:58 | |
| Pozdrav svima,ja sam novi clan a od skoro sam poceo da se bavim i restauracijom motora koji sam kupio tako da pisem i slikam svaki korak tako da kome treba i ko ulazi u ovaj sumanuti posao(xa,xa)moze da me kontaktira preko e-maila( tanjga72@gmail.com)i ja cu mu poslati sve sto imam od slika a takodje sam se i snasao za komplet uputstvo na domacem jeziku.To je NSU pretis 175 OSB iz 1963god,sad cu da postavim neku sliku kakav je bio a kakav je sad....Radim ga celog mada je bio u voznom stanju,registrovan...bla,bla...Slika govori vise od reci.Pozz svima.[img][/img]...E,probao sam da ubacim slike ali me nesto nece...Koga zanima neka mi posalje poruku na email i saljem slike...Pozz. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: NSU Pretis u Bobber | |
| |
|
| |
| NSU Pretis u Bobber | |
|