|
|
| Ulje (fluid) za kočnice | |
|
+9buba jebiki magna Felix zanotti palomas Acyd dragger asy 13 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Ulje (fluid) za kočnice pet 27 kol 2010, 00:25 | |
| - dragger je napisao/la:
- asy je napisao/la:
- Eto, za vašu informaciju, ovlašteni servis za kawasaki u VN-ove stavlja DOT 5,1 tekućinu...
Ako u manualu piše DOT 4 nema potrebe za DOT 5.1. Dosta stvari naši ovlašteni rade mimo manuala, pogrešno.
Nije pogresno naliti dot 5.1, nije pogresno cak ni nadoliti 5.1 u 4, ali je doista nepotrebno. Vec smo razglabali o sintetickim uljima, benzinu i sl, pa eto dosli smo i do kocionih tekucina. Da ovlasteni serviseri rade ciste idiotizme i teske gluposti, neka ti kaze to sto je (slobodno mogu reci...hm, ipak necu) razrijedio Motulov Factory Line antifriz | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ulje (fluid) za kočnice sri 22 ruj 2010, 20:40 | |
| Savjetujem vam svima da prominite fluid nakon 2 godine, ja bi moga i prije drugi put... Kad sam vidija koliko je tamno bilo staro ulje i koliko je crnila izašlo iz klišta kočnica nakon samo 2 godine, prominija sam stav.. Dovoljno mi je bilo 35 kuna i 2,5 dl fluida za prednju i zadnju kočnicu.... | |
| | | | Ulje (fluid) za kočnice | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|