Početna stranicaPretraľnike da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) 610RegistracijaLogin

e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))

Go down 
+7
Vilko
dragger
rocky 61
Kamikaza
Vladek
swileni
skviki
11 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
skviki
man
man

Broj postova : 11
Godina imam : 48
Prebivalište : sl brod
Vozim : -
Na forumu od : 13.08.2010

e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Empty
PostajNaslov: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimesub 14 kol 2010, 16:53

e ovako
ovo mi je prvi coper/cruzer i normalno ubio se od citanja .)))
imam dvje opcije 250cc i 650cc

e sad znam da je tu na forumu bilo xx puta koji od ovih onih ali meni jos nist nije sjelo jer
citajuci i razmisljajuci sto ja zelim nije dost tog odgovoreno
pa sljedi pitanje

kao prvi motorcic dali je bolje 250cc il 650
(ono da se nehebem kasnije kao sto svi kazu prerast ces ga za 1-2god )

ako 250cc koji (glava me zaboli vise od citanja ovi kinez ovi koreanac ovi afrikanac Smile( )

ako 650 (meni zanimljivije Smile )
koji
koliko sam citao po forumima sve se vrti oko

yamaha 650/950 custom
Hyosung GV650 Avitar
Honda Shadow 750
suzuki m/c 800
aj da tu da dodam kawasaki vn 800/900 iako je druga klasa
mozd i hd sporster 883 (iako sam citao da je on jakoo osjetljiv na neravnu cestu al ? )

sta zelim od motora
udobnost sjedenja na duge pruge
kvalitetu motora(i ostale mehanike elektrike)
da neskace ko kengur na neravnoj cesti
da je u zavoju stabilan
u kocenju da se neljepim na aute (mislim da je bilo rjeci o neugodnom propadanju motora to normalno niko nezeli )
i da je ljep Smile (ono koji nije al ajd Smile )

da ima servis u okolici sl broda je isto dobro za imati Smile)

[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

Broj postova : 2540
Godina imam : 34
Prebivalište : 53nja
Vozim : Suzuki sv650s
Na forumu od : 13.06.2009

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimesub 14 kol 2010, 18:08

mislim da tebi treba Yamaha Virago 535 dobar ,to ti je nekako izmedu,ajmo rec Very Happy ...a jako dobar motor
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimesub 14 kol 2010, 19:26

swileni je napisao/la:
mislim da tebi treba Yamaha Virago 535 dobar ,to ti je nekako izmedu,ajmo rec Very Happy ...a jako dobar motor

dobar Slažem se!
[Vrh] Go down
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

Broj postova : 1798
Godina imam : 66
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha Virago XV535
Na forumu od : 29.12.2007

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimened 15 kol 2010, 00:21

Potpisujem!
[Vrh] Go down
http://www.voc-zagreb.hr/
skviki
man
man

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimened 15 kol 2010, 05:35

oki hvala na savjetima ali
gdje ima za uzeti novi virago ?

mali dodatak ja bi uzimao novi , jer kao s curama uvjek je sladje mladje Smile)))

[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimened 15 kol 2010, 06:31

Prije no što išta kupiš probaj odvoziti par motora pa vidi što ti najbolje leži,svi su motori dobri , ali ako je dobar meni ne mora značit da će i tebi pasat.
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimened 15 kol 2010, 09:27

skviki je napisao/la:
oki hvala na savjetima ali
gdje ima za uzeti novi virago ?

mali dodatak ja bi uzimao novi , jer kao s curama uvjek je sladje mladje Smile)))

Virago 535 se proizvodio do 2003 god. Zašto ne pogledaš koji polovni. Dobiješ povoljnije motor i još ti ostaje novaca da ga središ ili jednostavno uzmeš manji kredit.
Ja sam odustao od novog (jer bi morao imati kredu) i za keš koji sam imao uzeo polovni motor. Nisam požalio.
Mislim da se više ni Dragstar 650 ne proizvodi (možda ima još koji na lageru u prodaji).
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimened 15 kol 2010, 09:53

.....a koliko para si spreman istresti Question
[Vrh] Go down
skviki
man
man

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimened 15 kol 2010, 10:13

para ?
pa u tom rangu sto kostaju ovi gore 60tak tisuca kuna +/-
imam 30tak keš ostalo bi neki kredit tak da je lova "recimo" tu oko te cjene koliko ovi nabrojani dodju

i znam da je nekad bolje polovan al nekako mi uvjek lakse "sprijateljiti" , zavoliti nove stvari nego polovne Smile

[Vrh] Go down
Vilko
cro chopper forum
cro chopper forum
Vilko

Broj postova : 2333
Godina imam : 51
Prebivalište : Podvinje
Vozim : Yamaha Dragstar 650,1100, XJR 1300,Night Rod spec.
Na forumu od : 08.10.2008

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimened 15 kol 2010, 14:29

Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimened 15 kol 2010, 15:05

......mislim da bi tvoje zahtjeve ispunila dragica 650, možda se nađe još koja nova....ili čak da dodaš koju kunu i ubodeš 1100, ona se sigurno da naći, ali tu ti je rega ludilo. To je stara škola.

Šedovka, sorry, nije po mom ukusu.

To je što se tiće novih, mada se u ovo recesijsko vrijeme da naći i odlićan polovni motor za pristojne pare. Na tebi je da odlučiš.

btw u iskustvo ne bih ulazio.

Sretno.............
[Vrh] Go down
skviki
man
man

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimened 15 kol 2010, 15:13

ma razumijem sto se tice tog polovnog
ali prvi mi je , pa mi vazna garancija ,plus neznanje sto je tu dobro sta nevalja
ovako novi iako je skuplji ima garanciju
i u neku ruku sam siguran sto se tice zajeba s moje strane

budem pokusao pronaci tu oko mene trgovinu s yamahama (trenutno u poljskoj)
pa barem sjesti u nju .
probao sam neki honda magna (tnx ispravak) mislim da se zvao i pretpostavljam strah plus kamenje na putu oko trgovine mi reklo neee Smile(( skakutao je kao da plovim atlantikom
dali to tako mora biti ??

tako da vidis da trentno ovisim o vasim savjetima jer ako ja budem "testirao" huh

Zadnja promjena: skviki; ned 15 kol 2010, 20:20; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
jebiki
cro chopper forum
cro chopper forum
jebiki

Broj postova : 1627
Godina imam : 44
Prebivalište : kaštel sućurac
Vozim : Suzuki Volusia
Na forumu od : 22.04.2008

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimened 15 kol 2010, 19:20

...novo je novo ali prilika je prilika Wink

Evo npr. jedan oglas s njuškala....http://www.njuskalo.hr/chopperi/kawasaki-vn-800-800-cm3-oglas-1538081

Pregledati motor i ako je sve u redu prolaziš bez kredita dobar

PS .....HONDA Magna.
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimened 15 kol 2010, 19:59

mislim da se Dragstar vise ne proizvodi,ali imas modele 2009,i to na nekoj "akciji"...eo,za primjer;

http://www.motorigrigic.hr/yamaha/
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimened 15 kol 2010, 21:33

skviki je napisao/la:

yamaha 650/950 custom
Hyosung GV650 Avitar
Honda Shadow 750
suzuki m/c 800
aj da tu da dodam kawasaki vn 800/900 iako je druga klasa
mozd i hd sporster 883 (iako sam citao da je on jakoo osjetljiv na neravnu cestu al ? )

Question Question Druga klasa u kojem smislu? Inace, slazem se da ti je bolje ubosti polovnog. Jer recimo, uzmes kredu i skontas da ti bajk uopce ne lezi, a rate idu...
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimened 15 kol 2010, 23:00

Kupiš polovni motor , voziš jedno vrijeme,shvatiš da to nije za tebe , prodaš za istu lovu a možda i nešto zaradiš.
Kupiš novi motor , voziš jedno vrijeme , shvatiš da nije za tebe , prodaš i što misliš koliko si izgubio na njemu ?
Da li ti je sada molo jasnija razlika između novog i polovnog.
Ovo posebno važi za početak kada još ne znaš što zapravo želiš i što ti odgovara.
[Vrh] Go down
calc69
cro chopper forum
cro chopper forum
calc69

Broj postova : 1081
Godina imam : 54
Prebivalište : zagreb, sesvete
Vozim : HONDAshadow VT750
Na forumu od : 09.11.2007

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimepon 16 kol 2010, 09:31

Pošto imaš 34 godine, 60 000 kuna "manevarskog prostora", želiš novo, registracija će
biti u Sl. brodu, moja preporuka Kawasaki VN 900...

Motor nije baš "prva klasa", kao recimo Harley, Ducati ili Bmw ali nije ni "druga klasa"... :hapy2:

Sva četiri japanska asa su skoro podjednaki ...

Kawasakija preporučam zbog uloženo-dobiveno omjera...

Yamaha 650 nema novi i to je model na odlasku, 1100 ti je preveliki i preskupi za prvi motor, ostali modeli dobri ali tebi preskupi...

Suzuki M 8oo ili C800 su tu negdje oko 60.000, više manje, također dobar izbor...

I na kraju Honda , cijenom tu negdje, kvalitetom, imenom ,statusom "za dlaku" ispred
ovih gore, registracijom najpovoljnija 749,99999 ccm Cool ,cijenom najskuplja a dobivenim
najškrtija ali najuglađenija i totalno "njemačka" po svemu...
Najniži sic u klasi, kardan,žbičane felge, Bridgstone gume i dobro držanje cijene polovnih...

A ovim redosljedom ja nekako i doživljavam ova četiri japanska proizvođača...

Novi mali motor ja ne bih preporučio ali polovni može, dok se ne nađeš kaj ti treba i odradiš padanje i grebanje...

Ali onda uzmi nekaj totalno jeftino pa ćeš kasnije vidjeti razliku kad kreneš na bolje...

E da, još i ovo, u ovoj klasi nema "udobnosti" na dugim prugama, to te izgled i status
ovakvih motor zavarava, pogotovo ako si visok...

Za udobnost trosatne vožnje biraj enduro ili sport touring motore ali onda ti treba barem
10.000 eura u startu... bok

[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimepon 16 kol 2010, 09:47

calc69 je napisao/la:

E da, još i ovo, u ovoj klasi nema "udobnosti" na dugim prugama, to te izgled i status
ovakvih motor zavarava, pogotovo ako si visok...

Za udobnost trosatne vožnje biraj enduro ili sport touring motore ali onda ti treba barem
10.000 eura u startu... bok

BULL SHIT

sa svojom hondom napravim 900 km u jednom danu i nisam nimalo umoran. prevaljujem sve udaljenosti po hrvatskoj bez stajanja (osim doljevanje goriva). kao uvjek, bitne su postavke. calc nije uložio u udobnost pa je ne može ni dobiti. ja sam uložio i imam je
[Vrh] Go down
skviki
man
man

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimepon 16 kol 2010, 11:25

dal mozes objasniti "ulozio u udobnost" ?

to si stavio novi sic ? oni vrag za ledja ?
e i kakvi su choperi/cruzeri po neravnom (tj nase okolne ceste)
jel normalno da skacu ?
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimepon 16 kol 2010, 11:54

skviki je napisao/la:
dal mozes objasniti "ulozio u udobnost" ?

to si stavio novi sic ? oni vrag za ledja ?
e i kakvi su choperi/cruzeri po neravnom (tj nase okolne ceste)
jel normalno da skacu ?

hehe,taj vrag za leda ti se zove sissy bar Very Happy dobar ,i odlicna je stvar,naravno,ako ju imas iza sebe Very Happy ...naravno da su udobni,tj,kako koji,vecina je,zato bi trebao probat neke pa se odlucit...pojasni malo ovo "skacu" Shocked ...
[Vrh] Go down
skviki
man
man

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimepon 16 kol 2010, 12:17

skacu --
pa kad idem skakuta kao da imam konjica ispod sebe ne motor 200kg tezak
ja mislio post je cruzer da amortizira
[Vrh] Go down
swileni
cro chopper forum
cro chopper forum
swileni

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimepon 16 kol 2010, 12:28

skviki je napisao/la:
skacu --
pa kad idem skakuta kao da imam konjica ispod sebe ne motor 200kg tezak
ja mislio post je cruzer da amortizira

hmmm,pa nebi smio skakutat scratch ...ja bar na svom ne osjecam nikakvo skakutanje
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimepon 16 kol 2010, 12:59

ne taj vrag iza leđa nije sisy nego driver`s back rest ilitiga vozački naslon. osim toga sam satvio mustangov sic, nogare na crash bar (highway pegs) šlape (floorboards) te visoki volan (ape hanger) te pod obavezno vizir
[Vrh] Go down
calc69
cro chopper forum
cro chopper forum
calc69

Broj postova : 1081
Godina imam : 54
Prebivalište : zagreb, sesvete
Vozim : HONDAshadow VT750
Na forumu od : 09.11.2007

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimepon 16 kol 2010, 18:12

Evo Skviki, kupi onda Magninu Hondu dok je još uvijek na prodaju...

A mislim da je taj motor i pobjednik natjecanja za najljepši motor Dalmatine III... dancingbanana dobar3
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitimepon 16 kol 2010, 20:34

Svaki NOVI motor mora malo da bude 'tvrd' dok amortizeri ne 'odrade' svoje,i ono najvažnije svaki amortizer se štela na različitu mekoću kako ti odgovara . Moj motor je bio tvrd ko' klada kad sam ga kupio , naštelam ga na najmekše i sad plovi kao lađa. roker
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))   e da ija pocnem polako, 9 mjesec je  blizu .)) Icon_minitime

[Vrh] Go down

e da ija pocnem polako, 9 mjesec je blizu .))
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» "Pansion Palme", Drvenik-ponuda za bikere,popust (9 mjesec)
» Moj Dragstar