|
|
| "Pansion Palme", Drvenik-ponuda za bikere,popust (9 mjesec) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: "Pansion Palme", Drvenik-ponuda za bikere,popust (9 mjesec) sri 03 kol 2011, 15:31 | |
| Dobio sam ponudu na mail,,,,,,, pa ako netko želi ?????? Bio sam u Drveniku i samo riječi pohvale,prekrasno mjesto i plaža.... ______________________ ______ __
Dobrodošli u "Pansion Palme", Vaše mjesto za uživanje na suncu i prekrasnom vremenu Jadranske obale. Pansion je smješten na najtoplijem i najljepšem dijelu Makarske rivijere, u starom ribarskom mjestu Drvenik, s pogledom na luku, šljunkovitu plažu i veliki dio obale. Pogodan smještaj Pansiona, samo 50 metara od mora u srcu mjesta, omogućuje Vam istovremeno uživanje u vlastitoj intimnosti i dobrom izboru kafića, restorana te trgovina od kojih se jedna nalazi nasuprot Pansionu. Dvokrevetni i čeverokrevetni, ukusno uređeni apartmani omogućuju smještaj od 3 do 5 osoba. Svaki apartman posjeduje 1 ili 2 odvojene dvokrevetne sobe, dnevni boravak s mogućim dodatnim ležajem, kuhinju i kupaonicu.
Od 01/09/2011 nudimo smještaj za sve koji vole motore, toplo sunce i more po cijeni od 75,00 kn/noćenje.
Info: www.pansion-palme.com e-mail: info@pansion-palme.com | |
| | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: "Pansion Palme", Drvenik-ponuda za bikere,popust (9 mjesec) sri 03 kol 2011, 17:32 | |
| ''veliki ljubitelj bajkera'' al' tek od Rujna.....a gdje je Kolovoz,Srpanj ne hvala. | |
| | | Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: "Pansion Palme", Drvenik-ponuda za bikere,popust (9 mjesec) | |
| |
| | | | "Pansion Palme", Drvenik-ponuda za bikere,popust (9 mjesec) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|