|
|
| prigusivaci za auspuh | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: prigusivaci za auspuh ned 28 oľu 2010, 10:01 | |
| Frend me zamolio da pitam gdje bi se mogli nabaviti prigusivaci za auspuh... kolko znam postoje vec gotovi za kupiti, koji se prakticki pricvrste na izlaz auspuha... i mogu se dati raditi " po mjeri " preporucio sam mu da se obrati Akrapovicu... imate li neke ideje... radi se o Hondi Shadow vt 600... auspuhe treba stisati kako bi zadovoljavali EU norme... hvala | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh ned 28 oľu 2010, 10:08 | |
| - Jack je napisao/la:
- Frend me zamolio da pitam gdje bi se mogli nabaviti prigusivaci za auspuh...
kolko znam postoje vec gotovi za kupiti, koji se prakticki pricvrste na izlaz auspuha... i mogu se dati raditi " po mjeri "
preporucio sam mu da se obrati Akrapovicu...
imate li neke ideje...
radi se o Hondi Shadow vt 600... auspuhe treba stisati kako bi zadovoljavali EU norme...
hvala Prvo, o kakvim se topovima radi, marka, a i slika bi bila poželjna. Ako se radi o otvorenim auspusima, većina renomiranih marki već ima u gami proizvoda i db killere. Ako ne, svaki imalo iskusniji (home made) proizvođać to može brzo i efikasno napraviti. btw koliko mi je poznato, akrap se s tim neće zezati, tim više što (koliko mi je poznato) za shadowku ne radi topove. | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh ned 28 oľu 2010, 11:08 | |
| osim gore narecenog, Shakal na Novoj cesti ili Kucelj u Stubakima sigurno imaju rjesenje njegovog problema. Akrap sigurno nece nista raditi. To ti je k'o da bi isao napraviti narudzbu u "ĐĐ" - tvornicu tenkova, lokomotiva i zlicica za kavu... | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh ned 28 oľu 2010, 14:48 | |
| - dragger je napisao/la:
Prvo, o kakvim se topovima radi, marka, a i slika bi bila poželjna. Ako se radi o otvorenim auspusima, većina renomiranih marki već ima u gami proizvoda i db killere.
Ako ne, svaki imalo iskusniji (home made) proizvođać to može brzo i efikasno napraviti.
btw koliko mi je poznato, akrap se s tim neće zezati, tim više što (koliko mi je poznato) za shadowku ne radi topove. 2 dragger i klesoo hvala vam stvarno ne znam o kakvim se auspusima radi... odnosno, vidio sam ih, ali ne znam tko ih je radio... predlozio sam mu Kucelja... ali nekako nije zatrzao... reci u mu i za Shakala... jos jednom hvala... | |
| | | duba man
Broj postova : 203 Godina imam : 45 Prebivalište : zg istok Vozim : yamaha virago 535 Na forumu od : 22.12.2008
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh pet 30 tra 2010, 18:54 | |
| ..ja sam složio prošle godine kod lastovčića ,al morat ću opet jer su još uvujek preglasni.. | |
| | | Matovilka girl
Broj postova : 188 Godina imam : 45 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki VN 800 (2006.) Na forumu od : 09.10.2010
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh ned 06 vel 2011, 00:46 | |
| A ako se radi o originalnim auspusima (probijeni naravno) onda se prigušivači mogu kupiti u ovlaštenim servisima ili dućanima? | |
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh ned 06 vel 2011, 08:38 | |
| - Matovilka je napisao/la:
- A ako se radi o originalnim auspusima (probijeni naravno) onda se prigušivači mogu kupiti u ovlaštenim servisima ili dućanima?
.......mislim da nisi u pravu, rijetko koji oriđiđi imaju mogućnost skini/stavi prigušivača. Zato se dosta njih opredjeljuje za kupovinu topova a ne bušenje originala, original kad probušiš, možeš na njega zaboravit. Jedino što možeš zkrpati prvu pregradu, unutrašnjost | |
| | | Zlac cro chopper forum
Broj postova : 3127 Godina imam : 44 Prebivalište : Zaprešić Vozim : Suzuki M 1800 R Na forumu od : 08.11.2010
| | | | Matovilka girl
Broj postova : 188 Godina imam : 45 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki VN 800 (2006.) Na forumu od : 09.10.2010
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh ned 06 vel 2011, 11:14 | |
| očito sam se krivo izrazila ja ih ne bi krpala nego mi treba kad idem u EU radi decibela mislila sam neke prijenosne tipa ako me policija zaustavi da ih mogu staviti ne da moram motor ostaviti na cesti mislim je li to moguće? | |
| | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh ned 06 vel 2011, 13:19 | |
| | |
| | | Matovilka girl
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh ned 06 vel 2011, 13:27 | |
| dakle ne postoje gotova rješenja? | |
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh ned 06 vel 2011, 19:26 | |
| Motovilka; postoje originalni auspusi, home made i atermarket.
1: originalni ispunjavaju zakonske odredbe buke (db/okr na pločici VIN broja). Ako ih bušić, pilaš, modificiraš.....nemaju svoju svrhu po pitanju db i jeko teško i nikako se može kvalitetno riješiti ugradnja odgovarajučeg killera. U stvari može, ali koliko je zdravo za mašinu......nebi o tome. 2: home made auspusi se rade otvoreni ili poluotvoreni, nijedni ne ispunjavaju zakonske odredbe, ali vam majstor može napraviti killere za brzu ugradnju, o performansama topova i killera nebi...... 3: afetmarket auspusi tj. auspusi renomiranih tvrtki su provjereni proizvodi, testirani za svaki model ponaosob, ima ih otvorenih i poluotvorenih (kao i home made). Za iste imaš kupiti predviđene killere (minut posla po auspuhu) i provjereni su. Također postoje tvrtke koje se bave izradom killera skoro za sve poznatije modele auspuha. Sve to može i dobar majstor napraviti.
Je`l sad dobro ili triba još????????????? | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh ned 06 vel 2011, 20:27 | |
| iman ih ja nekoliko viska | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh ned 06 vel 2011, 22:38 | |
| Ovisno o colazi topova, mozda bi mu pasali prigusivaci od Smartpartz-a
http://www.smartpartz.com/
Posto imaju veliki izbor, sigurno bi se naslo nesto. |
| | | Matovilka girl
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh pon 07 vel 2011, 11:01 | |
| tnx svima izgleda da sam našla nekog lika koji će mi napraviti čisto zlu ne trebalo radi murije... dragger tnx moji su pod 1. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: prigusivaci za auspuh | |
| |
| | | | prigusivaci za auspuh | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|