|
|
| Cobra auspuh | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Cobra auspuh ned 13 tra 2008, 23:15 | |
| Zanima me dal ima neko cobra auspuhe i kakvo misljenje imate o njima, jer bi ih stavio na svoju masinu | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Cobra auspuh pon 14 tra 2008, 00:23 | |
| Imam ih ja na 535-ici i zadovoljan sam njima, jedino što sam prve godine imao malo problema na tehničkom. | |
| | | Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Cobra auspuh pon 14 tra 2008, 15:44 | |
| - Kamikaza je napisao/la:
- Imam ih ja na 535-ici i zadovoljan sam njima, jedino što sam prve godine imao malo problema na tehničkom.
sta zbog zvuka ili? | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Cobra auspuh pon 14 tra 2008, 16:57 | |
| - nereo85 je napisao/la:
- Kamikaza je napisao/la:
- Imam ih ja na 535-ici i zadovoljan sam njima, jedino što sam prve godine imao malo problema na tehničkom.
sta zbog zvuka ili? Ne, zbog izgleda. Ekipa na tehničkom je bila toliko ljubomorna na ljepotu Kaminikazinih auspuha da ga jednostavno skoro nisu pustili da prođe! Nemojte se ljutiti,ali nisam mogao odoljeti! A sad ozbiljno: Radi se o tome da auspuh mora zadovoljavati određene norme zbog propisa o zagađenosti bukom. Tj. ne smije biti glasniji o nekog broja (neznam koliko točno) decibela. Ali to i nije neki problem jer se većina aftermarket auspuha (ili samo topova) namontira i to vrlo jednostavno, pa kad ideš na tehnički staviš orginal gore i poslije vratiš otvorene. Otvoreni top nije toliko problem kod nas, ali kad ideš van HR u Europsku Uniju policija već na granici zna biti dosta rigorozna. Ja sam bez problema ušao u Sloveniju s otvorenim auspuhom, ali sam čuo da su neke cimali. | |
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Cobra auspuh pon 14 tra 2008, 18:11 | |
| Eto, sve ti je čovjek objasnio...! | |
| Naslov: Re: Cobra auspuh pon 14 tra 2008, 20:09 | |
| - Vladek je napisao/la:
- nereo85 je napisao/la:
sta zbog zvuka ili? Ne, zbog izgleda. Ekipa na tehničkom je bila toliko ljubomorna na ljepotu Kaminikazinih auspuha da ga jednostavno skoro nisu pustili da prođe! Nemojte se ljutiti,ali nisam mogao odoljeti!
A sad ozbiljno: Radi se o tome da auspuh mora zadovoljavati određene norme zbog propisa o zagađenosti bukom. Tj. ne smije biti glasniji o nekog broja (neznam koliko točno) decibela. Ali to i nije neki problem jer se većina aftermarket auspuha (ili samo topova) namontira i to vrlo jednostavno, pa kad ideš na tehnički staviš orginal gore i poslije vratiš otvorene. Otvoreni top nije toliko problem kod nas, ali kad ideš van HR u Europsku Uniju policija već na granici zna biti dosta rigorozna.
Ja sam bez problema ušao u Sloveniju s otvorenim auspuhom, ali sam čuo da su neke cimali. E hvala, hvala | |
| Naslov: Re: Cobra auspuh uto 15 tra 2008, 21:15 | |
ako mogu znati, kolko si dao za svoje i di si ih narucio | |
| | | calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Cobra auspuh uto 15 tra 2008, 22:23 | |
...A DRUGE DVIJE SA SLUHOM... ...KAJ,DVE PILE...A-HA DVE PIVE... ...PA KAJ ŠAPČEŠ,GOVORI TAK DA TE ČUJEM... | |
| | | zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Cobra auspuh uto 15 tra 2008, 22:54 | |
- Zanima me dal ima neko cobra auspuhe i kakvo misljenje imate o njima, jer bi ih stavio na svoju masinu
Ja sam ih mislio staviti ali su dimenziom maleni za naš motor tako da sam napravio ručni rad ali sam neki dan vidio DOUBLE WALL na dragici i stvarno su mrak a imaš nešto izbora u MOTORMANIE evo ih na 650 | |
| | | rudy man
Broj postova : 157 Godina imam : 61 Prebivalište : Split Vozim : xvs 650 dragstar Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Cobra auspuh uto 15 tra 2008, 23:05 | |
| prva liga , baš mi ovakvi trebaju | |
| Naslov: Re: Cobra auspuh sri 16 tra 2008, 00:22 | |
ako mogu znati, kolko si dao za svoje i di si ih narucio Kupljeni su u Pragu, u Yamahinom dućanu Yamamoto, dok su cjene još bile u DEM-ma. 200DEM | |
| Naslov: Re: Cobra auspuh uto 22 tra 2008, 10:23 | |
| Jel znam barem neko dali ih mogu naruciti tu kod nas ili moram preko, a ako moram preko ako znate neki broj tel. ili nesto Hvala | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Cobra auspuh | |
| |
| | | | Cobra auspuh | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|