|
|
| Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe' | |
|
+12custom rider GIBO56 jebiki Jack freshman magna ivek medo Yzzy calc69 swileni klesoo 16 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe' ned 04 srp 2010, 16:47 | |
| | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe' ned 04 srp 2010, 17:39 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | nikomil1 man
Broj postova : 326 Godina imam : 45 Prebivalište : Skopje Vozim : regal raptor dd50e-2 i dd350e-6 Na forumu od : 18.01.2011
| Naslov: Re: Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe' uto 30 kol 2011, 10:11 | |
| - .koshchall. je napisao/la:
e zdravo druze ... da te malo gnjavim (ako moze) oko ove ideje... dakle... - jel rama od armature (ono betonsko zeljezo) ili neke cevcice??? mozes li mi tocno reci sto je sto? - kako si to fiksirao na motor jel to direktno strafeno na motor ili na one nosace sa distancerima? - jesi li probao da provozas motor bez limarije... koliko to drzi? - koliko bi to bilo tesko? izgleda da smo imali slicnu ideju samo sto ja nemam gde to sam raditi i probati pa cu valjda morati kod nekog majstora da mi issece povari i spremi taj "kavez" moja ideja je... da ne varim lim na sam kavez nego da kavez iskoristim kao korpu gde cu ubaciti limenu (ili bilo kakvu kutiju) dakle sve opterecenje vibracije i sranja primi taj kavez od zeljeza. cevi ili sto god da je (to nadam se reci ces mi ti), a unutra da sasvim komotno voza se neka torba. vec sam se i ja neko vreme igrao u korelu evo i slike https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/3/47738969.jpg/ nadam se da ces mi odgovoriti... pozdrav! nikola. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe' pon 07 svi 2012, 13:05 | |
| da ti odgovorim nakon 9 mjeseci. Ako se več nisi snašao, moja zamisao je bila na konstrukciju presvući deblju kožu. Krajeve zašiti kožnim resicama, staviti bravice i pantove. Stvari i ovako i onako u kožnim bisagama nosim u posebnim najlonskim vrečicama. Kako nisam mogao doći povoljno do debele kože, pokusirao sam sa limom i onda je to manje više otišlo u zaborav (kontejner) Za materijal sam koristio inox šipke 6mm i flah 2x5mm. Vezao sam na ramu na 3 točke - tamo gdje se spaja sisybar i na mjesto gdje se spaja nogara suvozača. Nije vibriralo jače nego inače, konstrukcija je čvrsta onoliko koliko projektirana - ubačeni poprečni nosači. Sa svojih 120kg sam sjedio na njima i sve 5. Mislim da je prvobitni plan sasvim prihvatljiv i izvediv te na sličan način planiram napraviti bisage za kravu, ali o tom po tom... |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe' | |
| |
| | | | Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe' | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|