|
|
| Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe' | |
|
+12custom rider GIBO56 jebiki Jack freshman magna ivek medo Yzzy calc69 swileni klesoo 16 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe' pon 07 svi 2012, 13:05 | |
| da ti odgovorim nakon 9 mjeseci. Ako se več nisi snašao, moja zamisao je bila na konstrukciju presvući deblju kožu. Krajeve zašiti kožnim resicama, staviti bravice i pantove. Stvari i ovako i onako u kožnim bisagama nosim u posebnim najlonskim vrečicama. Kako nisam mogao doći povoljno do debele kože, pokusirao sam sa limom i onda je to manje više otišlo u zaborav (kontejner) Za materijal sam koristio inox šipke 6mm i flah 2x5mm. Vezao sam na ramu na 3 točke - tamo gdje se spaja sisybar i na mjesto gdje se spaja nogara suvozača. Nije vibriralo jače nego inače, konstrukcija je čvrsta onoliko koliko projektirana - ubačeni poprečni nosači. Sa svojih 120kg sam sjedio na njima i sve 5. Mislim da je prvobitni plan sasvim prihvatljiv i izvediv te na sličan način planiram napraviti bisage za kravu, ali o tom po tom... |
| | | | Samoizrada bisaga, torbica & 'gepek torbe' | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|