|
|
| prekidac startera iliti anlasera | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: prekidac startera iliti anlasera sri 24 vel 2010, 21:04 | |
| jucer sam sjeo na motor, nakon nekih mjesecipola... i vozim, i u voznji idem isprobati sve svjetlosno-akusticne efekte... da vidim da sve radi... i pritisnem na cas trubu, i ne svira... krenem opet pritisnuti, i shvatim da sam zabunom pritisnuo prstom desne ruke... na prekidac anlasera :-( nekako mi je uvijek prirodnije da je truba na desnoj ruci... i pomislim kako je prekidac... ili na krivom mjestu... ili bi trebao imati safety cover ( sigurnosni poklopac )... vidio sam u Louise-ovom katalogu takove prekidace za kupiti, no ovaj moj je integralni dio komandi na rucki... da li imate neki prijedlog... recimo... prespojiti strater na drugi prekidac, koji bi imao poklopac... staviti neki improvizirani poklopac... ili malo vise PAZITI hvala | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: prekidac startera iliti anlasera sri 24 vel 2010, 21:10 | |
| taj otpoji i stavi posebni prekidac (k'o na Fici ) ili suti i uzivaj | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: prekidac startera iliti anlasera sri 24 vel 2010, 21:20 | |
| [quote="klesoo" ]taj otpoji i stavi posebni prekidac (k'o na Fici ) ili suti i uzivaj[/quote] taj cu otspojiti, i paliti na kick a na njega u spojiti drugu trubu, da mogu trubit u duotonu | |
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: prekidac startera iliti anlasera sri 24 vel 2010, 21:22 | |
| | |
| | | GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: prekidac startera iliti anlasera čet 25 vel 2010, 00:18 | |
| | |
| | | Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: prekidac startera iliti anlasera čet 25 vel 2010, 00:38 | |
| | |
| Naslov: Re: prekidac startera iliti anlasera čet 25 vel 2010, 01:10 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: prekidac startera iliti anlasera | |
| |
| | | | prekidac startera iliti anlasera | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » kuplung anlasera bendix keeway supershadow 250 » Prekidac bocnog nogara » hello,,, helloo,,, iliti oi ,,oi,,,, » Johnny got his gun iliti Keeway Cruiserr 250
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|