|
|
| Prekidac bocnog nogara | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Bruno60 man
Broj postova : 48 Godina imam : 64 Prebivalište : Samobor Vozim : EN500 Na forumu od : 26.09.2019
| Naslov: Prekidac bocnog nogara sri 09 lis 2019, 19:43 | |
| Ovaj moj minibus je prilicno nizak, i jucer sam na ivicnjaku uspio polomit prekidac. Udarac je bio odozdola i ostetilo mi se aluminijsko kuciste pa je klipic ostao zacvikan unutra. Zanimalo me dali ima kakvo rjesenje ili moram po novi. i evo... Slika je malo mutna, ali poravnao sam koliko je islo a ono malo neravnine koliko je ostalo sam pobrusio da dobim ravnu povrsinu Rupa Zakrpano sa epoksijem Natrag sklopljeno Ove dvije usice su mi pukle kod raskapanja. Tvornicki je sve zalijano sa silikonom i dosta tesko je to bilo raskopat Natrag sklopljeno. Ove dvije puknute usice nisu problem jer je izmedju brtva a jos to sve pokriva silikon. I to je to. Radi mali ko veliki | |
| | | josipp man
Broj postova : 66 Godina imam : 32 Prebivalište : Zagreb Vozim : Zongshen ZS125-30, Qingqi Vista 125, Vulcan 125, Yamaha SR125, nekoliko skutera Na forumu od : 03.06.2016
| Naslov: Re: Prekidac bocnog nogara sri 09 lis 2019, 20:25 | |
| Svaka cast majstore, uvijek sam za popravak ako je moguc nego kupovinu novoga | |
| | | | Prekidac bocnog nogara | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|