|
|
| Ocjena motora | |
|
+8palomas magna buba dragger calc69 jebiki One Night Stand mungos 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: Ocjena motora pon 23 stu 2009, 18:03 | |
| - calc69 je napisao/la:
- ...nemaš Buba, jer ja znam da si mijenjao ležajeve prednje
a za to vrijeme se nisi vozio ,znači najviše 98% ... :lol: vidish ,stvarno, pokushavao sam se sjetit jel shta bilo i skroz sam to zaboravio, makar s obzirom da sve sam radim , ne rachuna se kao ne voznja. Prednost samostalnih servisa je i to shta ih mozesh radit kad nije vrijeme za voznju pa u principu ne gubish nishta | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Ocjena motora pon 23 stu 2009, 20:02 | |
| meni je veći dio godine motor u garaži nesposoban za vožnju jer ja tako želim. mijenjam dijelove ili nadograđujem, iako je sve ispravno. kvar nisam imao ali sam svejedno manje vozio nego neko kome se motor stalno kvario . koliku ocjenu dati | |
| | | calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Ocjena motora pon 23 stu 2009, 20:31 | |
| Za izgled -2 Za marku 5 Za pouzdanost 4+ Za upotrebljivost (nema ocjene, samo za parade) Sad će mi nabit na nos "a kak' sam se ja onda jedini dovezel na CCF ročkas prek Velebita" | |
| | | magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Ocjena motora uto 24 stu 2009, 07:37 | |
| ne na nos ću ti nabiti samo sladoled | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Ocjena motora uto 24 stu 2009, 08:10 | |
| Moja Aquila prošla je već preko 40.000 km, niti jednog trena nije bila u nevoznom stanju, ili u defektu.
Naravno, bilo je održavanja, od izmjene ulja, filtera, svijećica, kuplug sajle, guma, lanca i lančanika, jedno podešavanje ventila, izmjena ulja u prednjim teleskopima... Prilikom skidanja kotača zamjenio sam usput i ležajeve, koje sam već ranije kupio, i čekali su ugradnju. Od pet ležajeva, samo jedan je imao lokera, ali pošto ležajevi nisu skupi, bolje se osjećam kad znam da su novi.
Od dijelova koji se nisu smjeli pokvariti, izgorjela mi je žaruljica za osvjetljenje tablice, i izgubio sam nožicu zadnje kočnice, nakon osmog prolaza po drndavom makadamskom putu. To bi bio i najteži "kvar" na Aquili, jer sam morao improvizirati nekakvu nožicu, dok mi iz Koreje nije stigla originalna.
A ocjene i matematika - ne znam kak se to računa..... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ocjena motora uto 24 stu 2009, 18:57 | |
| - palomas je napisao/la:
- Moja Aquila prošla je već preko 40.000 km, niti jednog trena nije bila u nevoznom stanju, ili u defektu.
Naravno, bilo je održavanja, od izmjene ulja, filtera, svijećica, kuplug sajle, guma, lanca i lančanika, jedno podešavanje ventila, izmjena ulja u prednjim teleskopima... Prilikom skidanja kotača zamjenio sam usput i ležajeve, koje sam već ranije kupio, i čekali su ugradnju. Od pet ležajeva, samo jedan je imao lokera, ali pošto ležajevi nisu skupi, bolje se osjećam kad znam da su novi.
Od dijelova koji se nisu smjeli pokvariti, izgorjela mi je žaruljica za osvjetljenje tablice, i izgubio sam nožicu zadnje kočnice, nakon osmog prolaza po drndavom makadamskom putu. To bi bio i najteži "kvar" na Aquili, jer sam morao improvizirati nekakvu nožicu, dok mi iz Koreje nije stigla originalna.
A ocjene i matematika - ne znam kak se to računa..... Jednostavno frende litra i voda pa dijeliš |
| | | lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Ocjena motora uto 24 stu 2009, 19:10 | |
| ja mislim da ja imam -1 ili -2 ili tak nekaj... hahah | |
| | | rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: Ocjena motora pon 20 pro 2010, 03:03 | |
| Jbga , ovo ispada da je moj ' kinez ' najbolji motor na forumu, od Travnja do Listopada sam ga vozio doslovno svaki dan, na početku sezone sam promjenio ulje i sviječice , a to radim sam i to je posla cirka 20 minuta,tijekom sezone dva puta dotegao pog. lanac oko 30 minuta,prešao 6000 km motor nije niti jednom zatrzao . | |
| | | mbani83 cro chopper forum
Broj postova : 668 Godina imam : 55 Prebivalište : split Vozim : čong-čonga Na forumu od : 28.02.2010
| Naslov: Re: Ocjena motora ned 27 vel 2011, 20:37 | |
| Krmko bez ikakvih problema zavrtio preko 41tkm , dok je zimi u garaži ide lagano sređivanje- izmjena ulja , svjećica , lanca i sl. provjera ventila a ostatak vozi i ne žuga (danas 150 km) dok aqiula650 leži na popravku ... | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Ocjena motora ned 27 vel 2011, 23:33 | |
| moj je pouzdan 109%, ako ne i 110%. Nikada me nije ostavio na cjedilu, pa cak ni zbog suplje gume, (a supljina je bilo....) Najpouzdaniji je paKLEni stroj!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ocjena motora | |
| |
| | | | Ocjena motora | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|