|
|
| Humanitarna akcija - Igor Erak | |
|
+4palomas cro.chopper flanjka Vladek 8 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Humanitarna akcija - Igor Erak sub 14 stu 2009, 00:27 | |
| Kopija teksta objavljenog na forumu motori.hr ( http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,161811.new.html#new ):
Bliži se kraj godine, Igor nam nema kupaonicu, pa ajmo probat svi skupa nekaj napravit i barem malim dijelom olakšat mu trenutnu situaciju. Ideja mi je u glavi već duže vrijeme, kad je došla prilika i uz pomoć dragih ljudi (Flanjka, Vito, cure iz Udruge J.A.D.D. itd...) evo rezultata:
"HUMANITARNI KONCERT ZA IGORA ERAKA"
PETAK 11.12.2009. u 20h
u MMCu STUDIO Vlaška 92 (bivše kino Studio)
Za one koji ne znaju, Igor je dečko koji je pred 7 godina nesretno nastradao prilikom pada s motora, od onda njegova borba ne prestaje... nešto više o njemu možete pročitati u temi koju je pokrenula članica foruma Iwa pred 3 godine http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,27859.0.html
Od bendova koji će vas zabavljat tu večer za sad su svoj dolazak potvrdili Problem Child (dečki - hvala!) (kroz par dana ćemo saznat potvrdu i ostalih, kad saznam stavljam u najavu, prema tome stay in touch)
Isto tako planira se NAGRADNA IGRA - ne moram posebno napominjat da će nagrade biti bogate
ja bih samo zamolila Mistera Foruma GSX1402 da prigodno sudjeluje u izvlačenju - počni mislit na outfit
cijena ulaznice: 40kn isto tako kupnjom ulaznice ulazite u "bubanj" nagradne igre Wink
Večer dobre rock glazbe, gosti iznenađenja, hostese, nagradna igra, alkohol u potocima 1Mr. Green dobra atmosfera i osjećaj da radimo nešto dobro uz mnošto zabave prema tome uvrstite taj datum u svoje kalendare i vidimo se!!! Ples
Ne zaboravite - novci se skupljaju za Igorovu kupaonicu, dobrodošli su bilo kakvi prilozi, ako novaca ostane, bit će Igoru za rehabilitaciju, bitno je da se podružimo i proveselimo! malo više o tome u 24sata: http://www.24sata.hr/news/sina-invalida-majka-mora-kupati-u-stolcu-za-nuzdu/144415/
Sljedeći tjedan krećemo u medijsku promociju i traženje sponzora! Slobodno i sami širite glas, neka se čuje i počuje!! Cool Ja dalje filam informacijama. Za sve upite, ponude, prijedloge, kritike nemojte gnjavit vodstvo foruma, tu vam je moj PP i moj mail zrinka.korzinek@gmail.com icon_wave
Nema predajeeeeee!!
Zadnja promjena: Vladek; ned 12 ruj 2010, 11:24; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | flanjka girl
Broj postova : 17 Godina imam : 51 Prebivalište : Zagreb Na forumu od : 08.02.2009
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak čet 03 pro 2009, 22:18 | |
| mala nadopuna prvom postu
ovi su nam bendovi potvrdili svoj dolazak
Problem Child VIS Peri Deri D Elvis Bad Mushrooms
nadam se da se vidimo...... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak čet 03 pro 2009, 22:22 | |
| Računajte na mene, Btw stavio sam več bio na motorima da sami skupimo tu lovu pa me popljuvali moderatori zbog toga sam se izlogirao tamo , u svakom slučaju naravno da ču pomoč |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak čet 03 pro 2009, 22:22 | |
| Vidimo se! | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak čet 03 pro 2009, 22:26 | |
| evo i za sve koji ne mogu doči na "HUMANITARNI KONCERT ZA IGORA ERAKA" Možete im pomoći uplatom na žiro-račun u Erste banci br. 2402006-3205342046. | |
| | | flanjka girl
Broj postova : 17 Godina imam : 51 Prebivalište : Zagreb Na forumu od : 08.02.2009
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak čet 03 pro 2009, 22:36 | |
| nisam primjetila da nismo stavili broj žirca, hvala | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak čet 03 pro 2009, 22:44 | |
| Dajte napišite još neke podatke, koji su eventualno potrebni za online uplatu na Igorov račun! Znate na što mislim, sve ono što se popunjava u onome obrascu. | |
| | | flanjka girl
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak čet 03 pro 2009, 22:55 | |
| jedino je bitno da uplatiš na točan žiro račun a on je naveden u gornjem postu
mislim da je to jedino bitno | |
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak čet 03 pro 2009, 23:00 | |
| OK hvala, pokušat ću sutra izvršiti uplatu, pa ako nešto zapne, javim se ovdje! | |
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak pet 04 pro 2009, 16:20 | |
| Kod mene je uplata na Igorov žiro račun prošla iz drugog pokušaja! U rubriku Poziv na broj ne treba upisati ništa, jer kad sam upisao 01, nalog je odbijen zbog neispravnog poziva na broj. Nalog uredno proveden - Nalog za kunsko plaćanje Broj transakcije: 2009-12-04-16.09.07.890471 Uplatitelj: VG Naziv primatelja: Erak Igor Račun nalogodavatelja: xyz Adresa primatelja: ZAGREB Račun primatelja: 2402006-3205342046 Svrha: Humanitarna akcija, prosinac 2009. Poziv na broj: Datum zadavanja: 04.12.2009. Status: Proveden Datum izvršenja: 04.12.2009. Poruka: Nalog uredno proveden Pozdravite Igora u moje ime, dok ima bikera, uvijek može računati na našu pomoć! | |
| | | Gost Gost
| | | | deda man
Broj postova : 462 Godina imam : 74 Prebivalište : Zagreb-Pocused Vozim : Honda Shadow Spirit Na forumu od : 06.03.2008
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak sub 05 pro 2009, 07:19 | |
| Evo i moj prilog je uspješno proveden putem e-zabe. Svako dobro Igoru. | |
| | | flanjka girl
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak uto 08 pro 2009, 23:01 | |
| evo i nekih nagrada koje će biti na tomboli ŠEPIĆ: BUBREŽNJAK, 2 PARA RUKAVICA, GRIJAČE ZA KOLJENA, POTKAPE http://www.motooprema.hr/ POLICE OPTIKA: POLICE NAOČALE MOTORMANIA: POKLON BONOVI http://www.motormania.hr/ TERMINAL RESTORAN: 4X VEČERA ZA DVIJE OSOBE http://www.gableci.net/ SAN ANTONIO: 2X ULAZNICA ZA DVIJE OSOBE ZA DOČEK NOVE GODINE http://www.san-antonio.hr/ AL-KRIS: PRIŠIVCI - RAZNI http://www.al-kris.hr/ | |
| | | Giga girl
Broj postova : 37 Godina imam : 55 Prebivalište : Dubrava Vozim : FZ6-SA HG Na forumu od : 23.11.2008
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak pet 11 pro 2009, 15:19 | |
| Ako nešto može poći po zlu, poći će. Svi smo se veselili uspjehu Igorove operacije zatvaranja rupe na vratu, ali nakon zatvaranja rupe nije mogao iskašljati šlajm, dobio je upalu pluća i sada opet sve ispočetka. HZZO neće pokriti troškove (dio ili sve) operacije tako da je to veliki neplanirani trošak, čak se spominje i ovrha nad stanom. Bilo bi lijepo da večeras dođemo u što večem broju i pomognemo koliko možemo | |
| | | flanjka girl
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak sub 12 pro 2009, 11:06 | |
| kak je i Giga rekla, operacija nije dobro prošla, puno više će se znati kad se Igor za koji dan vrati iz Austrie
i zahvalila bi svima koji su došli na kocert i svima koji su pomagali oko organizacije | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak sub 12 pro 2009, 11:13 | |
| | |
| | | flanjka girl
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak sub 12 pro 2009, 11:21 | |
| - klesoo je napisao/la:
- Giga je napisao/la:
- Ako nešto može poći po zlu, poći će.
Svi smo se veselili uspjehu Igorove operacije zatvaranja rupe na vratu, ali nakon zatvaranja rupe nije mogao iskašljati šlajm, dobio je upalu pluća i sada opet sve ispočetka. HZZO neće pokriti troškove (dio ili sve) operacije tako da je to veliki neplanirani trošak, čak se spominje i ovrha nad stanom. Bilo bi lijepo da večeras dođemo u što večem broju i pomognemo koliko možemo ovo mi nije jasno!? Jel to on isao na operaciju bez konzultacije domacih lijecnika ili se kod nas ne moze uciniti takva operacija ili....???
kod nas se ne može napraviti takva operacija i zato ju je HZZO i odobrio u Austiji nije problem u samoj operaciji, nju HZZO pokriva već u troškovima oporavka nastalim iza operacije jer operacija nije uspjela, taj dio oporavka i lječenja komplikacija HZZO ne pokriva da sad ne nagađamo puno jer je malo informacija, Igor će za koji dan doći u Zg i onda će se sve točno znati | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak sub 12 pro 2009, 11:38 | |
| - flanjka je napisao/la:
kod nas se ne može napraviti takva operacija i zato ju je HZZO i odobrio u Austiji nije problem u samoj operaciji, nju HZZO pokriva već u troškovima oporavka nastalim iza operacije jer operacija nije uspjela, taj dio oporavka i lječenja komplikacija HZZO ne pokriva
da sad ne nagađamo puno jer je malo informacija, Igor će za koji dan doći u Zg i onda će se sve točno znati meni neke stvari nikada nece biti shvatljive...!!! Da ne idemo u off, decku zelim sto brzi oporavak i povratak doma. | |
| | | flanjka girl
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak sri 16 pro 2009, 11:28 | |
| evo i kratkog izvještaja
na koncertu je sakupljeno 13.870,00 kn a na račun direkno je uplačeno oko 3.000,00 kn
javilo se dosta ljudi koji bi pomogli u radu, keramičari, električari, stolari i to puno znaći
hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj akciji | |
| | | kuna cro chopper forum
Broj postova : 2386 Godina imam : 59 Prebivalište : Zagreb Vozim : luky-eva full oprema Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak sri 16 pro 2009, 16:49 | |
| Kako je malo društvance CCF-a bilo prisutno na humanitarnoj akciji u Studiu, morala sam prepisati i sad stavljem Igorovu poruku koja se je nalazila na platnu iza benda.
Vjerujte mi bolje je sto puta dati nego jednom tražiti. Vama hvala što ste došli, a Bogu hvala što sam vas upoznao. (nadam se da smo necchi i ja u mraku uspijele dobro prepisati tekst).
Mislim kako ne treba više ništa dodati na ove njegove riječi!!
Igoru sve najbolje i drago nam je što smo se odazvali ovoj akciji. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Humanitarna akcija - Igor Erak | |
| |
| | | | Humanitarna akcija - Igor Erak | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|