Početna stranicaPretraľnikKromiranje, nažalost opet.. 610RegistracijaLogin

Kromiranje, nažalost opet..

Go down 
+6
klesoo
zanotti
anto
k@n
magna
Dr. Feelgood
10 posters
Autor/icaPoruka
Dr. Feelgood
man
man
Dr. Feelgood

Broj postova : 157
Godina imam : 58
Prebivalište : Virovitica
Vozim : Vulcan 1600
Na forumu od : 07.08.2008

Kromiranje, nažalost opet.. Empty
PostajNaslov: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitimečet 08 lis 2009, 12:06

Molio bi, ako netko posjeduje precinu informaciju, broj telefona ili adresu, da je podijeli samnom...

Želio bi kvalitetno kromirati poklopac reglera napravljen od čeličnog lima crne boje vel. cca 20x10, rubova širine 2 cm upuštenih prema unutra itd. itd. Naime,znam da je tema kromiranja rotirana nekoliko puta, ali ja jednostavno od šume nisam pronašao drvo /možda zato što nosim naočale?/. Jedan ne kromira male dijelove, drugi kromira, ali ne i pojedinačno, treći to radi, ali ne priprema i sl.. Naravno da sam taj poklopac mogao naručiti i zamjenski, ali ga posjeduju samo firme iz USA. Problem je u tome što dio na slikama, koji bi trebao odgovarati mom motoru, ima višak rupa za šarafe, pa se bojim da ne bi bilo još iznenađenja kad dio dođe, a ja ga prethodno kešnem, uz carinu i ostale harače. Uglavnom, ako netko može rezimirati temu za mene - bio bi mu jako zahvalan..
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitimečet 08 lis 2009, 15:17

javi se blicu
[Vrh] Go down
Dr. Feelgood
man
man
Dr. Feelgood

Broj postova : 157
Godina imam : 58
Prebivalište : Virovitica
Vozim : Vulcan 1600
Na forumu od : 07.08.2008

PostajNaslov: Re: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitimečet 08 lis 2009, 19:41

Znaš što me buni? Blic je rekao da on ne kromira nego polira, a onda šalje u Križevce, kod Kovačića. Za Kovačića piše da on ne radi pojedinačne narudžbe.. Uglavnom, vjerovatno se nešto može riješiti preko Blica.. budem ga kontaktirao kad dođe vrijeme.
[Vrh] Go down
k@n
man
man
k@n

Broj postova : 323
Godina imam : 40
Prebivalište : Petrinja
Vozim : Keewey Cruser 250 V2.0 / RUSKO ĐUBRE / Dkw rt175 / Mz Ts250/1 Kawasaki GPZ550 UNITRACK X 2
Na forumu od : 06.04.2008

PostajNaslov: Re: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitimened 13 pro 2009, 11:24

http://www.chrom.hr/ i Chrom-Patafta, bivša Prvomajska, tel. 098 229 417 Samo cjena .......... Sad Sad
[Vrh] Go down
anto
man
man

Broj postova : 24
Godina imam : 55
Prebivalište : zagreb
Vozim : moto morini excalibur
Na forumu od : 29.04.2010

PostajNaslov: Re: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitimesub 26 oľu 2011, 19:01

dali ima tko kakve spoznaje o kromiranju plastičnih djelova , nešto sam našao na bmw forumu ali nema točne adrese ,ako imate kakva iskustva pa da čujemo

http://www.bmwclub.com.hr/vbulletin//archive/index.php/t-11208.html

[quote]
meglaj 012044551 imas i stranicu na net-uOn ne kromira (metalizira). on samo šprica krom boju koja je skupa ko sam vrag, tako da je to kod njega neisplativo.
U međuvremenu sam saznao za jednog majstora koji baš metalizira plastiku, znači na nju šiba tanki film atoma kroma, tak da kad je gotovo, nemožeš plastiku razlikovat od pravog metala.

Majstor se zove Joža, radnja mu je u Dubravici iznad gajnica. Adresu točno ne znam, ali lik sve radi za bagatelu.

Ne isplati se taj Meglaj ni pod razno.
Citat :

dali je netko čuo za majstora Jožu ili možda živi negdje u blizini
[Vrh] Go down
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

Broj postova : 2142
Godina imam : 49
Prebivalište : Trogir
Vozim : Harley Davidson CVO Limited
Na forumu od : 10.03.2008

PostajNaslov: Re: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitimesub 26 oľu 2011, 20:38

Plastika se navodno boji a ne kromira....
Kod nas neznam ali recimo u Italiji postoje mnoge firme koje se bave tim poslovima i to veoma kvalitetno.
primjer :
http://www.newfantachrome.eu/
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitimesub 26 oľu 2011, 20:46

Kromiranje, nažalost opet.. Phoca_thumb_l_a9

bolesnici...

lol!
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitimesub 26 oľu 2011, 21:05

Draggerov WC?

lol!
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
Beatnik
cro chopper forum
cro chopper forum
Beatnik

Broj postova : 2135
Godina imam : 39
Prebivalište : Rovinj
Vozim : Dragstar 1100
Na forumu od : 11.04.2008

PostajNaslov: Re: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitimesub 26 oľu 2011, 22:40

asy je napisao/la:
Draggerov WC?

lol!

Hahahahahahaa nemoj me nemoj me nemoj me glup glup glup
[Vrh] Go down
webrider
cro chopper forum
cro chopper forum
webrider

Broj postova : 2802
Prebivalište : Vtc
Vozim : Suzuki Intruder VL 800
Na forumu od : 07.01.2008

PostajNaslov: Re: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitimepon 27 lip 2011, 21:37

[quote="anto"]dali ima tko kakve spoznaje o kromiranju plastičnih djelova , nešto sam našao na bmw forumu ali nema točne adrese ,ako imate kakva iskustva pa da čujemo

http://www.bmwclub.com.hr/vbulletin//archive/index.php/t-11208.html

Citat :

meglaj 012044551 imas i stranicu na net-uOn ne kromira (metalizira). on samo šprica krom boju koja je skupa ko sam vrag, tako da je to kod njega neisplativo.
U međuvremenu sam saznao za jednog majstora koji baš metalizira plastiku, znači na nju šiba tanki film atoma kroma, tak da kad je gotovo, nemožeš plastiku razlikovat od pravog metala.

Majstor se zove Joža, radnja mu je u Dubravici iznad gajnica. Adresu točno ne znam, ali lik sve radi za bagatelu.

Ne isplati se taj Meglaj ni pod razno.
Citat :

dali je netko čuo za majstora Jožu ili možda živi negdje u blizini

Našao sam majstora Jožu! roker

Meni je napravio metaliziranje dijela plastičnog poklopca na motoru (side cover). Tehnika je, kako on kaže, vakuum.
Evo broj moba: 098 9143179
Čovjek je OK i ima ok cijene.

Evo i slike:

[Vrh] Go down
maxart
cro chopper forum
cro chopper forum
maxart

Broj postova : 3064
Godina imam : 64
Prebivalište : Calgary
Vozim : H-D VRSCDX
Na forumu od : 03.10.2010

PostajNaslov: Re: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitimepon 27 lip 2011, 21:55

Dr. Feelgood je napisao/la:
Znaš što me buni? Blic je rekao da on ne kromira nego polira, a onda šalje u Križevce, kod Kovačića. Za Kovačića piše da on ne radi pojedinačne narudžbe.. Uglavnom, vjerovatno se nešto može riješiti preko Blica.. budem ga kontaktirao kad dođe vrijeme.
...pripremu ti možemo napraviti i sa svojim djelovima prosljediti na kromiranje susjede Twisted Evil Twisted Evil
[Vrh] Go down
http://www.airbrush-maxart.com
anto
man
man

Broj postova : 24
Prebivalište : zagreb
Vozim : moto morini excalibur
Na forumu od : 29.04.2010

PostajNaslov: Re: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitimeuto 28 lip 2011, 00:08

Hvala kolega Webrider hvalax
[Vrh] Go down
webrider
cro chopper forum
cro chopper forum
webrider

Broj postova : 2802
Prebivalište : Vtc
Vozim : Suzuki Intruder VL 800
Na forumu od : 07.01.2008

PostajNaslov: Re: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitimeuto 28 lip 2011, 00:12

anto je napisao/la:
Hvala kolega Webrider hvalax

Nema frke, drago mi je ako sam pomogao. dobar
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kromiranje, nažalost opet..   Kromiranje, nažalost opet.. Icon_minitime

[Vrh] Go down

Kromiranje, nažalost opet..
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» kromiranje
» Kromiranje aluminija
» Opet Samobor
» opet biker
» opet bisage....