|
|
| kromiranje | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: kromiranje pet 12 ruj 2008, 11:27 | |
| zanima me dali postoji negdje u ljepoj našoj tko kvalitetno kromira,tu kod mene ima al neznaju kromirat,nakon par miseci krom pada, radit ču neku preradu pa trebam neke djelove kromirat,unaprujed se zahvaljujem. | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: kromiranje pet 12 ruj 2008, 11:35 | |
| - custom rider je napisao/la:
- zanima me dali postoji negdje u ljepoj našoj tko kvalitetno kromira,tu kod mene ima al neznaju kromirat,nakon par miseci krom pada, radit ču neku preradu pa trebam neke djelove kromirat,unaprujed se zahvaljujem.
A šta je sa onim lakom (700€) šta si govorija, koji se sjaji ka krom? Koliko mi je poznato, vrlo kvalitetno radi firma u Križevcima "ZGR Kovačić" Ali mislim da će ti teško uzeti nešto za kromirati (ako nemaš poznanstva). http://www.galvanizacija.com/ | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: kromiranje pet 12 ruj 2008, 12:56 | |
| ne ispada čisti krom,izgleda kao da je matirano,izgleda ok al nije to kako treba bit,nema dubinu i svjetlinu kroma.a i dobar krom dulje traje. | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: kromiranje pet 12 ruj 2008, 15:56 | |
| - custom rider je napisao/la:
- ne ispada čisti krom,izgleda kao da je matirano,izgleda ok al nije to kako treba bit,nema dubinu i svjetlinu kroma.a i dobar krom dulje traje.
dobar krom traje dozivotno!!! Nadji neku olupinu Forda iz 30ih ili 40ih god i pogledaj branike - k'o novi! Krom je hebeno tvrd i nije osjetljiv na kojekakve udarce (kamencici i sl.) Vecina stvari koje su "kromirane" su zapravo niklane i po kvaliteti nisu ni do gleznja kromu. Nikal (nikl) je mekan k'o olovo i vrlo brzo se oljusti ili ispuca. Cak ni dubina sjaja nije ista. | |
| Naslov: Re: kromiranje pet 12 ruj 2008, 16:11 | |
| e ja tako nešto tražim dali ima neko da radi kod nas,ima u Ljubljani al je komplicirano za preko granice. | |
| | | buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: kromiranje pet 12 ruj 2008, 17:35 | |
| Hrvoje Patafta Chrom galvanizacija Žitnjak bb, 10000 Zagreb Tel: 01/2405-156 Mob: 098/229-417 email: chrom@zg.t-com.h
Ne znam kakovi su po kvaliteti ,ali sam dosta vidio po ostalim forumima da decki rade dosta dobro | |
| Naslov: Re: kromiranje pon 15 ruj 2008, 09:12 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: kromiranje | |
| |
| | | | kromiranje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|