| Put oko svijeta krenuo i zavrsava u Vukovaru | |
|
+23BrainWasheD Hedo duba gusgus calc69 Jack LUKAČ li-st Safet(y) Quirin harly bananajoe oktalz505 magna Munja drabotic Vladek Domagoj kuna asy abercrombie palomas lukylipik Rocker 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Put oko svijeta krenuo i zavrsava u Vukovaru sri 14 lis 2009, 10:22 | |
| | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Put oko svijeta krenuo i zavrsava u Vukovaru sri 14 lis 2009, 11:50 | |
| ne nego mu je žena rekla "vidi njega, već si se vratio. idi napravi još jedan krug" i tako već dva puta | |
|
| |
duba man
Broj postova : 203 Godina imam : 45 Prebivalište : zg istok Vozim : yamaha virago 535 Na forumu od : 22.12.2008
| Naslov: Re: Put oko svijeta krenuo i zavrsava u Vukovaru pon 19 lis 2009, 16:33 | |
| ...baš gledam putopise od Ewana McGregora i Charley Boormana LONG WAY ROUND...isto put oko svijeta al su njih dvojica na motorima i još jedan kamerman na trećem motoru..imaju strašnu logistiku iza njih idu još dva džipa i imaju dosta problema... ..tako da svaka čast ovom dečku kaj je sam otišao..sad neznam dal je išao istom rutom al ovima je u mongoliji bilo strašno,a o sibiru da ne pričam.. :hapy2: | |
|
| |
Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Put oko svijeta krenuo i zavrsava u Vukovaru uto 20 lis 2009, 01:42 | |
| treba bit lud za ovo... ok je kad idu trojica i dzip za njima ali saam.... u svakom slučaju sretno mu bilo... | |
|
| |
BrainWasheD man
Broj postova : 70 Godina imam : 31 Prebivalište : Zabok, Hrvatska Vozim : Keeway Superlight 125 Na forumu od : 27.06.2009
| Naslov: Re: Put oko svijeta krenuo i zavrsava u Vukovaru sri 21 lis 2009, 20:39 | |
| | |
|
| |
Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| Naslov: Re: Put oko svijeta krenuo i zavrsava u Vukovaru čet 22 lis 2009, 21:05 | |
| koliko bi se vas uszdilo ići sami( i da imate lovu),mali je ok i da je napravio 1/4 tog puta. što je rekao kolega neki naprave krugić 100km i pišu putopise na tri stranice. mali je :rock:napravio je nešto što velika većina nas nikad neće. | |
|
| |
biker man
Broj postova : 494 Godina imam : 56 Prebivalište : Zagreb Vozim : Centaurus i BMW K1200LT Na forumu od : 29.01.2008
| Naslov: Re: Put oko svijeta krenuo i zavrsava u Vukovaru pon 26 lis 2009, 17:54 | |
| Ima Munja prav...svaka cast klincu! Bez obzira na to od kuda mu lova, motor i slobodno vrijeme...je..ga, malome se posrecilo....a uz to kaj mu se posrecilo mali ima srce da to napravi ! Bez obzira kojim putem i kojim prevoznim sredstvima...ipak to treba odvoziti i za to mu svaka cast. Da je barem meni tolko slobodnog vremena i jedan mali sponzor! | |
|
| |
ST_Johnny man
Broj postova : 149 Godina imam : 35 Prebivalište : Split Vozim : VN 800A Na forumu od : 27.01.2009
| Naslov: Re: Put oko svijeta krenuo i zavrsava u Vukovaru ned 08 stu 2009, 19:51 | |
| Jeli ovaj panhead hardtail? Vjerojatno taj covik nema vise bubrega. | |
|
| |
necchi cro chopper forum
Broj postova : 2778 Prebivalište : New York Vozim : metlu u warp pogonu Na forumu od : 02.05.2008
| Naslov: Re: Put oko svijeta krenuo i zavrsava u Vukovaru ned 08 stu 2009, 21:49 | |
| - biker je napisao/la:
- Ima Munja prav...svaka cast klincu! Bez obzira na to od kuda mu lova, motor i slobodno vrijeme...je..ga, malome se posrecilo....a uz to kaj mu se posrecilo mali ima srce da to napravi ! Bez obzira kojim putem i kojim prevoznim sredstvima...ipak to treba odvoziti i za to mu svaka cast.
Da je barem meni tolko slobodnog vremena i jedan mali sponzor! imaš ti prav! ali osim malo sreće, vjerujem da se mladac ipak potrudio da ostvari svoj san | |
|
| |
WekyYy cro chopper forum
Broj postova : 1 Godina imam : 32 Prebivalište : Koprivnica Vozim : nista zasad Na forumu od : 12.07.2010
| Naslov: Re: Put oko svijeta krenuo i zavrsava u Vukovaru pon 12 srp 2010, 23:05 | |
| ovak ja znam decka tj sused mi je i sam je bio na putu zakon je decko ...izmedu ostalog kupio je sad jos jedan motor i krece na put od juga juzne amerike do sjevera sjeverne amerike .... vjerovatno se i on bude ovdje javio jer ima onih koji su gluposti pisali pa da vam odg na sva pitanja )) prije pisanja po forumu Vladek | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Put oko svijeta krenuo i zavrsava u Vukovaru | |
| |
|
| |
| Put oko svijeta krenuo i zavrsava u Vukovaru | |
|