| Hyosung Aquila GV250 | |
|
+82mosor GreatJumbo mbani83 Oyeyeye kozmo chipo swileni ica tosimoto Domagoj Roby Emil Eagle Disko Nindza DB ninek achy dudo george KekoWaspnation zeljko0810 calc69 The Root Of All Evil Gljivi LAY`z`ASS Boar mungos RUDA Crusader skorpac Laci-luc phoenix_dreamer KRESIMIR11 zingshad asy jebiki Leso boris1984 gusgus zuta guja medo Parizer Night rider Tomyslav HyperCube cro.chopper buletov Kum kevin lomax Tomo-vz lord A-250 dmr klesoo mustra Safet(y) stain Saba magna Jack sef-sale webrider Vitorio THE CHOPPER KID drak Easy-R wild_horse labud Cumi zida tata Piva Vladek floradesign Genesis051 lukylipik Zmija dragger levak1 Yzzy Free Spirit merla palomas 86 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 ned 13 tra 2008, 22:47 | |
| Drago mi je da smo se barem na jednom mjestu pronašli i okupili toliki Aquilisti! Ja sam danas na brojaču okrenuo 25.000 km, do sada bez ikakvih problema. Sad bi mi trebale disk pločice za prednju kočnicu, dali netko zna gdje ih ima kod nas? Meni je blizu Slovenija, do sada sam tamo kupovao sav potrošni materijal, samo zbog pločica ne ide mi se tamo.. | |
|
| |
wild_horse man
Broj postova : 110 Godina imam : 53 Prebivalište : požega Vozim : napokon hyosung aquila 250 Na forumu od : 19.04.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 ned 20 tra 2008, 01:17 | |
| ahoj...
uskoro (cca mjesec dana) kupujem aquillu 250 pa me zanima gdje mogu nabavit rezervar za njega ili koji mi pase da ga zamjenim.....sadasnji rezervar je dobar ali je oslikan i volio bi ga skinuti i pokloniti sadasnjem vlasniku tj mom dobrom prijatelju..znam da bi mu bilo drago da ga ima jer mu je to prvi motor pa et ako mi tko moze pomoci u tome da nadem drugi il da me barem uputi kakav bi mogao staviti i koliko otprilike kosta bio bi zahvalan..
respect | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 ned 20 tra 2008, 12:45 | |
| - wild_horse je napisao/la:
- ahoj...
uskoro (cca mjesec dana) kupujem aquillu 250 pa me zanima gdje mogu nabavit rezervar za njega ili koji mi pase da ga zamjenim.....sadasnji rezervar je dobar ali je oslikan i volio bi ga skinuti i pokloniti sadasnjem vlasniku tj mom dobrom prijatelju..znam da bi mu bilo drago da ga ima jer mu je to prvi motor pa et ako mi tko moze pomoci u tome da nadem drugi il da me barem uputi kakav bi mogao staviti i koliko otprilike kosta bio bi zahvalan..
respect Daleko najeftinije ćeš proći ako odeš po rezervar u Mađarsku . Tamo su ti dijelovi za Hyosung-a najeftiniji u ovom našem okruženju . |
|
| |
wild_horse man
Broj postova : 110 Godina imam : 53 Prebivalište : požega Vozim : napokon hyosung aquila 250 Na forumu od : 19.04.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 ned 20 tra 2008, 14:39 | |
| - deep je napisao/la:
- wild_horse je napisao/la:
- ahoj...
respect Daleko najeftinije ćeš proći ako odeš po rezervar u Mađarsku . Tamo su ti dijelovi za Hyosung-a najeftiniji u ovom našem okruženju . a jel znas mozda gdje u madarskoj ??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 ned 20 tra 2008, 17:19 | |
| U Pečuhu ima nekoliko trgovina sa dijelovima i jedan servis . Doduše ja osobno nisam bio nego moj kolega koji isto ima Aquilu i on je išao po dijelove . |
|
| |
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 ned 20 tra 2008, 23:30 | |
| Na ovome linku ispod imaš adrese servisa (vjerojatno i trgovina) po mađarskim županijama:
http://www.hyosung.hu/viszonteladokframe.html | |
|
| |
wild_horse man
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 sri 14 svi 2008, 06:05 | |
| eto od subote sam ponosni vlasnik aquile 250......u nedelju prodeni sretnih prvih 20-30 km ... uskoro cu bacit i koju fotku pile | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 sri 14 svi 2008, 21:37 | |
| Čestitam ti na novoj pili wild_horse, puno sigurnih kilometara, lijepe vožnje i nezaboravnih trenutaka druženja ti želim!
Očekujemo slike, i tvoje prve impresije! | |
|
| |
Easy-R man
Broj postova : 171 Godina imam : 55 Prebivalište : Zagreb Vozim : Velikog bijelog - Suzuki Intruder M 1800 R Na forumu od : 20.04.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 sri 14 svi 2008, 21:49 | |
| Bike ti super izgleda. | |
|
| |
drak man
Broj postova : 17 Godina imam : 36 Prebivalište : Zagreb Vozim : jos se traži ;) Na forumu od : 14.05.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 čet 15 svi 2008, 09:41 | |
| fakat super izgleda motor i super zvuci ovo kaj se tice popravaka/potrosnje! ikreno sam ocekivao... kineza. ose use only. al ovo je fakat wow kakav zvuk ima | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 čet 15 svi 2008, 10:11 | |
| Zvuk mu je prigušen s prigušivačima, u svakom od auspuha... Tko želi (ili se pali na zvuk), može se kasnije igrati s otvaranjem auspuha, i dobit će dublji i prodorniji zvuk.
Meni osobno, pogotovo na dugačkim putovanjima ipak više odgovara što manje buke iz auspuha.
Hyosung nema veze s Kinom, to je ranije bio pogon Suzukija u Koreji, i mnoge detalje dijeli sa Suzukijem. Ja sam dosad napravio više od 26.000 km, mašina nije pipnuta, i ne troši niti milimetar sintetičkog ulja, od izmjene do izmjene. Koliko ga natočim, toliko ga i ispustim.
Izgorjela mi je jedna žaruljica do sada, sve ostalo je još originalno, osim potrošnih dijelova poput lanca, guma i kuplung sajle. | |
|
| |
THE CHOPPER KID man
Broj postova : 139 Godina imam : 32 Prebivalište : Dugo Selo Vozim : dok spavam Na forumu od : 02.04.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 čet 15 svi 2008, 11:46 | |
| Sve super motor izgleda fantasticno ali sam gledo na youtube-u onaj filmić i zvuk me totalno neugodono iznenadio kaj to nebi trebalo malo više i jače grmit il se mogu neke druge cijevi stavit | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 čet 15 svi 2008, 13:46 | |
| Naravno da se oko zvuka može svašta raditi, a jednako tako postoje i gotovi after-market topovi (slash cut), ili pak samo dvije otvorene cijevi.
Mogu ostati i postojeći kromirani auspusi, samo se na kraju auspuha izbuše pop nipne, i izvuku van cijevi i pregrade koje ustvari prigušuju zvuk.
Mogućnosti postoji jako puno, ali treba znati da na pr. slovenska policija već po cesti zaustavlja bikere, i traži homologaciju za SVAKU preinaku originalnog ispuha.... | |
|
| |
Vitorio man
Broj postova : 381 Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 čet 15 svi 2008, 21:11 | |
| Lijep je!da te pitam imaš siisy bar ili?kupio si ga ili?gledam za moga.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 čet 15 svi 2008, 23:18 | |
| | |
|
| |
webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 16 svi 2008, 08:31 | |
| Da, pila je odlična. Dotični model je glavni "krivac" što sam se nakon dugug niza godina pauziranja vratio u moto svijet. Kolega iz firme je naime, kupio novu Aquilu 250 i dao mi da je provozam. Odmah mi je "sjela" od prve. Vozio sam je nekih 20 - ak km, bio je osjećaj kao da se već od prije poznamo. Nakon te vožnje je ponovno u meni proradilo "ono nešto", svima vama poznato. Aquila je poslušno odradila sve što sam od nje očekivao, oprezno i postepeno budeći uspavani ponos, hrabrost i širinu bikerskog srca. Ubrzo nakon toga su se u mojoj garaži ponovno počeli pojavljivati motorini, i ja s njima na cesti. | |
|
| |
THE CHOPPER KID man
Broj postova : 139 Godina imam : 32 Prebivalište : Dugo Selo Vozim : dok spavam Na forumu od : 02.04.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pet 16 svi 2008, 23:31 | |
| kolko para ak se smije znati i gdje | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pon 02 lip 2008, 11:26 | |
| Malo off-a: Nekim ljudima na kampiranju komfora nikad nije dovoljno.. Ovaj Amerikanac se na američkom forumu čudi kako "malo opreme" ja vozim sa sobom, pa vidite kako on natovari svoju Aquilu: On ima tako veliki šator, da i motor parkiraa u njemu... https://s156.photobucket.com/albums/t10/spaceprobe/Camping/ | |
|
| |
sef-sale man
Broj postova : 210 Godina imam : 41 Prebivalište : zagreb Vozim : drag star xvs 1100 custom Na forumu od : 17.04.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pon 02 lip 2008, 11:52 | |
| [quote="palomas"]Ne znam vozi lii još netko s ovog foruma ovaj motor, ali pokušat ću ukratko opisati svoja iskustva..
Posebno me veseli što je vrlo ekonomičan, prošlog ljeta pod največim opterečenjima i brzinama (140 kmh na autocesti), nisam ga mogao natjerati da potroši više od 3,9 l/100 km.
Frend s kojim dosta često putujem vozi Venoxa, i mora se priznati da njegov Venox troši osjetno više benzina, u jednakom režimu vožnje.
e za to nema nikakve osnove za mjerenje...sjedni ti na njegov motor pa ga vozi ali mjeri gorivo tako da ga natocisd do vrha i nakon 100 km odi na benzinsku i nadotoći ali na istu benzinsku...pa ces vidjet da jednako trose...to su ti u principu dva komplet ista motora samo se vizualno razlikuju...moj prvi motor je bio venox i mogu ti rec da je trosio ko upaljac...da je bilo aqilwe za kupit kad sam prosle godine uzeo venoxa , vjerojatno je da bi rađe uzeo nju , jer mi je sam oblik puno ljepši....usporedio bi obadva sa hondom (vizualno ) aqila je honda shadow, a venox shadow spirit..inace za nekoga ko ne trazi previse od motora ta su obadva fenomenalna , osobito za početnike...
samo ja sam skinuo one ruzne znakove kymco i ostavio samo venox...vec je bio ljepsi tri puta...na tvome bi mjestu skinuo onaj iza hyosung...ide dole sa nitro razređivačem | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pon 02 lip 2008, 12:11 | |
| Ovo što sam napisao o potrošnji ne bih ni pisao, da nismo dosta često zajedno kretali na dugačka putovanja... Obojica smo natankali do vrha na istoj pumpi, vozili smo se u istome režimu, moj motor vukao je dosta veću težinu, a njegov je dosta više trošio. On je morao na pumpu, kad ja za to nisam imao baš nikakve potrebe.
Ne tvrdim da je tako kod svih Venoxa, vjerojatno jako puno ovisi o održavanju. Ja koristim full sintetičko ulje, pala mi je potrošnja za skoro 10 posto otkako ga koristim. Pitanje je i u kakvom su stanju sviječice, filter zraka i t.d.
Oba motora imaju V-Twin mašine sa dvije bregaste i 4 ventila po cilindru. Snaga im je jednaka, ali ja ne govorim općenito, nego samo o primjeru kojeg ja znam. | |
|
| |
sef-sale man
Broj postova : 210 Godina imam : 41 Prebivalište : zagreb Vozim : drag star xvs 1100 custom Na forumu od : 17.04.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pon 02 lip 2008, 12:15 | |
| - palomas je napisao/la:
- Ovo što sam napisao o potrošnji ne bih ni pisao, da nismo dosta često zajedno kretali na dugačka putovanja... Obojica smo natankali do vrha na istoj pumpi, vozili smo se u istome režimu, moj motor vukao je dosta veću težinu, a njegov je dosta više trošio. On je morao na pumpu, kad ja za to nisam imao baš nikakve potrebe.
Ne tvrdim da je tako kod svih Venoxa, vjerojatno jako puno ovisi o održavanju. Ja koristim full sintetičko ulje, pala mi je potrošnja za skoro 10 posto otkako ga koristim. Pitanje je i u kakvom su stanju sviječice, filter zraka i t.d.
Oba motora imaju V-Twin mašine sa dvije bregaste i 4 ventila po cilindru. Snaga im je jednaka, ali ja ne govorim općenito, nego samo o primjeru kojeg ja znam. zato i kazem ..meni je venox trosio oko 6.5 litara kad sam mu mast vadio cjelo vrijeme u visokoj turaži između treće i četvrte brzine kroz gorski kotar...ali je inace po gradu trosio 3 do 3,5 litre... mašine su ti na njima skoro identične...mislim da su čak i od istog proizvođača sam kaj tebi na deklima piše hyosung , na onom kymco.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pon 02 lip 2008, 12:27 | |
| Mašine im UOPĆE nisu iste, jer Kymco je u stvari stara Honda Magna, a Hyosung je bivši pogon Suzukija u Koreji.
Hyosung ima uljno-zračno hlađenje, a Venox ima vodeno hlađenje, s vodenom pumpom. Venox je nešto duži, tako da i u vožnji, tj. ciklistici također ima dosta razlike.
Moja Aquila NIKAD nije trošila više od 4,5 litre, u vrijeme dok sam još koristio mineralno ulje. Sa sintetikom je po autocesti na ful gasu i punom opterećenju trošila je svega 3,9 litara.
Ne znam što bih morao raditi da mi troši 6,5 litara, valjda se voziti s pritisnutom kočnicom?! | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pon 02 lip 2008, 14:34 | |
| palomas bok, motor ti je zakon. . . al mislim da si me sad kad sam vidio slike malo zaj...o odlucujem se koji motor da kupim, i to ce mi bit prvi. . . dosad sam vagao izmedju zinga i Regal Raptor Hawk. . . i onda vidim tvoj bike, i poteku mi sline. . . znam, savijet je vjerojatno - sjedni na sva tri i odluci. . . mi vage smo prokleta stvorenja :alien: | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pon 02 lip 2008, 14:50 | |
| hahaha i ja sam vaga ali toliko dugo niosam vagao. ali aguila ipak prreteže vagu kako kavlitetom tako i cijenom koja je drastično veća od ova dva. ali i ima duplo više kubika | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 pon 02 lip 2008, 14:56 | |
| - Jack je napisao/la:
- palomas bok,
motor ti je zakon. . . al mislim da si me sad kad sam vidio slike malo zaj...o odlucujem se koji motor da kupim, i to ce mi bit prvi. . . dosad sam vagao izmedju zinga i Regal Raptor Hawk. . . i onda vidim tvoj bike, i poteku mi sline. . . znam, savijet je vjerojatno - sjedni na sva tri i odluci. . . mi vage smo prokleta stvorenja :alien: ...na produženom popisu 250-icao (osim Zinga) odluka koju bih ja donio bio bi upravo slijedeći redoslijed: Aquila, Venox,Jinlun, Keeway, Zing, pa Raptor (zadnja dva su na popisu posljednji i zbog svojih gabarita i zbog gabarita samog motora). | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hyosung Aquila GV250 | |
| |
|
| |
| Hyosung Aquila GV250 | |
|